skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

skadefri_200

VI HJÆLPER DIG MED AT BLIVE SKADEFRI/SMERTEFRI!

Uanset om du har en kronisk skade, akut skade, sportsskade eller overbelastningsskade kan vi gøre en forskel for dig. Vores helhedorieterede tilgang, brede viden og mange års erfaring gør os i stand til at hjælpe dig med at skubbe kroppen i et helingsrespons så du langt om længe kan få taget hånd om din skade og vende tilbage til en hverdag med fuld frihed til bevægelse og aktivitet.

Vores mål er dog ikke kun at hjælpe dig af med dine nuværende skade/symptomer men også at hjælpe dig med, så godt som muligt, at sikre dig mod fremtidige potentielle problemstillinger så du kommer fra skade til fri for skader.

Et personlig forløb med tæt samarbejde!

Dit forløb hos os, begynder med en dybdegående 1. konsultation på 1,5 time, hvor målet er at få styr på dine mål samt klarlægge årsagen bag din problemstilling. Ofte skal nøglen til succes og holdbare resultater findes via en bredere samt integreret tilgang, der kobler kroppens mange forskellige systemer.

null
null

Biomekanik / bevægemønstre

null
null

Vejrtrækning

null
null

Hydrering

null
null

Søvn og restitution

null
null

Kost og fordøjelsessystem

null
null

Nervesystem og smerteregistrering

Vores “værktøjskasse” er enormt bred og i samarbejde med dig, sætter vi den mest optimale plan sammen for dit forløb. Dit forløb hos os vil have et helhedsorienteret fokus så du er sikker på at der ikke kun symptombehandles, men derimod at du får din krop tilbage til den frihed den bør have. Vores brede tilgang har gjort os istand til, succesfuldt at hjælpe stort set alle vores kunder uanset hvilke udfordringer de søgte hjælp til hos os.

Et uddrag af vores mange succeshistorier:

Move2Peak har hjulpet mig af to omgange. Først med et hold i nakken og dernæst med en diskusprolaps i lænden. Min oplevelse er en meget kvalificeret, omhyggelig, venlig og motiverende behandling. Og vigtigst af alt, har jeg fået hjælp til at komme af med mine smerter og til at få…Læs mere her!

Natascha Dennig

Efter at have fået piskesmæld (whiplash), var jeg sengeliggende i 3 måneder og lægerne sagde, at jeg bare måtte lære at leve med symptomerne, som var svimmelhed, smerter i næsen og nakken, træthed og spændinger i nakke og hals, sovende fornemmelser i hovedet og bag øjnene, udstråling til armene og koncentrationsbesvær.…Læs mere her!

Silvia

Efter en grundig indledende undersøgelse, som ikke kun omhandlede den kropslige del, men også spørgsmål angående kostvaner, søvn og kritiske livsbegivenheder, fik jeg mere forståelse for kroppens helhed, hvilket jeg synes er progressivt. Der blev givet gode og relevante øvelser i tilpas mængde, som kunne laves hjemme, og jeg er…Læs mere her!

Suzanne

Vi vil gerne sige tak for et super forløb hos dig med vores datter, Vanessa Rae Lassen. Hun har haft meget ubehag med hovedpine og svimmelhed, som du med ganske få, meget præcise behandlinger har fjernet. Det viste sig, at hendes fald i skolen i efteråret var grunden til at…Læs mere her!

Søren og Jeanne Svan

Med henvisning fra egen læge på grund af smerter i skulderen, opsøgte jeg Move2Peak.dk i april 2010. Behandlingsforløbet, herunder instrukser om hjemmeøvelser, har virket uhyre kompetent. Således er jeg nu, efter 4 behandlinger, smertefri og har i tilgift fået betydelig forøget styrke i skulderen. Jeg kan varmt anbefale Caspers behandlingsmetoder…Læs mere her!

Torben Arnfeldt Møller

Jeg var i forløb hos Move2Peak i forbindelse med ryg- og nakkeproblemer. De spildte aldrig et eneste sekund af mine behandlingstimer, og kender deres fag rigtig godt. Nøgleordet i beskrivelse af deres måde at behandle på er professionalisme. I forhold til de andre steder jeg har været til behandling, synes jeg, at…Læs mere her!

Zohreh Sattari

Move2Peak har været til uvurderlig hjælp med genoptræning efter min knæskade. Deres dybe professionelle kendskab til menneskets anatomi koblet med en uudtømmelig fantasi når det gælder at finde på øvelser, har gjort træningen til en kæmpe successoplevelse. Det har været super behageligt, selv om det til tider var hårdt, men…Læs mere her!

Liliana Yanovska

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå. Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter. Senest fik jeg…Læs mere her!

Jørgen Hansen, Fredensborg

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk. Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige…Læs mere her!

Frederik Bakke

Som fartholder på et af løbeklubben Spartas marathontræningshold oplever jeg tit, at løbere spørger mig om, hvad de skal gøre når de begynder at få ondt i ben og knæ. Jeg anbefaler dem altid at tage kontakt til Michael hos Move2Peak. Hos lægen får man desværre oftest ikke et råd…Læs mere her!

Preben T. A. Arentoft

Mere end blot fysioterapi! Du kommer ind i et dybdegående og seriøst samarbejde med fokus på at få styr på årsagen bag dine smerter/gener samt få genskabt et ordentligt helingsrespons.
Læs mere her!

Din krop er genetisk designet til at være sund samt hele, hvis du bliver syg eller skadet. “Personlig sundhedsplan” er udviklet til at hjælpe dig med at skabe et fundament for din sundhed og sikre at din krop har de ressourcer, der skal til for at du kan holde dig sund og stærk  på alle plan i dit liv – mentalt og fysisk!
Læs mere her!

Et af de områder som kan påvirke kroppens helingsevne og det mentale overskud allermest, er de mentale og følelsesmæssige mønstre vi går rundt med. Nøglen til at slippe af med dine skader/gener kan derfor ligge her, da mange dybere funktioner som hormonniveauer, immunforsvar og smerterespons påvirkes af netop vores mentale og følelsesmæssige mønstre og traumer!
Læs mere her!

Løbestilscoaching handler om at finde og optimere din individuelle løbestil så du gør din krop så løbeeffektiv som mulig, og samtidig skåner den for unødig belastning. Udgangspunktet er, at finde tilbage til den løbestil, som din krop er bygget til!
Læs mere her!

CASPER YDE HAASTRUP
Casper har et stort drive og besidder en dyb og dedikeret faglighed. Holistisk tankegang, krydret med enorm systematisk undersøgelse og grundighed, gør at Casper hurtigt kan kortlægge årsag og skræddersy et personlig forløb, der skaber unikke resultater hos hans klienter. I Casper møder du intensitet, nærvær og dedikation i dit arbejder frem mod “energi og frihed til bevægelse” men samtidigt også en forventning om at du er klar til at arbejde for at skabe forandring!

MICHAEL SCHJERLING
Michael ved når du vil lykkedes og derfor kan du trygt tage det med ind i et behandlingsforløb. En af de store forcer hos Michael er, at han evner at se “DIG” og det du virkelig har brug for uanset hvilken skade eller udfodring du står med. Michael prioriterer tid, at lytte og mærke samt se, hvor du står og hvilken vej du skal for at komme i mål. Når du vælger at booke en tid hos Michael, så er det fordi du har gjort dig klar og vil arbejde med din forandring. Michael stiller krav og leder dig tillidsfuldt til mod, tro og resultater.

MORTEN TROLLE
Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

EMIL RASMUSSEN
Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

Test test test

 

Back To Top