Morten Trolle

Ydelser

Kurser / Uddannelser

Morten har en lang og god erfaring som specialiseret fysioterapeut, hvor han har hjulpet mange forskellige typer klienter.

Morten har, gennem mange forskellige videreuddannelser, og vedholdenhed i sine klientforløb, en stor viden og erfaring til at kunne hjælpe dig med at finde årsagen til hvorfor du oplever  oplever problemer med kroppen.

Der kan være mange årsager til hvorfor kroppen sætter ud, og Mortens helhedsorienterede tilgang og store erfaring i udredning, behandling og træning sikre at du kommer godt fra start og hele tiden bliver guidet mod den rigtige retning.

Morten møder dig som klient hvor du er, og har en god evne til at skabe en tryghed og forståelse i sin behandling, som betyder at du som klient føler dig i trygge hænder på vej mod dit mål.

Morten arbejder altid hen imod et realistisk mål og mod at hjælpe dig tilbage til liv med fuld bevægefrihed. Det er fint at sætte sig høje mål! De fleste af os kan komme længere end vi tror.

Har du spørgsmål til Morten, hans tilgang til behandling og hvordan han evt. kan hjælpe dig kan du kontakte ham på morten@move2peak.dk eller tlf: 42 90 18 81

Morten behandlingstilgang

Kroppens aktive system består af musklerne som igen er afhængige af beskeder fra nerverne for at blive aktiveret. 

Som mennesker fungerer vi således, at vores sansende nervesystem modtager information fra omverdenen og de forskellige strukturer i kroppen, hvorefter vores centrale dele af nervesystemet (rygmarven og hjernen) analysere og bearbejder denne information og efterfølgende laver en passende reaktion ved aktivering af f.eks. musklerne.

Musklerne er en god indgang til test af kroppen, da musklerne kan testes i deres evne til at spænde op og styrer kroppen alt efter hvilken bevægelse vi laver. Når musklerne undersøges, kigger vi på muskelens reaktion (om den overspænder eller spænder for lidt op), som i sidste ende er afhængig af hvordan nervesystemet reagerer på en ubalance/dysfunktion i kroppen.

Gamle skader som knoglebrud, forstuvninger, slag mod hovedet, samt operationer, arvæv osv. kan ligge efter mange år og skabe forstyrrelser i nervesystemet, som vil danne kompensationer.

Gennem forskellige tests kan vi finde frem til forstyrrelser i nervesystemet og behandle dem så kroppens kontrolcentre (hjernen og rygmarven) ikke skaber en smerteoplevelse på baggrund af ”faresignalerne”. 

Morten benytter sig især af et behandlingssystem (P-DTR) som ved hjælp af muskeltest lokaliserer hvor i kroppen der opstår ubalance og behandler dette. Behandlingen er således teknikker der skal skabe ændringer i de beskeder der løber i nervesystemet, hvilket hjælper kroppen tilbage til en mere hensigtsmæssig måde at bevæge sig på. 

Der behandles på hele kroppen i sammenhæng for at finde den eller de primære årsager, i stedet for en behandling kun af symptomet, som man måske vil opleve i andre behandlingssammenhæng.

Behandlingen er blid, da den består af korrektion via stimuli til de forskellige beskedmodtagere i nervesystemet. Korrektionerne er varige og resultaterne er gode.

Vil du gerne starte forløb hos Morten?

Hvis du allerede er afklaret og ved at du gerne vil starte forløb op hos Morten, så book din tid til første konsultation her, så I kan komme i gang.

Tænker du at Morten kunne være den rigtige behandler MEN er i tvivl og har brug for afklaring, kan du booke 30 min gratis konsultation, så I sammen kan finde ud af om det vil være det rigtige forløb for dig!

Ydelse Pris
Konsultation 30 min 575,-
Konsultation (60 min) 950
Konsultation (90 min) 1.350,-

Muligheder for tilskud

Du kan både få tilskud fra sygeforsikring Danmark og din sundhedsforsikring til dine konsultationer hos Morten. Hvor meget din sundhedsforsikring dækker afhænger af hvilken aftale du har. Typisk afregner vi forsikringsdelen direkte med din sundhedssikring så du slipper for den del.

