HVORNÅR OG HVAD SKAL DU EVT. SØGE HJÆLP TIL,
HVIS DU IKKE SELV KAN FÅ BUGT MED DINE ISKIASSMERTER?

VIGTIGE nøglepunkter når du skal finde hjælp til en holdbar vej ud af dine dine iskiassmerter!

[vcex_bullets]

 • Erfaring med at hjælpe folk med iskiassmerter.
 • Forståelse for sammenhængene på tværs af kroppen.
 • En helhedsorienteret tilgang til smerter så du får alle områder belyst i forhold til din situtation.
 • God tid til 1) at kunne lytte og forstå hele din situation, og 2) til en dybdegående og fyldestgørende undersøgelse så du kommer bedst fra start.
 • Kunne skræddersy og tilpasse dit forløb så det passer ind i din hverdag, og hele tiden hjælper dig i den rigtige retning.
 • Forstå hvad der sker, og kunne tilrette dit forløb, hvis du oplever at tingene ikke rykker.
 • Et godt team, der kan spares med, hvis der er behov for ekstra input til hvilken vej, der er den rigtige for dig. 

[/vcex_bullets]

Har du spørgsmål til dine iskiassmerter og hvordan du kommer af med dem, så du igen kan bevæge dig frit?

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald og vi tager os tid til at besvare dine spørgsmål!

42 90 18 81

Giv os et kald og få svar på dine spørgsmål omkring dine iskiassmerter!

Eller send en besked til os.

Så tager vi fat i dig inden for den nærmeste hverdag!

  Iskias succeshistorier

  [vcex_testimonials_slider animation_speed=”600″ slideshow_speed=”5000″ count=”3″ include_categories=”183″ font_size=”d:14|tl:14|tp:14|pl:14|pp:14″]

  Specialister i iskiassmerter, en helhedsorienteret tilgang og dig i centrum!

  Hos Move2Peak er vi et engageret team, der sætter en ære i, at hjælpe vores klienter tilbage til den hverdag, der skaber værdi for den enkelte. Uanset om din drøm er igen frit at kunne være sammen med familien eller venner, eller om du skal tilbage til den sport/aktivitet, der giver dig livsglæde og overskud, er vi klar til at hjælpe dig hele vejen.

  Vores styrke er vores brede viden, helhedsorienterede tilgang, øje for detaljer og mangeårige erfaring – alt sammen noget, der er med til at sikrer dig et unikt og individuelt forløb mod et liv uden iskiassmerter.

  MORTEN TROLLE
  Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

  EMIL RASMUSSEN
  Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

  MICHAEL SCHJERLING
  Michael elsker at skabe forandring og hjælpe DIG til at bygge grundige og holdbare løsninger. Det du især møder hos Michael er en erfaren rotte, som ser ind i DIG med nærvær, nysgerrighed og fordomsfrihed. Han lytter til dig og har stor intuition, som han ofte bruger ved siden af sin systematiske og kliniske ekspertise. Han er meget tålmodig og tror han på at du kan komme til dit mål, så kan du rolig give efter, for han støtter dig hele vejen.