skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Personlig sundhedsplan

Få et nyt liv ved at lære din krops unikke behov at kende gennem en Personlig Sundhedsplan. Resultatet bliver et liv sprængfyldt med energi, balance i krop og sind, udskydning af aldringsprocessen og et liv med langt færre symptomer, ubalancer og sygdomme!

Personlig sundhedsplan er udviklet til at hjælpe dig med at skabe et fundament for din sundhed på alle plan i dit liv – mentalt og fysisk. Uanset hvor du er i dit liv, vil du kunne få nogle lette og praktisk anvendelige redskaber til at forbedre dine fysiske og mentale præstationer.

DIN KROP ER DESIGNET TIL AT HELE OG HAVE OVERSKUD

Mange tror fejlagtigt, at de skal leve med skader, sygdom og træthed resten af livet, fordi de ikke har kunnet få det til at gå væk, men dette er ikke tilfældet. Ved at gennemgå en dybdegående helbredsundersøgelse samt omlægge sin kost og livsstil, viser erfaringen, at omkring 90 % af alle klienter kan skære kraftigt ned på – eller helt undgå – at bruge medicin.

Langt de fleste sygdomme og ubalancer kan bedres ved at man får analyseret årsagen i det enkelte menneskes livsstil og kostvaner, som belaster kroppen og immunsystemet – og dermed nedbryder kroppen og besværliggør en helingsproces og balance i krop og sind. Vores Personlige Sundhedsplan hjælper dig med at genskabe sundhed og balance i din krop.

Din krop er skabt til at være sund samt hele, hvis du bliver syg eller skadet; hvis du brækker en knogle heler den på 6-8 uger, hvis du skærer dig i huden eller får en fibersprængning heler det, og hvis du mister en ½ liter blod gendannes den, får du influenza eller bliver forkølet bekæmper dit immunsystem det hurtigt og genvinder balancen osv. Det er en række processer, der helt automatisk finder sted i din krop, som er kodet i dit DNA, og som sørger for at din krop altid genfinder sin naturlige balance og sundhed.

Sundhedscoaching er for dig, der har lidt af kroniske problemstillinger i længere tid og ikke har kunnet få ændret din situation med hverken andre terapiformer eller behandlinger.

Vi bruger de redskaber, der skal til og lægge ud med en samtale på 60 minutter. Her afklarer vi hvilken vej vi går.

Vi arbejder med en blanding af subjektive og objektive test (spørgeskemaer og laboratorieprøver samt funktionelle tests).

 

Vores klienter lider af alle mulige former for problemstillinger så som:

 • Træthed
 • Smerter
 • Hovedpiner / migrene
 • Mave/tarm-problemer herunder:

o   Mb. Chron

o   Colitis ulserosa

o   Irriteret tyktarm

o   Utæt tarm

o   Luft i maven

o   Smerter i maven.

 • Hudproblemer
 • Nedsat sexlyst
 • Overvægt
 • Koncentrationsbesvær
 • Hyppige forkølelser og virussygdomme
 • Dårlig søvnkvalitet m.v.

“Mere energi og frihed til at bevæge dig
som du vil!”

NÅR DIN MODSTANDSEVNE REDUCERES!

Bliver den samlede load fra kroppen mange systemer dog for stor, kan man ende i en situation hvor f.eks. evnen til modstå sygdom eller hele kroppen efter en skade kan være nedsat. Alene på baggrund livsstil lever flere og flere i dag med symptomer såsom:

 • Allergier
 • Forhøjet blodtryk
 • Forhøjet LDL kolesterol
 • Tarmproblemer som Colitis ulserosa, Mb. Chron, utæt tarm / Leaky gut syndrome, diare, forstoppelse, oppustethed
 • Stress
 • Dårlig ånde
 • Dårlig søvn kvalitet
 • Gentagne skader
 • Hovedpine / migræne
 • Hudproblemer
 • Ændring i produktion af kønshormoner
 • Humørsvingninger
 • Hyppige forkølelser og andre infektioner (3. gange om året eller mere)
 • Kolde hænder og fødder
 • Koncentrationsbesvær
 • Voldsomme menstruationssmerter
 • Tidlig aldring og overgangsalder
 • Nedsat sexlyst
 • Nattesved/hedeture
 • Overvægt
 • Smerter i led og muskler
 • Træthed

Ovenstående symptomer samt mange flere, kan vendes hvis blot kroppen bringes tilbage i balance så den igen for overskud til at håndtere de forskellige belastninger vi udsætter den for.

