Maria Due Mikkelsen

Kontakt Maria på
maria@move2peak.dk

Ydelser

Kurser / uddannelser

Marias ekstreme videbegær er drivkraften bag hendes evne til at hjælpe hendes klienter i mål.

Hun ser hver klient, hvor de er, og tilpasser forløbet til den enkelte. Intet problem er for stort eller for småt. Maria er kreativ og evner derfor at se muligheder fremfor begrænsninger.

Maria er nok vores mest flittige behandler når det kommer til deltagelse på kurser. Hun er hele tiden igang med at tilegne sig flere værktøjer som kan komme dig til gavn. Herudover er hun uddannet ernæringsterapeut, hvilket gør at hun kan gribe din problematik an fra flere kanter.

Maria arbejder meget struktureret, hvilket giver hende (og dig) overblik over din situration og sammen kan i derfor arbejde bedre mod dit mål.

Maria er en kæmpe inspirationskilde der i den grad smitter af og har en motiverede effekt på hendes klienter.

Marias behandlingstilgang

Når du kommer tind til mid skal du være forberedt på at jeg stiller mange spørgsmål. Det er nemlig en af de ting der kendetegner mig og det der gør at jeg bedre kan forstå din situation. Formålet er at samle en masse information som kan lede hen til årsagen til dine symptomer. Gennem denne indledende snak og specifikke undersøgelser jagter jeg årsagen og ikke blot symptomerne, hvilket gør at jeg har stor succes med mine behandlinger og forløb.

Mit udgangspunkt er, at jeg går efter at få “det hele” til at fungere rent mekanisk. Dvs. dine led skal kunne bevæge sig frit, dine muskler skal aktiveres, når der er brug for dem, og de skal stabilisere, kontrollere og være udholdende. Herudover skal samarbejdet mellem musklerne på tværs af kroppen fungere. Er der f.eks. nedsat bevægelighed i et led eller muskler der laver for meget, kan det skabe ubalancer og “fejlmeldinger” som din krop reagere uhensigtsmæssigt på og du derved oplever smerter eller andet ubehag. Disse “fejlmeldinger” skal vi have reduceret ved skabe mere balancer i kroppen som helhed.  

Jeg arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang. Det vil sige, at jeg undersøger sammenhæng og sammenspil på tværs af kroppen. Herudover anvender jeg min viden som ernæringsterapeut og kan gennem ændringer i kosten hjælpe kroppen med hurtigere at hele indenfra.

For mig handler der om at bringe hver klient i balance. 

Marias træningsbaggrund

Det siger Marias klienter!