Åndedræt og blodcirkulation er KONGE!

Oven over alle 4 sundhedsområder, som vi så på i del 1 af denne artikel, har vi åndedrættet. Hvis det ikke fungerer, kan man slet ikke tale om sundhed siger Master Yang. Hvis hjernecellerne ikke får ilt i omkring 3 minutter, så dør de. Man kan gå op til 3 dage uden vand og op til 3 uger uden mad inden man dør under normale forhold. Så åndedrættet og ilt er nummer 1 og integreres gennem ”Organ Management”- øvelserne som han kalder Calligraphy Yoga. Det er Chi Gong / Tai Chi lignende øvelser, som bruger elementer af yoga også.

Åndedrættet påvirker hele kroppen og bliver brugt til dels at optimere organernes funktion, til at regulere det autonome nervesystem samt følelserne. Åndedrættet har dybdegående virkning på alle kroppens celler og bevidst træning af åndedrættet fungerer som at krydse en bro til din underbevidsthed og pludselig få adgang til, at styre en masse ting som normalt ligger uden for viljens kontrol.

I sidste ende optimere metoderne fra Master Yang blodcirkulationen, som ifølge den kinesiske medicin er kongen af sundhed. Hvis blodcirkulationen ikke er god i et område, så begynder kroppen at få problemer og der vil skabes en kædereaktion af symptomer. Hvis blodcirkulationen er god i hele kroppen, så betyder det at dit sind er sundt, dit autonome nervesystem har det godt, dine stress-niveauer er gode, dine organer har det godt. Alt er godt. 99,9 % af alle sygdomme og ubalancer opstår i det øjeblik blodcirkulationen i del af kroppen er blokeret og dermed forringet. Når blodcirkulationen bliver genoprettet, så bliver vævet igen sundt, stærkt og vitalt og problemerne forsvinder.

Blodcirkulationen kan forklares meget simpelt. Det er som vores trafikerede veje. Det er bedst, hvis der er lidt afstand mellem bilerne. De skal helst ikke støde sammen og skabe blokeringer og propper i trafikken. Blodcirkulationen er det samme. Blodlegemerne skal ikke klistre sammen. De skal kunne flyde frit og naturligt mellem hinanden. Hvis et menneske får et hjertetilfælde er det det samme som et stort trafikuheld på en af de store hovedveje. I dette tilfælde vil ilt ikke kunne transporteres ud i kroppens væv og CO2, og andre affaldsstoffer kan ikke transporteres væk.

Gennem Master Yangs metoder, så vil blodcellerne stoppe med at klistre sammen og bevæge sig frit, som de skal, ind og ud mellem hinanden. På denne måde kan ilt og næring komme ud i alt kroppens væv og affaldsprodukter kan føres væk. Ilten er vigtig for, at kroppens celler kan forbrænde sukker og udnytte næring fra den mad du spiser. 

Menneskekroppen – Den bedste medicin

Da metoderne styrker kroppens sundhed indefra og ud, så er der mange, der oplever at kroppen helt automatisk begynder at helbrede sig selv fra alverdens sygdomme og ubalancer, som hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, søvnproblemer, migræne, diabetes, smerter, træthed, rygproblemer, stress, depression, bekymringer, angst. Mange af Master Yangs elever har oplevet, at disse problemer naturligt forsvinder eller mindskes med træningen. Så alt sammen er meget vigtigt. Menneskekroppen er i sig selv den bedste medicin og healer når man ved hvordan den skal behandles.

Hurtige resultater – Sådan skal du have det efter en session!

Når du begynder at praktisere Master Yangs metoder kommer resultaterne heldigvis ret hurtigt. Først og fremmest vil du føle dig fredfyldt, virkelig rolig indeni og groundet. Mange beskriver, at de for første gang har følelsen af virkelig at føle sig ”hjemme” i deres krop. Kroppen føles meget let. Kroppen føles varm. Især også hænder og fødder bliver varme man føler en dyb, fyldig energi, flyde frit i kroppen. Master Yang siger, at denne energi ikke lyver. Mange mennesker har aldrig mærket denne følelse. Han siger at den rette lærer og metode er vigtig for at kunne få alle til at få denne følelse af energi.

Det er den indre energi, som man i Kina kalder Qi/Chi. I indien kaldes den Prana og i Japan kalder vi den Ki. Den bedste danske oversættelse er måske ”livsenergi” eller ”vitalitet”, men du skal kunne mærke at den flyder i kroppen. Denne følelse af energi og varme betyder at cirkulationen er forbedret. På denne måde får man klart svar fra kroppen på, om man gør det rigtigt og er på rette vej. Hvis du ikke kan fremkalde dette i din krop er det ligegyldigt hvor lang tid du praktiserer hver dag eller hvor mange år du har praktiseret, så vil det ikke få den rette effekt i kroppen.

Så efter hver praksis eller trænings-session, så skal du have følelsen af fred, ro, varme og grounding. Kroppen føles virkelig let. Og du føler dig glad indeni. Denne glædesfølelse får dig til at føle dig hjemme i dig selv. Når du føler at kroppen bliver let, så betyder det at din blodcirkulation er begyndt at kører bedre og mere frit. Blokeringerne begynder at åbne. Fingerspidserne føles varme hvilket betyder at blodcirkulationen begynder at nå helt ud i kroppens yderste dele også. Så blodet leverer ilt over alt i kroppen. Du føler dig varm, da blodet kommer ud i alle områder.

Det handler om energi!

Metoderne er simple. Det sværeste er nok at acceptere, at man ikke skal træne hårdt, men give slip og lade kroppen blive guidet og bevæget indefra. Når du lærer metoderne vil du erfare at du ikke skal presse dig for, at fortsætte praksis og træne regelmæssigt. Din krop vil elske det og derfor kan du slet ikke lade være når du først kommer rigtig i gang.

Master Yang er lige glad med hvor hårdt du træner. Han spørger ikke til hvor meget vægt du kan løfte, hvor fleksibel eller mobil du er. Han spørger dig: ”Hvor meget energi har du?”

Master Yang simple ønsker er blot, at se mennesker lykkelige, leve længe og leve kvalitetsliv. Livet er i virkeligheden kort, så Master Yang ønsker, at mens vi er her på jorden skal vi være lykkelige og have en god oplevelse. Han ønsker at dele den visdom, han har arvet fra sine lærere i Kina, og han ønsker flere mennesker begynder at dele denne visdom videre til endnu flere.

Master Yang – The Initiation
København 7-15. august 2017

Lær og træn med Master Yang, og skab stor forandring med disse 9 dages unik og livsændrende træning!

[vcex_staff_carousel items=”3″ animation_speed=”150″ timeout_duration=”5000″]

Relaterede artikler

Vitamin K2 – måske et vaskeægte mirakelvitamin (del 1)

Hvor ofte ser du ikke en overskrift, der fortæller om en ny mirakelingrediens, som en fjern stamme har spist i tusinde år og nu endelig er blevet opdaget af lægeindustrien så det kun er et spørgsmål om tid før vi kan købe en pille, der vil hjælpe os af med alle vores problemer.

Læs mere »

Søvndoping

Lær hvordan du kan bruge søvn til at opnå topresultater med din træning. Identificer de vigtige tegn på for lidt søvn og lær hvad du skal gøre ved det for at komme back on track!

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *