Morten Trolle

Ydelser

Kurser / Uddannelser

Morten har en lang og god erfaring som specialiseret fysioterapeut, hvor han har hjulpet mange forskellige typer klienter.

Morten har, gennem mange forskellige videreuddannelser, og vedholdenhed i sine klientforløb, en stor viden og erfaring til at kunne hjælpe dig med at finde årsagen til hvorfor du oplever  oplever problemer med kroppen.

Der kan være mange årsager til hvorfor kroppen sætter ud, og Mortens helhedsorienterede tilgang og store erfaring i udredning, behandling og træning sikre at du kommer godt fra start og hele tiden bliver guidet mod den rigtige retning.

Morten møder dig som klient hvor du er, og har en god evne til at skabe en tryghed og forståelse i sin behandling, som betyder at du som klient føler dig i trygge hænder på vej mod dit mål.

Morten arbejder altid hen imod et realistisk mål og mod at hjælpe dig tilbage til liv med fuld bevægefrihed. Det er fint at sætte sig høje mål! De fleste af os kan komme længere end vi tror.

Kontakt Morten på morten@move2peak.dk
Tlf: 42 90 18 81

Morten behandlingstilgang

Kroppens aktive system består af musklerne som igen er afhængige af beskeder fra nerverne for at blive aktiveret. 

Som mennesker fungerer vi således, at vores sansende nervesystem modtager information fra omverdenen og de forskellige strukturer i kroppen, hvorefter vores centrale dele af nervesystemet (rygmarven og hjernen) analysere og bearbejder denne information og efterfølgende laver en passende reaktion ved aktivering af f.eks. musklerne.

Musklerne er en god indgang til test af kroppen, da musklerne kan testes i deres evne til at spænde op og styrer kroppen alt efter hvilken bevægelse vi laver. Når musklerne undersøges, kigger vi på muskelens reaktion (om den overspænder eller spænder for lidt op), som i sidste ende er afhængig af hvordan nervesystemet reagerer på en ubalance/dysfunktion i kroppen.

Gamle skader som knoglebrud, forstuvninger, slag mod hovedet, samt operationer, arvæv osv. kan ligge efter mange år og skabe forstyrrelser i nervesystemet, som vil danne kompensationer.

Gennem forskellige tests kan vi finde frem til forstyrrelser i nervesystemet og behandle dem så kroppens kontrolcentre (hjernen og rygmarven) ikke skaber en smerteoplevelse på baggrund af ”faresignalerne”. 

Morten benytter sig især af et behandlingssystem (P-DTR) som ved hjælp af muskeltest lokaliserer hvor i kroppen der opstår ubalance og behandler dette. Behandlingen er således teknikker der skal skabe ændringer i de beskeder der løber i nervesystemet, hvilket hjælper kroppen tilbage til en mere hensigtsmæssig måde at bevæge sig på. 

Der behandles på hele kroppen i sammenhæng for at finde den eller de primære årsager, i stedet for en behandling kun af symptomet, som man måske vil opleve i andre behandlingssammenhæng.

Behandlingen er blid, da den består af korrektion via stimuli til de forskellige beskedmodtagere i nervesystemet. Korrektionerne er varige og resultaterne er gode.