Flere af Mortens klienthistorier

5/5
"Da jeg blev påkørt i min bil og mærkede jeg en reaktion i nakken, blev jeg naturligvis bekymret da man ved at piskesmæld kan sætte sig kronisk. efter den anbefalede ro, havde jeg stadig anfald af hovedpine hvis jeg anstrengte mig. Jeg kom ind til Morten, som dels fik behandlet mine gener men også hjalp med andre gener jeg også havde i kroppen. Alt i alt kunne jeg mærke en forskel. Behandlingerne rakte over 5-6 gange. Jeg har ingen gener af påkørslen i dag!"
5/5
Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke det blev bedre og begyndte at løbe korte ture selv om jeg stadig kunne mærke knæproblemet. Jeg fortsatte forløbet med Morten og efter hver behandling kunne jeg mærke det blev bedre og kunne løbe længere tid. I dag oplever jeg ingen smerte i mit knæ og løber 3-4 gange om ugen (ca. 120-130 km hver måned)
5/5
Jeg har gået til behandling hos Morten på grund af smerter i bækken/hofte samt inderside af knæ. En helt anden form for behandling end alt hvad jeg før har prøvet. Det har været et spændende forløb, hvor vi kom rundt omkring mange gamle skader og operationer. Jeg er i dag ikke helt smertefri, men går ikke med daglige smerter. Det er en stor lettelse. En sidegevinst var behandling af en 4 år gammel hjernerystelse. Jeg har åbenbart haft nogle ubalancer på kranienerven og på hjernens forståelse af retning. Efter behandling hos Morten kan min bil nu parkere lige i en parkeringsbås og de små ryk/korrigeringer under bilkørsel, som jeg havde før behandlingen, er ophørt. Det er da fantastisk. Tak for god behandling Morten det har været en fornøjelse. Mange hilsener Linda
5/5
Jeg blev af en bekendt anbefalet at tage kontakt til Morten Trolle fra Move2Peak, fordi jeg i en lang periode har haft smerter og dysfunktion i kæbe, hofte og fodled. Jeg havde konsulteret flere andre fysioterapeuter og taget imod andre behandlinger, der desværre ikke havde den store effekt på mine problemer. Mortens tilgang til mine skavanker har været en helt anden, end hvad jeg ellers har prøvet, og det har været spændende at gå ind til behandlingerne og blive klogere på kroppen og på mig selv. Efter fem behandlinger hos Morten har jeg fået reduceret mine smerter og mit ubehag i ovennævnte områder væsentligt. Morten er enormt kompetent og imødekommende og skaber et trygt rum for behandlingen. Det er spændende at følge Mortens arbejde med og tilgang til kroppen og ikke mindst meget vigtigt og glædesfyldt at opleve den store effekt netop dette har. Jeg kan varmt anbefale at konsultere Morten.
5/5
Jeg fik anbefalet Move2Peak af en kollega, hvis søster havde fået hjælp af Morten Trolle. Jeg fik hjernerystelse/piskesmæld i nakke/hovedet ultimo april 2019 efter jeg blev væltet af min labrador på 40 kg. Jeg var sygemeldt først på fuldtid hen mod sommeren og derefter på deltid i forskellige timetal. I løbet af min sygemelding, fik jeg 20 fysioterapi behandlinger uden virkning andet samme dag. Jeg blev scannet, tjekket for øresten mv. Fik til sidst besked på, at lave nogle øvelser, øvelser som forværrede min tilstand. Jeg fik kvalme, blev svimmel og fik mere ondt, alt sammen noget der gjorde at jeg ikke kunne passe de timer jeg skulle arbejde. En kollega fortalte i november om sin søster og jeg tænkte, at det måske var værd og prøve. Først ville jeg have samme behandler som søsteren, men efter at have været inde og læse hvad de forskellige behandlere havde af kompetencer, besluttede jeg mig til at lade Move2Peak matche mig med rette behandler. Jeg blev matchet op med Morten Trolle, så det passede mig fint. Jeg har nu fået 3-4 behandlinger og allerede efter den 2. begyndte jeg at mærke betydeligere fremskridt. Så meget at jeg raskmeldte mig efter 8 måneders sygdom fuld og deltid den 6. januar 2020. Jeg havde en tid i januar til opfølgning og vi bookede en til februar som jeg har rykket til ultimo marts grundet jeg ikke mærker nogen gener. Tusind tak for hjælpen Morten/Move2Peak.