Få en hverdag med mere energi og frihed til bevægelse!

Vores helhedsorienterede tilgang og mange års erfaring gør os i stand til at hjælpe dig med at finde årsagen til dine smerter, så du kan vende tilbage til en hverdag med frihed i din krop!

Performanceoptimering er et tæt og seriøst samarbejde, der hjælper dig med at optimere din fysiske præstationsevne, undgå skader og få flere år på toppen!

EMIL RASMUSSEN
Emil er behandler med holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

MICHAEL SCHJERLING
Michael elsker at skabe forandring og hjælpe DIG til at bygge grundige og holdbare løsninger. Det du især møder hos Michael er en erfaren rotte, som ser ind i DIG med nærvær, nysgerrighed og fordomsfrihed. Han lytter til dig og har stor intuition, som han ofte bruger ved siden af sin systematiske og kliniske ekspertise. Han er meget tålmodig og tror han på at du kan komme til dit mål, så kan du rolig give efter, for han støtter dig hele vejen.

MORTEN TROLLE
Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

CASPER YDE HAASTRUP
Casper har et stort drive og besidder en dyb og dedikeret faglighed. Holistisk tankegang, krydret med enorm systematisk undersøgelse og grundighed, gør at Casper hurtigt kan kortlægge årsag og skræddersy et personlig forløb, der skaber unikke resultater hos hans klienter. I Casper møder du intensitet, nærvær og dedikation i dit arbejder frem mod “energi og frihed til bevægelse” men samtidigt også en forventning om at du er klar til at arbejde for at skabe forandring!

MARIA MIKKELSN
Maria er vores nye behandler i jylland. Maria har i mange år fungeret som underviser på vores kurser og er nu blevet en del af vores behandlerteam med klinik i Jylland. Nærmere beskrivelse kommer snarest.

Et uddrag af vores mange succeshistorier!

[vcex_testimonials_slider animation=”slide” animation_speed=”700″ slideshow_speed=”5000″ height_animation=”400″ count=”10″ excerpt=”true” excerpt_length=”60″ read_more_text=”læs mere…”]