skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Morten har lang erfaring som specialiseret fysioterapeut med mange forskellige typer klienter. Gennem videreuddannelse og behandling af klienter arbejder Morten helhedsorienteret og søger at finde årsagen til hvorfor der er problemer med kroppen.

Gennem masser af videreuddannelse og behandling af klienter arbejder Morten helhedsorienteret og søger at finde årsagen til hvorfor der er problemer med kroppen. Der kan være mange årsager til hvorfor kroppen sætter ud, og Morten har stor erfaring i udredning, behandling, træning og rådgivning.

Morten sætter stor vigtighed i at møde klienten hvor de er, og har en god evne til at skabe en tryghed i sin behandling, som betyder at du som klient føler dig i trygge hænder på vej mod dit mål.

Målet for mange klienter er i første omgang at slippe af med smerter, men Morten søger at hjælpe et skridt videre, så der arbejdes mod et liv med fuld bevægefrihed frem for at ligge lige på vippen hvor nye problemstillinger kan dukke op. Det er fint at sætte sig høje mål, de fleste af os kan komme længere end vi tror.

Ud over sit arbejde som behandler underviser Morten også kurser hos Move2Peak Academy og fungerer som underviser på Fysioterapeutskolen hvor han laver intro til “Mulligan Concept” for de studerende.

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter.

Senest fik jeg i efteråret 2014 en aftale med fysioterapeut Morten Trolle om nogle timer, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser, og det viste sig at være en god idé, idet jeg næsten med det samme kunne mærke en væsentlig forbedring. Betingelsen for det er, at jeg gennemfører de øvelser, jeg har fået anvist.

Nu har jeg det virkelig godt, og kan - trods min 81 år - gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen, Fredensborg

Du er en gave til det danske sundhedsvæsen Morten. Hvad du har gjort for Alan og betydet for hans livskvalitet er simpelthen utroligt.

Tusind tak.

Lise

Jeg har igennem 8 år forsøgt at finde en som kunne hjælpe mig med mit løberknæ. Og så fandt jeg dig.

Du er god ti lat lytte, tager det man siger alvorligt og har i mine øjne, en helt unik forståelse for, hvordan kroppen hænger sammen. Du formår at skabe ro og man har fuld tillid til dig og til at du kan løse problemet.

Inden jeg fik hjælp af dig, kunne jeg løbe 1,5km. I skrivende stund er jeg ved at træne op til mit første halvmarathon, og om få dage skal jeg løbe mit første 10km løb.

Jeg er utrolig taknemmelig for din hjælp Morten. Rejserne fra Århus til København, har været det hele værd. Du er i en liga for sig.

Mange venlige hilsener fra en glad løber.

Karina Gaarmann

Jeg er en dame på 80 år og går hos Morten, der har givet mig en fantastisk god behandling for min nakke. Dette har har bevirket, at jeg ikke længere har behov for at gå med støttekrave, som jeg har brugt i 14 år pga. nakkesmerter, hovedpine og svimmelhed.

Er ligeledes blevet behandlet for mit knæ med mange smerter. Det har Morten også fået bugt med og jeg har det godt.

Tak for hjælpen.

Gunhild

Jeg havde igennem længere tid haft kæbeproblemer, som gjorde at jeg ikke kunne gabe/åbne munden fuldt ud eller tygge hårde ting eks.: Burger, bøffer, tyggegummi  m.m.

Jeg var hos flere tandlæger, som ikke mente at de kunne hjælpe mig, da de mente det var fordi jeg har et hårdt bid, og det har de ret i. Jeg  investerede endda i en bideskinne til om natten, som kun hjalp begrænset. Spændingerne satte sig og bredte sig til mine skuldre og nakke, så jeg gik til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut.

…Og så skete der noget. Morten betragter kroppen som en helhed og behandler ikke bare det område hvor der er smerte/spænding. Morten checkede hele min krops mobilitet og efter 2 behandlinger, så var mine kæbeproblemer væk!

Jeg har valgt at fortsætte med at komme med jævne mellemrum, mere som en forebyggende proces. Og senest har Morten kureret, hvad jeg troede var gigt i min lillefinger, men som viste sig at være en muskelspænding i mit håndled. Ømme knæ efter cykelbelastning. Og der følger altid råd og gode øvelser med hver gang, som jeg kan udføre hjemme.

Birgith Broby

Jeg har modtaget en yderst professionel behandling hos Move2Peak. Morten havde straks fokus på problemet med min fod og gik igang med behandlingen, som ikke kun omfattede foden, men hele kroppen. Efter få behandlinger var der tydelig fremgang.

Jeg har under hele behandlingsforløbet oplevet at få en meget fin og kompetent behandling, som har hjulpet mig meget. Samtidig har Morten givet mig “redskaber” til at hjælpe mig fremover.

Bodil Hemmingsen

Test test test

 

Back To Top