skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

optimere_200

Vil du optimere på kropslige områder af dit liv har vi nøglerne du har brug for. Vi hjælper dig til at optimere alt fra din energi og sundhed til dine præstationer i sport og træning!

Vi laver en plan til dig hvor “less is more” forstået på den måde at vi er rigtig gode til at identificere dit svageste led og gøre det stærkere. Det betyder oftest en verden til forskel for dig og kræver oftest langt mindre end den strategi du bruger nu og giver et langt højere afkast.

Et tæt og målorienteret samarbejde!

Dit forløb hos os, begynder med en dybdegående 1. konsultation på 1,5 time, hvor målet er at få et klart overblik over dine mål og hvor du står her og nu! Når vi laver et optimeringsforløb med dig kan dette omhandle flere af nedenstående indsatsområder:

  • Forbedring af din generelle og specifikke bevægekvalitet
  • Forbedring af forskellige styrkeelementer som: power, start styrke, max styrke etc.
  • Optimering af din generelle sundhed og energi
  • Skabe frihed i din krop i form af øget mobilitet 
  • Strategier for øgning af dit generelle energiniveau.
  • Forbedre restitutionsevne
  • Arbejde mod sportsspecifikke kompetencer
  • Opnå varigt vægttab
  • Etc.
null
null

Restitutionsevne

null
null

Arbejdskav og træningskapacitet

null
null

Mindset

null
null

Bevægeoptimering

null
null

Kostoptimering

null
null

Vejrtrækning

Uanset hvilke sundhedsmæssige, sportslige eller træningsmæssige mål du har, kan vi strukturere og sammensætte dit forløb så du komme hurtigst muligt frem. Ofte skal nøglen til succes og holdbare resultater findes via en bredere samt integreret tilgang, der kobler kroppens mange forskellige systemer. Vores “værktøjskasse” er enormt bred og i et tæt samarbejde med dig, sætter vi den mest optimale plan sammen for dit forløb. Vores brede tilgang og mange års erfaring har gjort os i stand til, succesfuldt at hjælpe vores kunder uanset hvilke mål de har søgt hjælp til!

Et uddrag af vores mange succeshistorier:

Selv om jeg har dyrket en del sport de sidste 10 år, kampsport, løb og svømning, og derfor har været opmærksom på at have en ordentlig kost, havde jeg alligevel nogle fysiske problemer som gjorde, at jeg kontaktede Michael. Dette var fx oppustet mave og lavt energiniveau midt på dagen. Michael…Læs mere her!

Rie Grønbech

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang. Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring…Læs mere her!

Vivian Sørensen

Jeg har i flere omgange brugt Move2Peak som konsulent på min fysiske træning og generelle forberedelser op til de store stævner og især i forbindelse med min forberedelse op til OL i 2004, 2008 og nu igen her i 2012. Det har altid båret frugt og sikret, at jeg er…Læs mere her!

Peter Jensen

Lasse spiller håndbold på ungdomseliteplan og havde i en længere periode døjet med knæproblemer. Disse problemer holdt ham uden for træningen når intensiteten var høj, hvilket betød at han missede en del vigtig træning i den periode. Vi besøgte Michael, som forinden havde været ude i Lasses håndboldklub (FIF) for at…Læs mere her!

Nicolaj

Gennem 2-3 år har jeg haft smerter i min højre skulder og var begyndt at tro, det måske var en slitage skade fra alle de mange golfsving jeg har lavet gennem min karriere som professionel golfspiller. Men efter kun et enkelt møde med Casper, hvor han kiggede på min skulders…Læs mere her!

Knud Storgaard

I ca. 15 år har jeg dyrket styrketræning for at blive en bedre golfspiller. Alligevel har Casper åbnet en hel ny verden inden for styrketræning for mig med hans meget holistiske tilgang til tingene. Den meget grundige screening han foretog inden programlægning gjorde, at øvelserne tager udgangspunkt i min krop…Læs mere her!

Kasper Linnet Jørgensen

Jeg fik i sin tid Michael Schjerling anbefalet af en kammerat fra redskabs-gymnastik. Dengang havde jeg flere gamle skader og følgeskader fra et alvorligt motorcykeluheld for nogle år tilbage. Supplerende havde jeg en overbelastningsskade af achille-senen, fra en kombination af løb, redskabsgymnastik og springgymnastik. Ved siden af vægttrænede jeg og…Læs mere her!

Jan Hofman

Performanceoptimering er et dybdegående arbejde for dig, der gerne vil maksimere din fysiske og sportslige præstationevne. I et tæt samarbejde hjælper vi dig med at øge din træningskapacitet og restitutionsevne, opnå bedre sportslige resultater, undgå skader og ikke mindst forblive længere tid på toppen.
Læs mere her!

Din krop er genetisk designet til at være sund, stærk og fuld af energi. “Personlig sundhedsplan” er udviklet til at hjælpe dig med at skabe et fundament for din træning og sikre at din krop har de ressourcer, der skal til for at du kan køre på mod dine mål med et stort overskud og en krop der fungere optimalt!
Læs mere her!

Vi brænder for at hjælpe dig med at nå dine ønskemål. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for at alle dele af dit forløb optimeres ned til mindste detalje.
Læs mere her!

Et af de områder som kan påvirke kroppens helingsevne og det mentale overskud allermest, er de mentale og følelsesmæssige mønstre vi går rundt med. Nøglen til at slippe af med dine skader/gener kan derfor ligge her, da mange dybere funktioner som hormonniveauer, immunforsvar og smerterespons påvirkes af netop vores mentale og følelsesmæssige mønstre og traumer!
Læs mere her!

Sportsmassage kan hjælpe dig med at forkorte restitutionstiden og sikre optimal fremgang i din træning eller hjælpe dig hurtigere tilbage efter sportsskader, hvor massagen bruges til at sætte skub i en helingsprocesserne.
Læs mere her!

Løbestilscoaching handler om at finde og optimere din individuelle løbestil så du gør din krop så løbeeffektiv som mulig, og samtidig skåner den for unødig belastning. Udgangspunktet er, at finde tilbage til den løbestil, som din krop er bygget til!
Læs mere her!

CASPER YDE HAASTRUP
Casper har et stort drive og besidder en dyb og dedikeret faglighed. Holistisk tankegang, krydret med enorm systematisk undersøgelse og grundighed, gør at Casper hurtigt kan kortlægge årsag og skræddersy et personlig forløb, der skaber unikke resultater hos hans klienter. I Casper møder du intensitet, nærvær og dedikation i dit arbejder frem mod “energi og frihed til bevægelse” men samtidigt også en forventning om at du er klar til at arbejde for at skabe forandring!

MICHAEL SCHJERLING
Michael ved når du vil lykkedes og derfor kan du trygt tage det med ind i et behandlingsforløb. En af de store forcer hos Michael er, at han evner at se “DIG” og det du virkelig har brug for uanset hvilken skade eller udfodring du står med. Michael prioriterer tid, at lytte og mærke samt se, hvor du står og hvilken vej du skal for at komme i mål. Når du vælger at booke en tid hos Michael, så er det fordi du har gjort dig klar og vil arbejde med din forandring. Michael stiller krav og leder dig tillidsfuldt til mod, tro og resultater.

EMIL RASMUSSEN
Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

Test test test

 

Back To Top