PERSONLIG SUNDHEDSPLAN

Få et nyt liv ved at lære din krops unikke behov at kende gennem en Personlig Sundhedsplan.

Resultatet bliver et liv sprængfyldt med energi, balance i krop og sind, udskydning af aldringsprocessen og et liv med langt færre symptomer, ubalancer og sygdomme!

 

Personlig sundhedsplan er udviklet til at hjælpe dig med at skabe et fundament for din sundhed på alle plan i dit liv – mentalt og fysisk. Uanset hvor du er i dit liv, vil du kunne få nogle lette og praktisk anvendelige redskaber til at forbedre dine fysiske og mentale præstationer. 

DIN KROP ER DESIGNET TIL AT HELE OG VÆRE FULD AF ENERGI!

Mange tror fejlagtigt, at de skal leve med skader, sygdom og træthed resten af livet, fordi de ikke har kunnet få det til at gå væk, men dette er ikke tilfældet. Ved at gennemgå en dybdegående helbredsundersøgelse samt omlægge sin kost og livsstil, viser erfaringen, at omkring 90 % af alle klienter kan skære kraftigt ned på – eller helt undgå – at bruge medicin.

Langt de fleste sygdomme og ubalancer kan bedres ved at man får analyseret årsagen i det enkelte menneskes livsstil og kostvaner, som belaster kroppen og immunsystemet – og dermed nedbryder kroppen og besværliggør en helingsproces og balance i krop og sind. 

VORES PERSONLIGE SUNDHEDSPLAN HJÆLPER DIG MED AT GENSKABE SUNDHED OG BALANCE I DIN KROP

 

Din krop er skabt til at være sund samt hele, hvis du bliver syg eller skadet; hvis du brækker en knogle heler den på 6-8 uger, hvis du skærer dig i huden eller får en fibersprængning heler det, og hvis du mister en ½ liter blod gendannes den, får du influenza eller bliver forkølet bekæmper dit immunsystem det hurtigt og genvinder balancen osv. 

Det er en række processer, der helt automatisk finder sted i din krop, som er kodet i dit DNA, og som sørger for at din krop altid genfinder sin naturlige balance og sundhed.

Vi bruger de redskaber der skal til, for at vi, så specifikt som muligt, kan klarlægge hvilke ubalancer, der f.eks. kan være i dit hormon og immunsystem… begge dele noget der har en stor og vigtig rolle i vores evne til at hele kroppen og hjælpe til i vores oplevelse af at have masser af energi og overskud i hverdagen. 

Vi arbejder med en blanding af subjektive og objektive test (spørgeskemaer og laboratorieprøver samt funktionelle tests) alt efter hvad dine mål og sundhedsmæssige udfordringer er.

FORLØBET

VEJEN TILBAGE!

Sundheds- og analyseværktøjerne i vores Personlige Sundhedsplan er udviklet gennem studier på sunde, stærke mennesker med et stærkt immunsystem, som lever længe, er minimalt stressede og laver gode fysiske og mentale præstationer. 

Hvor der er sundhed kan sygdom ikke trives og vi fokuserer derfor ikke på at behandle sygdom men i højere grad på at vejlede og coache dig i hvordan du selv højner din krops sundhed. 

Det betyder, at din krop efterhånden bliver stærkere og opnår en større modstandskraft, hvilket erfaringsmæssigt viser, at evt. sygdomme og/eller symptomer hos langt de forsvinder eller mindskes samtidigt med at de oplever større overskud, mere energi og livsglæde.

HVEM BENYTTER SIG AF VORES SUNDHEDSPLANER?

 

De klienter som vi arbejder med via vores personligt sundhedsplaner kommer til os med mange forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Vi kan aldrig garantere at vi kan hjælpe, men i takt med at vi får genopbygget kroppens egne ressourcer oplever langt de fleste af de klienter vi arbejder med, bedring i deres symptomer. 

Vores indgangsvinkel er IKKE de symptomer du oplever, men derimod at fokusere på at støtte og genopbygge de naturlige processer som du fra barnsben er bygget med. 

Når kroppen bliver presset kan vi opleve mange forskellige symptomer, hvor det set udefra, ikke nødvendigvis virker logisk i sammenhængen mellem de indre ubalancer der er. 

Vores klienter lider af alle mulige former for problemstillinger så som:

BOOK PERSONLIG SUNDHEDSPLAN HOS MOVE2PEAK PÅ FREDERIKSBERG

NÅR DIN MODSTANDSEVNE REDUCERES!

 

Bliver den samlede belastning fra kroppens mange systemer for stor, kan man ende i en situation hvor f.eks. evnen til modstå sygdom eller hele kroppen efter en skade kan være nedsat. Alene på baggrund livsstil lever flere og flere i dag med symptomer såsom:


Ovenstående symptomer samt mange flere, kan vendes hvis blot kroppen bringes tilbage i balance så den igen for overskud til at håndtere de forskellige belastninger vi udsætter den for.

PRISER FOR PERSONLIG SUNDHEDSPLAN HOS MOVE2PEAK

NavnTidPris
Indledende samtale25 min650 kr.
1. konsultation (inkl. forberedelse af plan)55-85 min2.250 kr.
Opfølgende konsulation55 min900 kr.
Kort opfølgende konsulation25 min550 kr.
Lang opføglende konsulation85 min1300 kr.

For at sikre den bedste undersøgelse, kan det være at vi anbefaler forskellige typer af laboratorieprøver. Disse betales direkte til de enkelte laboratorier som vi samarbejder med.