MoveIN - Masser af succes

Titlen er en titel på en af Kim Larsens klassikere, men også titlen på dette indlæg, fordi jeg virkelig ønsker dig og dine masser af succes med MoveIN-metoden. Derfor har jeg udviklet nogle støttende strukturer for dig, som du kan læse om her.

Det er Michael Schjerling og jeg håber det går godt med din nye Morgenrutine. I denne mail vil jeg give dig info omkring hvordan du skaber virkelig stor succes med din praksis. Der er 3 veje til succes, som ikke er noget jeg har fundet på. Det går igen i overleveringerne fra de gamle visdomstraditioner og mange moderne systemer er bygget om de samme 3 veje.

For at få stor succes med din praksis, så er der 3 ting, du har brug for:

  • Lærer
  • Metode
  • Fællesskab

Lærer

For at få succes med MoveIN er det vigtigt at du har en lærer. I dette tilfælde vil jeg med glæde være din lærer. En lære er vigtig for konstant at blive inspireret og mindet om hvad der er vigtigt. Tænk over det. Du kan have nok så god metode, men hvis du ikke følger den eller glemmer den, så ændre dit liv sig ikke. Din lærers opgave er at være et lysende eksempel på hvad du kan opnå med metoderne og at inspirerer dig og minde dig om vigtigheden af at følge vejen.

En lærer kan kun være en, der selv går vejen. Jeg har i skrivende stund over 30 års erfaring med orientalsk medicin og sundhed og de gamle visdomstraditioner og derfor kan jeg være din lærer hvis du vil lade mig være det (griner). Det vigtige for dig er at holde kontakten til mig. Da det nu er et onlineprodukt du har investeret i, så kan du rent praktisk gøre det ved regelmæssigt at se videoerne igennem og høre og se mig videregive metoderne på den måde. 

Vil du virkelig give den gas er det naturligvis bedst hvis du ser mig live og får direkte undervisning på den måde minimum en gang årligt uanset hvor i verden du bor. Info omkring mine MoveIN-workshops får du besked i under vores fælles platform “MoveIN Facebookgruppen” som du melde dig ind i via linket lidt længere nede.

Metode

For at skabe det du ønsker, skal du bruge 

en metode, der virker. I dette tilfælde overleverer jeg dig metoden MoveIN, som jeg selv har udviklet på baggrund af nu 37 års praksis med orientalsk medicin og kamp

kunst. MoveIN er kraftig inspireret af flere af de gamle visdomstraditioner, så som gammel orientalsk medicin fra Japan og Kina, fra kampkunstens verden, fra Qi Gong, Yoga og andre visdomstraditioner, som jeg har studeret og praktiseret over årene. Jeg har tilpasset metoderne i MoveIN så de passer ind i en moderne familie i 

en moderne verden.
Alle metoderne i MoveIN er metoder, jeg selv praktiserer og som jeg har hjulpet 1000-vis af klienter med over årene som praktiserende fysioterapeut, træner og coach.

Fællesskab

For virkelig at få succes er det vigtigt med en støttende struktur omkring din praksis. Fællesskabet er én af de vigtigste støttende strukturer for dig. Vi mennesker er sociale væsner og det er i virkeligheden meget få, der kan lære en metode en gang fra en lærer og så bare implementerer den uden et fællesskab og uden kontakt til sin lærer. Vi har brug for fællesskaber. Det er både sjovere, det minder os om det vi ved i forvejen. Inspirerer os til at gøre det, løfter os når vi er i svære perioder mv.

Det jeg vil invitere dig til nu er: Melde dig på Facebookegruppen MoveIN. Her kan du stille spørgsmål og kommunikerer med andre MoveIN-udøvere. Det er en fantastisk måde vi alle kan holde forbindelsen på. Det er også her live-workshops annonceres. Det vil være en rigtig god ide for din praksis hvis du mindst en gang om året bliver live-eksponeret med mig, da der opstår en helt særlig transmission når jeg har mulighed for at se dig og guide dig live.

Sørg for at integrere familiemedlemmer, venner eller kollegaer på din arbejdsplads. Det er altid sjovere hvis man sammen kan lave øvelserne. Det kan være at du laver morgenrutinen med et familiemedlem og at du laver Dagsrutinen i frokostpausen med 2 kollegaer.

Keep moving IN – Michael Schjerling

INFORMATION

Copyright Move2Peak ApS – alle rettigheder forbeholdes