Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Emil møder dig med ydmyghed og åbenhed og er klar til at hjælpe dig uanset om det er hverdagens træningsplanlægning, kroniske smerter eller performance.  Det eneste han forventer er at du er klar til at gennemgå en udvikling.

Efter selv at have gennemgået en længere forandring i livsstil og træningstilgang håber han at kunne inspirere ved eksempel og hjælpe dig til at nå dine mål.

Gennem de sidste 5 år har Emil arbejdet ivrigt med Basket ligahold og landshold på dame/herre senior og ungdoms siden, som behandlende og rådgivende Fysioterapeut i større og mindre setups. Dette har givet ham solidt netværk inden for Basket Danmark, som har hjulpet ham og hans klienter til at foretage de fornødne ændringer.

Hans egne mange interesser inden for sport og outdoor aktiviteter har givet ham viden og erfaring omkring kravene som aktiviteten kræver. Dette kommer ham og hans klienter til gode under forløbet. Herunder især Basket, MTB, klatring, ski og hiking

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link
Back To Top