SPORTS- OG PERFORMANCEOPTIMERING

Performanceoptimering er et dybdegående arbejde for dig der gerne vil maksimere din fysiske og sportslige præstationevne!

I et tæt samarbejde hjælper vi dig med at øge din træningskapacitet og restitutionsevne, opnå bedre sportslige resultater, undgå skader og ikke mindst forblive længere tid på toppen.

Sportsperformanceoptimering er for dig, der dyrker sport på professionelt eller eliteniveau eller for dig, der er seriøs med din træning og har brug for en samarbejdspartner til at sikre at du når dine mål og optimerer så godt du kan.

Bedre præstationer, færre skader og længere tid på toppen!

TOTAL OPTIMERING

At præstere bedre og/eller mere omhandler mange forskellige aspekter, lige fra forbedring af din bevægekvalitet, styrke, mobilitet, power til øgning af dit generelle energiniveau og restitutionsevne mm. For at du kan præstere bedre er du nød til at fokusere både på at forbedre dine nuværende styrker men i den grad også dine største mangler. Din præstationsevne afhænger af dit svageste link.

Vores helhedsorieterede tilgang gør os i stand til at skubbe kroppen i et helingsrespons så du langt om længe kan få taget hånd om din skade og vende tilbage til en hverdag med fuld frihed til bevægelse og aktivitet. Vores styrke er vores brede viden, øje for detaljer og mangeårige erfaring – alt sammen noget, der er med til at sikrer dig det mest optimale forløb og dermed de bedste resultater.

Dit forløb starter med en dybdegående 1. konsultation på 1,½ time hvor dine mål klarlægges og, hvor vi laver en dybdegående screening af din nuværende præstationsevne.

FORLØBET

DIN INDIVIDUELLE PERFORMANCEPLAN

Selve planen for at få dig til at nå målene udarbejder vi efter vi har lavet alle de indledende screeninger. Når vi har din plan klar gennemgår vi den i fællesskab så du forstår indholdet og formålet med alle elementerne.

Planen bliver lagt efter specifikke træningsprogrammer, periodisering, restitutionselementer som f.eks. mad, væske, søvn, kosttilskud, åndedrætsteknikker, meditation samt optimering af de mentale aspekter gennem visualierings- og meditationsøvelser.

BOOK TID TIL SPORTS- OG PERFORMANCEOPTIMERING

(KUN MULIGT PÅ FREDERIKSBERG)

CASPER YDE HAASTRUP

Michael-Schjerling

MICHAEL SCHJERLING

PRISER FOR SPORTS- OG PERFORMANCEOPTIMERING HOS MOVE2PEAK

Enkelt sessionerTidPris
1. konsultation90 min1300 kr.
Normal konsultation60 min900 kr.
Kort konsultation30 min550 kr.
Lang konsultation90 min1300 kr.
Programdesign —550 kr.