skadefri_200

VI HJÆLPER DIG MED AT BLIVE SKADEFRI/SMERTEFRI!

Uanset om du har en kronisk skade, akut skade, sportsskade eller overbelastningsskade kan vi gøre en forskel for dig. Vores helhedorieterede tilgang, brede viden og mange års erfaring gør os i stand til at hjælpe dig med at skubbe kroppen i et helingsrespons så du langt om længe kan få taget hånd om din skade og vende tilbage til en hverdag med fuld frihed til bevægelse og aktivitet.

Vores mål er dog ikke kun at hjælpe dig af med dine nuværende skade/symptomer men også at hjælpe dig med, så godt som muligt, at sikre dig mod fremtidige potentielle problemstillinger så du kommer fra skade til fri for skader.

Et personlig forløb med tæt samarbejde!

Dit forløb hos os, begynder med en dybdegående 1. konsultation på 1,5 time, hvor målet er at få styr på dine mål samt klarlægge årsagen bag din problemstilling. Ofte skal nøglen til succes og holdbare resultater findes via en bredere samt integreret tilgang, der kobler kroppens mange forskellige systemer.

null
null

Biomekanik / bevægemønstre

null
null

Vejrtrækning

null
null

Hydrering

null
null

Søvn og restitution

null
null

Kost og fordøjelsessystem

null
null

Nervesystem og smerteregistrering

Vores “værktøjskasse” er enormt bred og i samarbejde med dig, sætter vi den mest optimale plan sammen for dit forløb. Dit forløb hos os vil have et helhedsorienteret fokus så du er sikker på at der ikke kun symptombehandles, men derimod at du får din krop tilbage til den frihed den bør have. Vores brede tilgang har gjort os istand til, succesfuldt at hjælpe stort set alle vores kunder uanset hvilke udfordringer de søgte hjælp til hos os.

Et uddrag af vores mange succeshistorier:

[vcex_testimonials_slider animation=”slide” height_animation=”400″ animation_speed=”600″ slideshow_speed=”5000″ count=”10″ excerpt=”true” excerpt_length=”50″ read_more_text=”Læs mere her!” include_categories=”166″]

Mere end blot fysioterapi! Du kommer ind i et dybdegående og seriøst samarbejde med fokus på at få styr på årsagen bag dine smerter/gener samt få genskabt et ordentligt helingsrespons.
Læs mere her!

Din krop er genetisk designet til at være sund samt hele, hvis du bliver syg eller skadet. “Personlig sundhedsplan” er udviklet til at hjælpe dig med at skabe et fundament for din sundhed og sikre at din krop har de ressourcer, der skal til for at du kan holde dig sund og stærk  på alle plan i dit liv – mentalt og fysisk!
Læs mere her!

Et af de områder som kan påvirke kroppens helingsevne og det mentale overskud allermest, er de mentale og følelsesmæssige mønstre vi går rundt med. Nøglen til at slippe af med dine skader/gener kan derfor ligge her, da mange dybere funktioner som hormonniveauer, immunforsvar og smerterespons påvirkes af netop vores mentale og følelsesmæssige mønstre og traumer!
Læs mere her!

Løbestilscoaching handler om at finde og optimere din individuelle løbestil så du gør din krop så løbeeffektiv som mulig, og samtidig skåner den for unødig belastning. Udgangspunktet er, at finde tilbage til den løbestil, som din krop er bygget til!
Læs mere her!

CASPER YDE HAASTRUP
Casper har et stort drive og besidder en dyb og dedikeret faglighed. Holistisk tankegang, krydret med enorm systematisk undersøgelse og grundighed, gør at Casper hurtigt kan kortlægge årsag og skræddersy et personlig forløb, der skaber unikke resultater hos hans klienter. I Casper møder du intensitet, nærvær og dedikation i dit arbejder frem mod “energi og frihed til bevægelse” men samtidigt også en forventning om at du er klar til at arbejde for at skabe forandring!

MICHAEL SCHJERLING
Michael ved når du vil lykkedes og derfor kan du trygt tage det med ind i et behandlingsforløb. En af de store forcer hos Michael er, at han evner at se “DIG” og det du virkelig har brug for uanset hvilken skade eller udfodring du står med. Michael prioriterer tid, at lytte og mærke samt se, hvor du står og hvilken vej du skal for at komme i mål. Når du vælger at booke en tid hos Michael, så er det fordi du har gjort dig klar og vil arbejde med din forandring. Michael stiller krav og leder dig tillidsfuldt til mod, tro og resultater.

MORTEN TROLLE
Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

EMIL RASMUSSEN
Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.