FIK DU NOGET UD AF VORES VIDEOER?

[qsm quiz=1]

Få styr på dine iskiassmerter, så du igen kan nyde dagligdagen med din famile og igen vende tilbage til et aktivt liv!

Lad os hjælpe dig tilbage og med at få styr på dine iskiassmerter en gang for alle

Ring og book en tid på

42 90 18 81

Skal vi ringe dig op?

Send en besked og vi vender tilbage inden for nærmeste hverdag!

  Specialister i iskiassmerter, en helhedsorienteret tilgang og dig i centrum!

  Hos Move2Peak er vi et engageret team, der sætter en ære i, at hjælpe vores klienter tilbage til den hverdag, der skaber værdi for den enkelte. Uanset om din drøm er igen frit at kunne være sammen med familien eller venner, eller om du skal tilbage til den sport/aktivitet, der giver dig livsglæde og overskud, er vi klar til at hjælpe dig hele vejen.

  Vores styrke er vores brede viden, helhedsorienterede tilgang, øje for detaljer og mangeårige erfaring – alt sammen noget, der er med til at sikrer dig et unikt og individuelt forløb mod et liv uden iskiassmerter.

  MORTEN TROLLE
  Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

  EMIL RASMUSSEN
  Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

  MICHAEL SCHJERLING
  Michael elsker at skabe forandring og hjælpe DIG til at bygge grundige og holdbare løsninger. Det du især møder hos Michael er en erfaren rotte, som ser ind i DIG med nærvær, nysgerrighed og fordomsfrihed. Han lytter til dig og har stor intuition, som han ofte bruger ved siden af sin systematiske og kliniske ekspertise. Han er meget tålmodig og tror han på at du kan komme til dit mål, så kan du rolig give efter, for han støtter dig hele vejen.