VEJEN TILBAGE!

Sundheds- og analyseværktøjerne i vores Personlige Sundhedsplan er udviklet gennem studier på sunde, stærke mennesker med et stærkt immunsystem, som lever længe, er minimalt stressede og laver gode fysiske og mentale præstationer. Hvor der er sundhed kan sygdom ikke trives og vi fokuserer derfor ikke på at behandle sygdom men i højere grad på at vejlede og coache dig i hvordan du selv højner din krops sundhed. Det betyder, at din krop efterhånden bliver stærkere og opnår en større modstandskraft, hvilket erfaringsmæssigt viser, at evt. sygdomme og/eller symptomer hos langt de forsvinder eller mindskes samtidigt med at de oplever større overskud, mere energi og livsglæde.

Et uddrag af vores mange succeshistorier med personlige sundhedsforandringer!

Selv om jeg har dyrket en del sport de sidste 10 år, kampsport, løb og svømning, og derfor har været opmærksom på at have en ordentlig kost, havde jeg alligevel nogle fysiske problemer som gjorde, at jeg kontaktede Michael. Dette var fx oppustet mave og lavt energiniveau midt på dagen. Michael vejledte mig til at tænke anderledes og var samtidig en hjælp til selvhjælp, hvilket betyder, at jeg stadig 6 mdr efter min sidste konsultation hos ham, kan bruge hans vejledning. Det handler om at kunne mærke efter i sin krop og at være opmærksom på dens signaler. Ingen andre end du kan vide hvad den trænger til, og det er unægteligt unikt fra person til person, hvilket betyder at stereotype kostplaner ikke passer optimalt til det enkelte menneske.

Det jeg fik mest ud af Michaels vejledning var netop at få en idé om min krops signaler, tilsat nogle professionelle fif om hvad det kan være de forskellige signaler betyder.

Rie Grønbech

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang.

Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring omkring kulhydrater og proteiner osv. Jeg var træt og forvirret, mad var blevet et problem. Så hørte jeg om Michaels kostvejledning, opsøgte ham, ja så kom der skred i tingene. Alt, hvad jeg havde levet af som vegetar, er gift for min krop. Jeg er en kødædende plante, jeg skal have dyrisk føde mindst tre gange om dagen. Det var lidt svært, men jeg fik en forklaring, som satte tingene på plads for mig.

Jeg startede med at spise kød dagen efter, jeg havde været hos Michael. En underlig fornemmelse, men det var kun i mit hoved, min krop simpelthen elsker det. Så efter mit møde med Michael, har jeg fået en kontakt med min krop som aldrig før. Måske lidt underligt, men det er som min krop først nu er begyndt at leve, der er virkelig liv i den, en enorm styrke, mærker jeg.

Alle de ting, som jeg levede af før, har jeg overhovedet ikke lyst til mere, jeg rør det ikke. Min morgenmad, som består af salat og kød eller fisk, er bare noget min krop og jeg glæder os til. Jeg kan kommunikere med min krop nu og hvis jeg en dag snyder lidt, er jeg ikke i tvivl om de signaler min krop sender. Før var jeg træt, når jeg havde spist og det gjorde, at jeg ofte sprang måltider over (ingen vægt tab af den grund). Jeg manglede energi, men sov alligevel kun tre til fire timer i døgnet. Michael kunne ikke forstå, at min krop ikke var syg!!

Et af mine problemer var, at jeg ikke kunne huske. Også det kunne Michael forklare og satte mig i gang med fiskeolier i stor dosis. Det er nu begyndt at hjælpe. Efter mit møde med Michael, er der så mange ting i mit liv, der er faldet på plads; jeg sover som et lille barn, fantastisk kropskontakt, en stor styrke, som nu er stabil, har meget overskud til alt muligt, er aldrig træt når jeg har spist, min psyke er stabil.

