Center Øst – Frederiksberg

Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg

Vores hovedcenter i København ligger centralt på Frederiksberg, med let tilgang uanset om du kommer med bil eller offentlig transport.

VI HOLDER STADIG ÅBENT…

Status vedr. behandling/træning og Covid-19 for dig som klient hos Move2Peak

Opdateret 31. marts 2020

Vi følger de nuværende retningslinjer fra sundhedsstyrelsen. Det betyder at alle fysioterapeutiske klinikker som udgangspunkt er i såkaldt “nødberedskab” med forløbig udmelding at dette gælder frem til udgangen af juni!

HVAD BETYDER DET HELT KONKRET FOR DIG!

1. Er du allerede klient hos os (med tider i kalenderen inden for den nærmeste tid), skulle du gerne være i kontakt med din behandler

2. ER DU IKKE KLIENT MEN HAR BRUG FOR HJÆLP? 

Nødberedskabet gør at vi hele tiden skal vurdere hvordan vi kan hjælpe dig bedst og på den mest sikre måde. Flere problematikker kan vi hjælpe med via online konsultationer. Vores erfaring indtil videre er at vi sagtens kan hjælpe dig godt igang med et forløb, hvor du stadig opnår en forbedring selv om vi ikke kan teste og undersøge helt som vi plejer.

Har du akutte og stærke smerter er det bedste at du kontaker os, så vi sammen kan vurdere om den bedste og mest sikre løsning er online eller om vi evt. mener der er brug for fysisk konsultation. Det vil hele tiden være en svær balance mellem risiko for smitte og  vurdering af behov/nødvendighed af behandling.

Vil du gerne igang med et forløb eller har spørgsmål til dit igangværende forløb kan du altid kontakte din behandler på mail eller ringe til os på tlf. 42 90 18 81.

Mvh

Move2Peak teamet

BOOK TID HOS MOVE2PEAK PÅ FREDERIKSBERG!

Alt du skal gøre får at booke en tid er at vælge en af nedenstående medarbejdere i vores team. Under hver af vores medarbejder kan du se hvilke ydelser du kan booke.

Hvis det er første gang du booker er det vigtigt at du booker 1. konsultation! Du kan læse mere om vilkår, priser og mulighed for evt. tilskud  ved at klikke her!

Kommer du i bil?

Kommer du med bil skal du være opmærksom på at der er 2 gratis timers parkering på Frederiksberg. 

Hvis du parkere på Bernhard Bangs Allé skal du registere din parkering via en parkeringsapp som f.eks. ParkMan, EasyPark eller ParkOne.

Find vej med offentligt transport

Ankommer du med offentlig transport er det letteste at tage metroen til Lindevang Metro station, der blot ligger 150 m fra klinikken.

Ud over metroen kan du tage buslinjen 37, der kører mellem Flintholm St. og Vesterport St. og som stopper stort set lige ud for klinikken.

Har du spørgsmål omkring vores forløb eller andet?

Har du spørgsmål omkring vores forløb, muligheder for tilskud fra Danmark eller fra din sundhedsforsikring, eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os på:

  • telefon 42 90 18 81
  • mail: info@move2peak.dk

Du kan også bruge vores kontaktforumlar her på siden og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt