MoveIN - Monark sommerfuglen

Hej MoveIN-praktiserende!

Det er Michael her med ugens nye øvelse “Sommerfuglen”, som har en lille historie bag sig!

Kender du Monarksommerfuglen?

Det tror jeg du gør når du ser den. Monarksommerfuglen er den af alle sommerfugle, der kan flyve længst. Den er den stærkeste og mest udholdende af dem alle.

Du ved sikkert at når en sommerfugl fødes er det i virkeligheden en voldsom transformation fra en larve, der forpupper sig og siden bryder ud i form af en meget smuk og flyvedygtig sommerfugl.

Selve transformationsprocessen og udbrydningen af puppen ser voldsom smerte- og lidelsesfuld ud. Den aser og maser og giver næsten op flere gange i processen. Og man har allermest lyst til at hjælpe den ”stakkels” lille sommerfugl. Men ved du hvad der sker hvis man hjælper sommerfuglen ved at bryde dens puppe åben, så den kan komme ud? Så kan den ikke flyve.

Dens hårde kamp for at komme fri er med til at bygge de muskler og effektive nervesystem og vilje, som den har brug for til at kunne styre sine vinger og dermed kunne flyve.

Øvelsen Sommerfuglen vil støtte dig på et underbevidst niveau i dine transformationsprocesser. Dvs. udover at den smidiggør og skaber sundhed og mobilitet i din rygsøjle og gør dine organer sunde og stærke, så vil den på et underbevidst niveau hjælpe dig igennem svære perioder af dit liv. Perioder hvor du har brug for at lave et skift. Perioder hvor du virkelig har brug for transformation.

Transformation er noget af det vigtigste her i livet. Det er meget populært at tale om udvikling og maksimering. Men systemer og emner kan kun udvikles til et hvis niveau. Skal man ud over det, så skal der en transformation til. Altså en fuldkommen forandring. Som en larve, der bliver til en sommerfugl, så har du også af og til brug for at lave et fuldkommen skift fra en situation til en anden.

Da vi gik fra brevpost til telefax var det en transformation. Brevposten kan udvikles og gøres mere og mere effektiv, men den kan aldrig blive så hurtig som telefax. Derefter kom e-mail, som var endnu hurtigere. Og vi er gået fra hestevogn til båd og bil til flyvemaskine og helikopter. Det er også en voldsom transformation og lige meget hvor meget vi havde forsøgt at udvikle og optimere hestevognen så havde den aldrig kunnet hamle op med flyvemaskinen.

For at du kan få en bedre livskvalitet som er mere i harmoni med dit hjerte, så har du også af og til brug for at søge dybt i dig selv og lave nogle skift og transformere dit liv til noget der er bedre for dig. ”Sommerfuglen” vil minde dig om og støtte dig til bedre at kunne lave disse skift.

Gambatte som vi siger på japansk. Det betyder keep going eller godt gået og siges for at motiverer.

Bedste ønsker for din og din families sundhed, energi og livsglæde indefra og ud!

Keep moving IN – Michael Schjerling

INFORMATION

Copyright Move2Peak ApS – alle rettigheder forbeholdes