JA, jeg har fået et nyt liv med min krop, responsen fra den er guld værd. I dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg var blevet syg, hvis ikke min krop havde fået lige det, den har brug for, nemlig dens egen kostplan. Jeg er Michael dybt taknemlig for den fantastiske vejledning og store viden, han deler ud af. Hvem jeg er: Vivian, har undervist i yoga i snart 20 år, healer, clairvoyant rådgiver og efter min kostforandring i gang med mange nye ting. Det allervigtigste; Glad og Lykkelig for at være her på planeten, nu hvor jeg virkelig kan mærke det. Jeg har kun ros og anbefaler alle, at få den rigtige kost til deres krop via Michael. En vigtig og sjov ting; jeg købte en vægt (hvad jeg ikke havde haft i mange år), nu skulle der jo virkelig ske noget. Min vægt forandrede sig ikke meget, Øv Men min krop forandrede sig, Jeg bruger nu en størrelse mindre i jeans, og spiser mere end nogen sinde . Fantastisk! Og det hele er sket på nogle få måneder.

Vivian Sørensen

Jeg har i flere omgange brugt Move2Peak som konsulent på min fysiske træning og generelle forberedelser op til de store stævner og især i forbindelse med min forberedelse op til OL i 2004, 2008 og nu igen her i 2012. Det har altid båret frugt og sikret, at jeg er i absolut topform når det virkelig gælder.

Peter Jensen

Jeg fik i sin tid Michael Schjerling anbefalet af en kammerat fra redskabs-gymnastik. Dengang havde jeg flere gamle skader og følgeskader fra et alvorligt motorcykeluheld for nogle år tilbage.

Supplerende havde jeg en overbelastningsskade af achille-senen, fra en kombination af løb, redskabsgymnastik og springgymnastik. Ved siden af vægttrænede jeg og fik en ikke usund men utilstrækkelig kost. Alt i alt problemer på flere fronter med tilhørende smerter og manglende evne til at regenerere hurtigt nok.

Men så mødte jeg Michael . Han lærte mig først og fremmest at spise og hvile rigtigt, noget vi alle ved er vigtigt, og flere venner havde sagt mange gange, (og jeg selv var klar over), men som jeg hidtil ikke havde vidst, hvordan jeg skulle gribe an. Det gjorde Michael til gengæld, og han forstod at formidle budskabet på en måde, der gjorde, at jeg gik i gang med at ændre vanerne. Der var nogle store ændringer og nogle meget vigtige overraskelser, men takket være en kostvejledning skræddersyet til mig personligt, kunne jeg pludselig regenerere hurtigt nok til at følge et forholdsvis hårdt træningsprogram, SÅDAN! Sideløbende tog Michael fat på alle mine skader. Ved hjælp af diverse tests, fysioterapi, træningsprogrammer m.m., skød vi os sammen ind på en løsning af problemerne.

Udover Michaels egen store viden og erfaring, repræsenterer han viden fra nogle af de førende hjerner indenfor træning og kost, både nationalt og internationalt. Desuden har han forbindelse til diverse behandlere, som han ikke er bange for at bruge, hvis noget ligger udenfor hans eget felt. Så da vi stødte hovedet mod en mur med en af de gamle muskelskader, sendte Michael mig til den bedste læge jeg nogensinde har mødt, manuel mediciner Torben Halberg. Halberg er en læge, der ligesom Michael selv, løser problemer uden kirurgi eller medicin, men med omfattende viden om bevægeapparatet og genoptræning. Slutresultatet blev, at jeg efter mange år med smerter fik præcist identificeret og behandlet problemerne, så jeg kunne træne muskelskaderne væk. Jeg er i dag stort set uden mén og har lært umådelig meget om træning og min krop!

Hvis jeg kort skal beskrive, hvad der gør, at jeg respekterer Michael så meget som behandler (og menneske), er det hans evne til virkelig at lytte og sætte sig ind i ens historie, samtidig med at han er helt åben for alle muligheder og ufejlbarligt går lige til problemernes kerne og hele tiden har løsninger på rede hånd.

Jan Hofman

Test test test

 

Back To Top