(+45) 32 10 82 82info@move2peak.dk

Lars masserer med glæde for og fokus på håndværket, teknikker og greb i samarbejde med klienten, for at give kroppen de impulser, den har behov for, for at kunne genoprette eller opretholde balancen.

Gennem videreuddannelse og behandling af klienter arbejder Morten helhedsorienteret og søger at finde årsagen til hvorfor der er problemer med kroppen

Lars masserer med glæde for og fokus på håndværket, teknikker og greb i samarbejde med klienten, for at give kroppen de impulser, den har behov for, for at kunne genoprette eller opretholde balancen.

Derudover er han uddannet akupunktør. Det ene system er indenfor AcuNova akupunktur. Det er et moderne akupunktursystem, der er specielt effektivt mod smerte. Det er muligt at hjælpe cirka 80% af alle smertepatienter – uanset smertetype. Lars tilbyder også NADA akupunktur, hvor man kan hjælpe med at nedbringe stress og diverse afhængigheder.

Lars interesserer sig for løbende at udvikle og udvide sin viden og sit faglige niveau, og er derfor ved at tage en uddannelse indenfor traditionel japansk medicin, der har fokus på at genskabe balance i hele kroppen.

Lars har en 250 timers uddannelse som fysiurgisk massør, en bachelor i ernæring og sundhed med fokus på samspillet mellem ernæring og fysisk aktivitet, en 1-årig uddannelse som personlig træner, samt kurser i de to førnævnte akupunktur systemer.

Disse uddannelser og kurser er samlet med til at give en holistisk tilgang og forståelse for kroppens mentale, følelsesmæssige og fysiske samspil.

 

Lars har en 250 timers uddannelse som fysiurgisk massør, en bachelor i ernæring og sundhed med fokus på samspillet mellem ernæring og fysisk aktivitet, en 1-årig uddannelse som personlig træner, samt kurser i de to førnævnte akupunktur systemer.

Vi vil gerne sige tak for et super forløb hos dig med vores datter, Vanessa Rae Lassen. Hun har haft meget ubehag med hovedpine og svimmelhed, som du med ganske få, meget præcise behandlinger har fjernet.

Det viste sig, at hendes fald i skolen i efteråret var grunden til at 2 nakkehvirvler var skubbet ud af deres position, hvilket var årsagen til hendes ubehag. Casper er en meget professionel og behagelig fysioterapeut og vi vil gerne benytte hans viden, hvis der opstår noget hos en af vores 5 familie medlemmer i fremtiden.

Igen, tak for alt.

Søren og Jeanne Svan

Med henvisning fra egen læge på grund af smerter i skulderen, opsøgte jeg Move2Peak.dk i april 2010. Behandlingsforløbet, herunder instrukser om hjemmeøvelser, har virket uhyre kompetent.

Således er jeg nu, efter 4 behandlinger, smertefri og har i tilgift fået betydelig forøget styrke i skulderen.

Jeg kan varmt anbefale Caspers behandlingsmetoder og behagelige væsen.

Torben Arnfeldt Møller

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter.

Senest fik jeg i efteråret 2014 en aftale med fysioterapeut Morten Trolle om nogle timer, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser, og det viste sig at være en god idé, idet jeg næsten med det samme kunne mærke en væsentlig forbedring. Betingelsen for det er, at jeg gennemfører de øvelser, jeg har fået anvist.

Nu har jeg det virkelig godt, og kan – trods min 81 år – gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen, Fredensborg

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk.

Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige smerter til at gå væk, men jeg kunne stadig ikke spille basket. Det var her jeg fandt Move2Peak på google og bookede en tid hos Casper. Jeg var til min første konsultation i februar 2015. Casper var meget grundig og kiggede på hele kroppen for at finde, hvor problemet egentligt var opstået så vi kunne lave et træningsprogram der kunne sørge for jeg ikke fik problemer med ryggen igen.

Casper fik lavet det første træningsprogram og tilpassede det til de dage jeg havde tid til at tage i fitness og hvor lang tid jeg havde til at bruge på programmet. I den tid jeg gik hos Casper fik jeg fire forskellige programmer, som hver byggede videre på det forrige program.

Jeg endte så med at kunne være med til basket træning igen i oktober og spillede med i min første kamp i halvandet år i november. Min sidste behandling var i december måned. Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Casper forbi han er meget professionel og grundig i sin vurdering og han forstår hvilke mål man gerne vil opnå.”

Endnu en gang tak for den gode behandling.

Frederik Bakke

Efter et par år med løb og småskader som kom og gik, fik jeg i år så mange smerter i knæet, at jeg overvejede at stoppe. Løb er blevet en stor del af mit liv, så det var med tungt hjerte.

Ved et tilfælde fandt jeg Move2Peak på nettet. Efter få behandlinger var jeg igang igen. Udover behandlinger er jeg nu også udstyret med øvelser jeg kan lave derhjemme, som kan forbygge skader fremover. Med hjælp fra Casper, løb jeg lige over broen i fantomtid i lørdags.

Tak for hjælpen!

Pia Beck

Jeg opsøgte Move2Peak på baggrund af en langvarig skulderskade. Skulderskaden har afstedkommet 4 sygemeldinger og til sidst en fyring, en masse frustration, en depression og en masse angst for, om skulderen nogensinde bliver god igen.

Ud over fysioterapi fik jeg tilbuddet om at afprøve Emotionel Coaching. Jeg sagde ja med et åbent, men lidt skeptisk sind. Jeg oplevede en tydelig virkning under, men især efter behandlingerne. Jeg følte mig nærmest udrenset begge gange og følte en tydelig lettelse over at have “parkeret” min frustration og angst et andet sted end inden i mig. Jeg følte mig helt tryg ved Casper under behandlingen. Dette var utrolig vigtigt, da det var meget intenst.

Jeg kan varmt anbefale Move2Peak.

Maria

Jeg havde i knap 8 år haft næsten daglige smerter i mine knæ, da jeg opsøgte Move2Peak. Jeg kunne knap cykle, stå på ski eller sidde ned i længere tid uden at skulle strække ben konstant på grund af smerter.

Jeg følte med det samme, at jeg var i yderst trygge og kompetente hænder, da Casper er enormt faglig og forklarer hen ad vejen, hvad der er galt i kroppen.

Allerede efter 3-4 gange mærkede jeg en stor forskel. Jeg kunne sidde med bøjede knæ igen, og endte, efter et længere forløb, med at tage 5 måneder på ski, uden smerter!!! Casper gjorde på 4-5 måneder hvad ingen læger havde kunne gøre på 8 år, og jeg er i dag helt smertefri.

Jeg vil anbefale alle at opsøge Casper.

Louise

Du er en gave til det danske sundhedsvæsen Morten. Hvad du har gjort for Alan og betydet for hans livskvalitet er simpelthen utroligt.

Tusind tak.

Lise

Jeg havde gået siden midt december 2009 med diffuse smerter i en meget stiv lænd og opsøgte både en kiropraktor og en fysioterapeut – det blev til henholdsvis 11 og 6 konsultationer uden den ønskede bedring.

Samt en MR-scanning, der ikke viste nogen skader andet end lidt aldersbetinget slid. Smerterne og stivheden var der imidlertid stadig. Lidt ved et tilælde fandt jeg Move2Peak.dk’s hjemmeside på nettet og blev tiltrukket af deres helhedssyn (de andre terapeuter havde udelukkende fokuseret på området omkring min lænd).

Efter en grundig undersøgelse kom Casper frem til, at jeg havde en skævhed i mit bækken, der kunne forårsage smerterne. Dette blev behandlet, og jeg blev udstyret med nogle øvelser til hjemmebrug. Efter i alt kun 2 konsultationer var der en markant bedring, og jeg mærker nu kun noget til det, hvis den virkelig har fået gas med træningen, og det kan klares med øvelserne.

Lars Vasegaard

Da jeg tog kontakt til Move2Peak havde jeg i 9 måneder haft en diskusprolaps. Den var på det tidspunkt blevet voldsomt forværret, og jeg tænkte, at noget måtte jeg gøre, hvis jeg ikke ville lægge fodboldstøvlerne på hylden allerede som 20 årig.

Casper gjorde det klart for mig, at det ville kræve en masse arbejde at blive rask men mente samtidig, at det sagtens kunne lade sig gøre. Forløbet var sådan, at jeg fik udleveret meget specifikke træningsprogrammer, i starten et nyt hver måned, senere op til 3 måneder imellem. På den måde blev min krops muskulatur bygget op helt fra bunden, hvor der hele tiden blev bygget mere og mere på.

Efter et års hårdt arbejde med en del bi skavanker, som Casper også hjalp af vejen, lykkedes det mig at komme tilbage på fodboldbanen, hvor jeg nu ikke har mærket noget til ryggen i snart et år. Dette står i skarp kontrast til den læge jeg snakkede med på sygehuset, som sagde at jeg ikke skulle forvente at komme til at spille fodbold igen.

Kristoffer Loft, Ålborg
Ring mig op