skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Det siger vores klienter!

Jeg har i flere omgange brugt Move2Peak som konsulent på min fysiske træning og generelle forberedelser op til de store stævner og især i forbindelse med min forberedelse op til OL i 2004, 2008 og nu igen her i 2012. Det har altid båret frugt og sikret, at jeg er i absolut topform når det virkelig gælder.

Peter Jensen

Lasse spiller håndbold på ungdomseliteplan og havde i en længere periode døjet med knæproblemer. Disse problemer holdt ham uden for træningen når intensiteten var høj, hvilket betød at han missede en del vigtig træning i den periode.

Vi besøgte Michael, som forinden havde været ude i Lasses håndboldklub (FIF) for at holde et foredrag, der efter grundig undersøgelse lavede et personligt træningsprogram til Lasse. Lasse modtog ikke bare vejledning til øvelserne, men fik også hjælp til hvordan man passer på sin krop, mht. søvn og ernæring, når man dyrker meget sport.

Efter afsluttet forløb har Lasse lige siden fuldt med til boldtræningerne uden knæproblemer.

Nicolaj

Gennem 2-3 år har jeg haft smerter i min højre skulder og var begyndt at tro, det måske var en slitage skade fra alle de mange golfsving jeg har lavet gennem min karriere som professionel golfspiller.

Men efter kun et enkelt møde med Casper, hvor han kiggede på min skulders bevægelighed, stabilitet og styrke, kunne han fortælle hvad det skyldtes, og hvilke øvelser der ville hjælpe på problemet. Efter bare 3 uger begyndte smerterne at fortage sig og efter bare 1 måned var alle smerterne væk, og jeg kunne spille på fuldt blus igen.

Det er nu et ½ år siden Casper hjalp mig med min skulder, og jeg har ikke haft gener siden. Hans viden om fysioterapi og sport giver ham en kæmpe fordel frem for andre fysioterapeuter og andre behandlere, når der skal stille diagnose og efterfølgende træning.

Jeg ved godt hvem jeg går til næste gang jeg har et problem!

Knud Storgaard

I ca. 15 år har jeg dyrket styrketræning for at blive en bedre golfspiller. Alligevel har Casper åbnet en hel ny verden inden for styrketræning for mig med hans meget holistiske tilgang til tingene.

Den meget grundige screening han foretog inden programlægning gjorde, at øvelserne tager udgangspunkt i min krop og de svageste led. Casper har lavet et helt skræddersyet program efter mine målsætninger, og ikke et typisk “one-size-fits-all” program man ser mange andre steder.

Efter bare otte ugers træning ser jeg en rigtig stor forskel i, hvad min krop nu muliggør i forbindelse med tekniske ændringer af mit golfsving. Vi har især arbejdet på at styrke de stabiliserende muskler omkring min rygsøjle. Det har haft den positive sideeffekt, at mine kroniske rygsmerter i længere perioder har været helt væk. Jeg forventer, at jeg på kort sigt kan komme helt af mine min smerter.

Kasper Linnet Jørgensen

Find personlig træner hos Move2Peak

Vores samarbejde omkring dine mål bygger på et tæt samarbejde, og at vi som din personlige træner formår at skubbe dig fremad og sikre at din træning/indsats motivere dig.

Vi møder dig til din træning med stor energi og “gå på mod”, men også en forventning om at du er klar til at arbejde for dine mål. Vi skal nok hjælpe dig med at presse dig, når du har brug for det og sørge for at give dig troen på at det kan lykkedes.

Din træning er nærværende, fuld af humor, støttende når der er brug for det men vi er samtidigt dybt seriøse og professionelle omkring din tid og dine mål, og er altid velforberedte når du møder op.

Når du starter et forløb er vi sammen om at nå dine mål og klar til at løfte dig gennem frustrationer mm. Vi ligger vægt på at være tilgængelig ved siden af din træning og er altid klar på mail eller telefon, hvis der opstår spørgsmål under dig forløb.

EMIL RASMUSSEN

  • Personlig træner
  • Specialiseret Fysioterapeut

MICHAEL SCHJERLING

  • Sports- og Performance træner
  • Specialiseret Fysioterapeut

CASPER YDE HAASTRUP

  • Sports- og Performance træner
  • Specialiseret Fysioterapeut
  • Løbestilscoach

Personlig træner pris hos Move2Peak

Enkelt sessionerTidPris
1. konsultation90 min1200 kr.
1 session55 min650 kr.
Programdesign500 kr.
OpstartspakkerPris
Lille opstartspakke (1. kons. + 5 sessioner af 55 min)4.200,- kr.
Stor opstartspakke (1. kons. + 9 sessioner af 55 min)6.150,- kr.
KlippekortPris
Lille klippekort (6 sessioner af 55 min)3.000,- kr.
Stor klippekort (10 sessioner af 55 min)5.500,- kr.

Test test test

 

Back To Top