Mia Gad Wesselgren

Kontakt Mia på
mia@move2peak.dk

Ydelser

Kurser / uddannelser

Mia søger at komme hele vejen rundt om dine problemstillinger, samt hvad de eventuelle bagvedliggende årsager kan være. Uanset om dine gener lige er opstået, eller de har stået på igennem længere tid. Det er vigtigt for hende at finde frem til sammenhængen i forhold til dine specifikke symptomer, men også til de ting du umiddelbart ikke selv mærker.

Mia arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang hvor alt i kroppen hænger sammen, og er afhængigt af hinanden for at fungere optimalt. Nogle gange er årsagen åbenlys, fx ved en akut skade, og andre gange skal der graves dybere. Mia har god erfaring med at skabe resultater indenfor begge områder.

Mia har arbejdet med mange forskellige problematikker i hele kroppen. Hun har dog en forkærlighed for graviditet og efterfødselsområdet, samt kerne- og bækkenproblematikker, som hun derfor også specialiserer sig indenfor. Derud over er hun elitesportsudøver indenfor Thaiboxing, men har også dyrket både Boksning og Taekwondo. Hun har derfor særlig stor erfaring med kampsport, dette gælder både skader og performanceoptimering.

Mia vægter rådgivning og vejledning højt, og gør en dyd ud af at gøre forløbet så forståeligt som muligt for dig. Det er vigtigt for hende at du føler dig godt rustet når konsultationen slutter – både med henblik på udførelse af øvelser, men ikke mindst at du føler dig oplyst og forstået.

I et forløb hos Mia får du en dedikeret og nærværende behandler, som altid forsøger at skabe en god stemning med plads til dig og den situation du befinder dig i.

Mias tilgang til dit forløb

“Målet med den første konsultation er, at få igangsat en intervention der er målrettet, og som giver mening. Det er derfor her, at jeg giver mig særlig god tid til at snakke med dig om din(e) problematik(ker), samt dine ønsker og mål for forløbet.

 

Vejen til det endelige mål er nogle gange direkte, og andre gange kan den være mere snørklet. Det er derfor vigtigt for mig ikke at arbejde i blinde, men at tage udgangspunkt i en grundig forhistorie samt oplevelse af symptomer. Herfra vil næste skridt være at udføre en dybdegående undersøgelse.

 

Kroppen er sin egen sladrehank, og når den bliver testet i forskellige udgangsstillinger og bevægelser m.v., bliver forskellige restriktioner og udfordringer klarlagt. Ofte er muskler en god indgangsvinkel til at grave et spadestik dybere, da test af disse giver hurtige og konkrete svar på hvilken retning det er relevant at gå. Dette både ift. videre undersøgelse, men også behandling samt øvelser.

Den bedste øvelse er den man får lavet. Derfor er det også vigtigt for mig, at øvelsesprogrammet er realistisk. Dog vil mit udgangspunkt for forløbet være at få dig igennem bedst muligt, hvorfor engagement i sidste ende er en afgørende faktor.

 

Mias træningsbaggrund

Mia har altid været aktiv og dyrket sport, men 2006 var et vendepunkt, da hun blev aktiv indenfor kampsport. Hun startede med at dyrke Taekwondo, men stoppede lige inden sort bælte, da hun i 2013 startede til Thaiboxing. Hun er flere gange dansk mester, og har deltaget ved både nordiske mesterskaber samt verdensmesterskaber. Mia for forsat aktiv kæmper indenfor Thaiboxing.

Det siger Mias klienter

"Mia har med sin professionalisme og entusiasme for sit fag hjulpet mig sikkert igennem, hvad jeg selv synes, var en meget kryptisk knæskade. Jeg har, siden min første konsultation med Mia, følt mig i særdeles trygge hænder. Hendes altid venlige og gode væsen har fået mig til at føle, at jeg nærmest har været hendes vigtigste klient, selvom jeg er klar over at jeg langt fra har været den eneste. Hun har altid været til rådighed, hvis jeg skulle have spørgmål i tide og utide udenfor konsultation. Med hendes fremgangsmåde, hvor hun har fokuseret på kroppen som helhed, fremfor bare at stirre sig blind på selve mit knæ, har jeg ikke kun nået mit mål, men jeg er også blevet langt klogere på mig selv og min egen krop. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre fysioterapeut, når jeg nu endelig havde brug for en." Stig Nielsen
Stig Nielsen