Jeg kom til Michael Schjerling med schlatterknæ 30/5 2011, som jeg havde døjet med i godt et halvt år. Det gjorde ondt ved hård træning og kunne være så slemt at jeg havde svært ved at gå på trapper efterfølgende. Jeg havde prøvet mange forskellige ting, men intet hjalp som behandlingen hos Move2Peak. Gennem grundig undersøgelse, øvelser og kosttilskud klarede jeg samtlige træninger i sommerferien, og ikke mindst en 7 dages elitecamp i Barcelona, smertefrit! Allerede ved min 2. konsultation 23/6 2011 var jeg i så meget bedring at jeg ikke havde smerte overhovedet under hårde træninger og en stor turnering.”
Adam Hede Andersen

Michaels kommentarer til Adams historie

Adams historie er meget normal. Vi har efterhånden haft temmelig en del klienter med schlatterknæ. Omkring 90% er blevet symptomfrie på 4-12 uger. Tilbage i 2002 udtænkte jeg en “kur” til sygdommen mb. Osgood Schlatter og den viser sig at virke på de fleste.

Går du til læge og får diagnosen mb. osgood schlatter (schlatter-knæ), så får du oftest af vide, at det vil tage ca. 2 år før du er uden symptomer. Man ved ikke hvorfor det kommer, og der er ikke rigtig nogen behandlingsmetoder andet end ro. Så lægen anbefaler at du holder dig fra sport til symptomerne er klinget af. Vejen ud af knæsmerterne hos os, er følgende:

  • Optimering af kostplan.
  • Optimering af kroppens helingsevne bl.a. gennem “søvnplan”.
  • Plan for optimering af væskeindtag.
  • Individuelt tilpasset træningsplan.
  • Og så vores meget omtalte kosttilskudskur.

Da jeg i 2002 fik sat kosttilskudskur sammen var statistikken på de første 30 patienter at 50% var fuldkommen symptomfrie efter 1 md. Efter 3 mdr. var 90% fuldkommen symptomfrie og de sidste 10 % tog det længere tid med. Det er nogenlunde det samme vi oplever nu på Move2Peak.

[vcex_testimonials_slider height_animation=”400″ animation_speed=”600″ slideshow_speed=”5000″ count=”10″ include_categories=”168″]

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *