skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Michael er her for at hjælpe DIG. Hos Michael er DU og dit mål i centrum. Michael besidder en enorm holistisk viden om hele kroppen sindet og samspillet med naturen og naturlig medicin. Michael samler den moderne vestlige medicin og østens traditionelle medicin i sin tilgang til dig og har en enorm værktøjskasse. Dette giver grundige og holdbare løsninger.

Hos Michael kan du komme med et væld af problemstillinger, men han har især 5 hovedområder han elsker og er skarp til:

  • Michael får atleter til at nå deres mål og lave toppræstationer. Michael har fysisk trænet og mentaltrænet top- og olympiske atleter fra håndbold, styrkeløft, vægtløftning, triatlon, løb, kampsport bl.a. judo, taekwon-do og karate, cykkelsport, gymnastik, badminton, road racing, basketball, kunstrulleskøjteløb og kano.
  • Når stressede, trætte, udkørte mennesker kommer til Michael opnår de at lave totale forvandlinger og vende tilbage til masser af energi, overskud og livskraft.
  • De senere år har Michael hjulpet både sangere og skuespillere til at præstere bedre og nå mål inden for deres felt. Bl.a. med åndedræt, udseende, holdning, forandring af mindreværd, livsglæde uden for rampelyset og med at være autentisk.
  • Michael er særlig skarp til at dig, der lider under en længerevarende eller kronisk tilstand. Det kan være mave-tarmproblemer, træthed, hovedpine og meget andet. Han finder ud af hvilke knapper, der skal skrues på for at opnå et helingsrespons så din krops naturlige selvhelbredende kraft begynder at tage over.
  • Da Michael selv har haft voldsomme langvarige lænderygproblemer, som det tog ham mange år at løse har han også en særlig forkærlighed for dette felt. Så lider du af en sådan problemstilling er du i meget trygge hænder her.

Det du især møder hos Michael er en erfaren rotte, som ser ind i DIG med nærvær, nysgerrighed og fordomsfrihed. Han lytter til dig og har stor intuition, som han ofte bruger ved siden af sin systematiske og kliniske ekspertise. Han er meget tålmodig og tror han på at du kan komme til dit mål, så kan du rolig give efter, for han er klar til at støtte dig hele vejen.

Selv om jeg har dyrket en del sport de sidste 10 år, kampsport, løb og svømning, og derfor har været opmærksom på at have en ordentlig kost, havde jeg alligevel nogle fysiske problemer som gjorde, at jeg kontaktede Michael. Dette var fx oppustet mave og lavt energiniveau midt på dagen. Michael vejledte mig til at tænke anderledes og var samtidig en hjælp til selvhjælp, hvilket betyder, at jeg stadig 6 mdr efter min sidste konsultation hos ham, kan bruge hans vejledning. Det handler om at kunne mærke efter i sin krop og at være opmærksom på dens signaler. Ingen andre end du kan vide hvad den trænger til, og det er unægteligt unikt fra person til person, hvilket betyder at stereotype kostplaner ikke passer optimalt til det enkelte menneske.

Det jeg fik mest ud af Michaels vejledning var netop at få en idé om min krops signaler, tilsat nogle professionelle fif om hvad det kan være de forskellige signaler betyder.

Rie Grønbech

Efter at have fået piskesmæld (whiplash), var jeg sengeliggende i 3 måneder og lægerne sagde, at jeg bare måtte lære at leve med symptomerne, som var svimmelhed, smerter i næsen og nakken, træthed og spændinger i nakke og hals, sovende fornemmelser i hovedet og bag øjnene, udstråling til armene og koncentrationsbesvær.

Jeg besøgte Michael, som en af mine veninder havde anbefalet. Allerede efter første behandling følte jeg mig meget bedre. Og efter yderligere et par behandlinger blev jeg helt rask og nu nyder jeg livet fuldt ud.

Tusind tak til dig, Michael. Du er bare god! Skulle nogen i min vennekreds have brug for professionel hjælp, så vil jeg anbefale dig.

Silvia

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang.

Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring omkring kulhydrater og proteiner osv. Jeg var træt og forvirret, mad var blevet et problem. Så hørte jeg om Michaels kostvejledning, opsøgte ham, ja så kom der skred i tingene. Alt, hvad jeg havde levet af som vegetar, er gift for min krop. Jeg er en kødædende plante, jeg skal have dyrisk føde mindst tre gange om dagen. Det var lidt svært, men jeg fik en forklaring, som satte tingene på plads for mig.

Jeg startede med at spise kød dagen efter, jeg havde været hos Michael. En underlig fornemmelse, men det var kun i mit hoved, min krop simpelthen elsker det. Så efter mit møde med Michael, har jeg fået en kontakt med min krop som aldrig før. Måske lidt underligt, men det er som min krop først nu er begyndt at leve, der er virkelig liv i den, en enorm styrke, mærker jeg.

Alle de ting, som jeg levede af før, har jeg overhovedet ikke lyst til mere, jeg rør det ikke. Min morgenmad, som består af salat og kød eller fisk, er bare noget min krop og jeg glæder os til. Jeg kan kommunikere med min krop nu og hvis jeg en dag snyder lidt, er jeg ikke i tvivl om de signaler min krop sender. Før var jeg træt, når jeg havde spist og det gjorde, at jeg ofte sprang måltider over (ingen vægt tab af den grund). Jeg manglede energi, men sov alligevel kun tre til fire timer i døgnet. Michael kunne ikke forstå, at min krop ikke var syg!!

Et af mine problemer var, at jeg ikke kunne huske. Også det kunne Michael forklare og satte mig i gang med fiskeolier i stor dosis. Det er nu begyndt at hjælpe. Efter mit møde med Michael, er der så mange ting i mit liv, der er faldet på plads; jeg sover som et lille barn, fantastisk kropskontakt, en stor styrke, som nu er stabil, har meget overskud til alt muligt, er aldrig træt når jeg har spist, min psyke er stabil.

JA, jeg har fået et nyt liv med min krop, responsen fra den er guld værd. I dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg var blevet syg, hvis ikke min krop havde fået lige det, den har brug for, nemlig dens egen kostplan. Jeg er Michael dybt taknemlig for den fantastiske vejledning og store viden, han deler ud af. Hvem jeg er: Vivian, har undervist i yoga i snart 20 år, healer, clairvoyant rådgiver og efter min kostforandring i gang med mange nye ting. Det allervigtigste; Glad og Lykkelig for at være her på planeten, nu hvor jeg virkelig kan mærke det. Jeg har kun ros og anbefaler alle, at få den rigtige kost til deres krop via Michael. En vigtig og sjov ting; jeg købte en vægt (hvad jeg ikke havde haft i mange år), nu skulle der jo virkelig ske noget. Min vægt forandrede sig ikke meget, Øv Men min krop forandrede sig, Jeg bruger nu en størrelse mindre i jeans, og spiser mere end nogen sinde . Fantastisk! Og det hele er sket på nogle få måneder.

Vivian Sørensen

Inden jeg startede et genoptræningsforløb hos Move2Peak, var status: En korsbåndsoperation 5 år tidligere efter håndboldskade – som udgangspunkt vellykket, idet stabiliteten var god.

Men efter det første års genoptræningsforløb stod jeg tilbage med mange gener fra knæet: Smerter, hævelse, styringsbesvær og en næsten konstant træthedsfornemmelse i knæet samt lænde- og rygsmerter. Mit ben manglede mange grader i at kunne bøje helt og alt jeg foretog mig var begrænset af knæet – ligesom det raske knæ ofte var overbelastet.

Jeg overvejede, om det var muligt at fortsætte mit job som sygeplejerske. Håndboldsspillet var det slut med, og min anden store interesse – skiløb – begrænset til et minimum, og jeg opgav at fortsætte min skiinstruktøruddannelse. Jeg fik fra flere steder at vide, at det var konsekvenserne af operationen. Eneste mulighed var selv at træne de kendte øvelser fra det første års obligatoriske genoptræningsforløb. Derfor oplevede jeg at være lidt ”tabt” i behandlersystemet og følte, jeg havde ”mislykket” min genoptræning. Det betød i perioder fuldstændig mistet motivation. Det var en ond cirkel, som jeg ikke havde redskaber til at bryde selv.

Det var derfor et sidste forsøg på at få hjælp, at jeg opsøgte Michael, og det har givet et resultat, som jeg ikke havde drømt om var muligt. I vinters arbejdede jeg som skiinstruktør i 4 måneder, underviste og løb på ski hver eneste dag, sprængte grænser fysiske såvel som psykiske og forbedrede mit eget skiløb meget. Og det efter kun 6 måneders forløb hos Michael. Jeg fortsætter træningen nu og mærker fortsat fremgang. Bare det at løbe en tur er en stor befrielse. Jeg kan arbejde uden at gå hjem og lægge benet op med is på. Min angst for et nyt knæsvigt og smerter er blevet betydelig mindre. Og frem for alt føler jeg en kontakt med min krop og knæ igen, som var fuldstændig væk, da jeg gik rundt og følte mig halvskadet.

Hvad gjorde forskellen?

Først og fremmest betød det meget, at der var god tid til at tale mit forløb igennem ved den første konsultation, at Michael lyttede til mig og ud fra det dannede et helhedsindtryk af hvem jeg var, hvordan mit knæ fungerede, og hvilke mål jeg havde. Det var en enorm lettelse, at Michael var overbevist om, at jeg kunne få et knæ og krop, der fungerede langt bedre. Og troede også på at mit bøj kunne blive bedre, noget jeg selv havde opgivet alt håb om! Det vækkede min – ellers tabte – motivation. Da Michael lagde et træningsprogram med nogle kendte øvelser, men også mange helt nye øvelser og med fokus på ikke blot at træne knæene alene, men også ryg og lænd, viste resultaterne sig hurtigt. Smerter og gener blev færre, styringen bedre og min motivation steg for hver fremgang. Og mit bøj blev bedre og bedre, hvilket var en helt fantastisk fornemmelse! Det hjalp meget, at jeg med 4-6 ugers mellemrum kom og fik justeret programmet, fik faglige forklaringer på, hvad der skete med knæ og krop og blev rettet i de forskellige øvelser. Men måske allervigtigst var den dialog, vi hele tiden havde om genoptræningen. Michael lyttede til mine oplevelser og reaktioner og brugte også dem til at justere programmet med, ligesom jeg blev opmuntret, holdt tilbage eller presset lidt yderligere, alt efter hvad behovet var. Jeg tror det gjorde, at jeg følte mig delagtiggjort på en ny måde, og oplevede derigennem at blive bedre til at fokusere i min træning, hvilket igen styrkede motivationen. Med den coaching jeg fik hos Michael, brød jeg ”min onde cirkel” og det har alt i alt betydet, at jeg har fået en af de vigtigste værdier tilbage i mit liv, nemlig fysisk aktivitet – både i skiløbet, træning og i min hverdag – og den glæde og de oplevelser der ligger deri. Derudover er jeg blevet mere bevidst om at fortsætte træningen og sætte nye mål for at bevare den funktionalitet som jeg ønsker i fremtiden.

Ud fra ovenstående er det nok ikke svært at forstå, at jeg giver Michael mine allerbedste anbefalinger.

Pernille Jacobsen

Lasse spiller håndbold på ungdomseliteplan og havde i en længere periode døjet med knæproblemer. Disse problemer holdt ham uden for træningen når intensiteten var høj, hvilket betød at han missede en del vigtig træning i den periode.

Vi besøgte Michael, som forinden havde været ude i Lasses håndboldklub (FIF) for at holde et foredrag, der efter grundig undersøgelse lavede et personligt træningsprogram til Lasse. Lasse modtog ikke bare vejledning til øvelserne, men fik også hjælp til hvordan man passer på sin krop, mht. søvn og ernæring, når man dyrker meget sport.

Efter afsluttet forløb har Lasse lige siden fuldt med til boldtræningerne uden knæproblemer.

Nicolaj

For 2 år siden fik jeg under en badmintonkamp en væmmelig skade, hvor min knæskal hoppede op og flossede mine ledbånd. Jeg var på Glostrup Hospital og fik diagnosticeret skaden.

Efterfølgende holdt jeg mig i ro i et par måneder og genoptog stille og roligt træningen, men jeg havde konstant ondt ved let belastning, også når jeg ikke spillede. Dette varede ved i næsten 2 år !

Jeg konsulterede så Move2Peak og fik her kyndig vejledning, råd og øvelser hos Michael. Gennem et individuelt træningsprogram med øvelser, der blev gennemgået under konsultationerne samt fine personlige samtaler om kost og sundhed, er jeg på ca. ½ år kommet igennem skadesproblemerne.

Mit knæ fungerer nu fint – uden smerter efter kampe og anden fysisk aktivitet. Jeg kan igen spille for fuld damp. Ja, det lykkedes bl.a. derigennem at rykke op med holdet og modtage diplom.

Jeg skal derfor varmt anbefale Move2Peak til vejledning og behandling af bl.a. sportsskader.

Michael Dam

Jeg døjede med svimmelhed i ca. 6 år. Jeg har i den periode været til læge gentagne gange. Min egen læge har henvist mig til ørelæge, neurolog og akupunktør.

Ingen af lægerne kunne fortælle, hvad der var galt. Jeg fik til sidst en henvisning til fysioterapeut (selvom lægen ikke mente, at det ville gøre en forskel), og endte hos Michael. Efter få besøg er min svimmelhed nu væk – Jeg var ellers begyndt at forlige mig med, at jeg måtte leve med svimmelheden resten af livet.

Lizette Marsner

Jeg fik i sin tid Michael Schjerling anbefalet af en kammerat fra redskabs-gymnastik. Dengang havde jeg flere gamle skader og følgeskader fra et alvorligt motorcykeluheld for nogle år tilbage.

Supplerende havde jeg en overbelastningsskade af achille-senen, fra en kombination af løb, redskabsgymnastik og springgymnastik. Ved siden af vægttrænede jeg og fik en ikke usund men utilstrækkelig kost. Alt i alt problemer på flere fronter med tilhørende smerter og manglende evne til at regenerere hurtigt nok.

Men så mødte jeg Michael . Han lærte mig først og fremmest at spise og hvile rigtigt, noget vi alle ved er vigtigt, og flere venner havde sagt mange gange, (og jeg selv var klar over), men som jeg hidtil ikke havde vidst, hvordan jeg skulle gribe an. Det gjorde Michael til gengæld, og han forstod at formidle budskabet på en måde, der gjorde, at jeg gik i gang med at ændre vanerne. Der var nogle store ændringer og nogle meget vigtige overraskelser, men takket være en kostvejledning skræddersyet til mig personligt, kunne jeg pludselig regenerere hurtigt nok til at følge et forholdsvis hårdt træningsprogram, SÅDAN! Sideløbende tog Michael fat på alle mine skader. Ved hjælp af diverse tests, fysioterapi, træningsprogrammer m.m., skød vi os sammen ind på en løsning af problemerne.

Udover Michaels egen store viden og erfaring, repræsenterer han viden fra nogle af de førende hjerner indenfor træning og kost, både nationalt og internationalt. Desuden har han forbindelse til diverse behandlere, som han ikke er bange for at bruge, hvis noget ligger udenfor hans eget felt. Så da vi stødte hovedet mod en mur med en af de gamle muskelskader, sendte Michael mig til den bedste læge jeg nogensinde har mødt, manuel mediciner Torben Halberg. Halberg er en læge, der ligesom Michael selv, løser problemer uden kirurgi eller medicin, men med omfattende viden om bevægeapparatet og genoptræning. Slutresultatet blev, at jeg efter mange år med smerter fik præcist identificeret og behandlet problemerne, så jeg kunne træne muskelskaderne væk. Jeg er i dag stort set uden mén og har lært umådelig meget om træning og min krop!

Hvis jeg kort skal beskrive, hvad der gør, at jeg respekterer Michael så meget som behandler (og menneske), er det hans evne til virkelig at lytte og sætte sig ind i ens historie, samtidig med at han er helt åben for alle muligheder og ufejlbarligt går lige til problemernes kerne og hele tiden har løsninger på rede hånd.

Jan Hofman

Jeg kom til Move2Peak.dk med Osgood-Schlatterknæ 30/5 2011, som jeg havde døjet med i godt et halvt år. Det gjorde ondt ved hård træning og kunne være så slemt, at jeg havde svært ved at gå på trapper efterfølgende.

Jeg havde prøvet mange forskellige ting, men intet hjalp som behandlingen hos Michael. Gennem grundig undersøgelse, øvelser og kosttilskud klarede jeg samtlige træninger i sommerferien, og ikke mindst en 7 dages elitecamp i Barcelona, smertefrit! Allerede ved min 2. konsultation 23/6 2011 var jeg i så meget bedring at jeg ikke havde smerter overhovedet under hårde træninger og en stor turnering.

Adam Heede-Andersen

Jeg vil meget gerne skrive lidt om Sofie’s forløb, og  jeg giver gerne min anbefaling videre til andre, herunder vores familielæge.

Min dengang 9-årige datter, Sofie, fik i august 2006 konstateret mb. Osgood-Schlatter på højre knæ. Iflg. vores familielæge kunne der ikke gøres noget ved generne – hun skulle vokse sig fra dem og måtte indstille sig på at dyrke mindre sport (håndbold). Efter anbefaling fra en kollega, hvis søn også havde døjet med “Schlatter-knæ”, kontaktede jeg Michael Schjerling.

Sofie var første gang hos Michael i september 2006, hvor hendes venstre knæ i mellemtiden også var begyndt at hæve og smerte. Michael satte Sofie på kosttilskud samt øvelser til styrkelse af knæene. Allerede efter en måned kunne Sofie mærke, at behandlingen gav resultat. Hun havde ingen smerter i venstre knæ og hun havde stort set været i stand til at træne normalt til håndbold. Hun kunne dog fortsat ikke ligge på knæ på højre ben og havde også stadig lette smerter efter træning/kamp. I løbet af december/januar var der så stor fremgang med højre knæ, at hun igen kunne deltage i træning/kamp samt idræt i skolen helt uden smerter.

Inden Sofie begyndte at lave sine øvelser, havde hun ofte store smerte i benene pga. vokseværk. I dag mærker hun næsten aldrig noget til det. For Sofie har forløbet hos Michael betydet, at hun har kunnet føre et helt normalt aktivt liv med bl.a. håndbold, hvilket ikke just var, hvad lægen stillede hende i udsigt for bare seks måneder siden. Sofie har i dag ingen gener overhovedet og har afsluttet forløbet hos Michael, men fortsætter med at lave øvelser, så længe hun er i voksealderen.

Far til Sofie Bendix

Jeg henvendte mig til Move2Peak.dk i forbindelse med en operation i knæet (revnet menisk), hvilket krævede genoptræning af muskulaturen omkring knæet hos en fysioterapeut.

Min genoptræning har forgået over 6 mdr. med ca. et ugentligt besøg. Jeg er her efter 6 måneder utrolig glad for at jeg valgte at have min genoptræning hos Michael. Jeg har været igennem 3 knæoperationer alle med genoptræningsforløb. Men netop dette forløb adskiller sig fordi Michael har været virkelig professionel og god til at tilrettelægge træningen netop til mig.

Vi har arbejdet målrettet efter nogle mål som jeg havde til første konsultation. Og er her efter 6 måneder næsten i mål med det. Når jeg siger næsten, er det fordi det kræver, at jeg fortsætter med øvelser i hjemmet, og igen her har Michael været super, han har lavet en plan for mig som jeg kan følge i hjemmet. Det som også har været positivt er, at næsten alle øvelser er udført med redskaber som enten er billige at anskaffe, eller nogen man har i forvejen. Jeg var ikke tvunget i et træningscenter for at selvtræne, da det kun er der de har masse maskiner. Netop det har været mit problem i forbindelse med mine 2 foregående forløb, her var næsten alle øvelser lavet ud fra maskiner, hvilket betyder at ens indsats i fritiden har nemmere ved at dale.

Frederik Rødbro

Test test test

 

Back To Top