skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg havde igennem længere tid haft kæbeproblemer, som gjorde at jeg ikke kunne gabe/åbne munden fuldt ud eller tygge hårde ting eks.: Burger, bøffer, tyggegummi  m.m.

Jeg var hos flere tandlæger, som ikke mente at de kunne hjælpe mig, da de mente det var fordi jeg har et hårdt bid, og det har de ret i. Jeg  investerede endda i en bideskinne til om natten, som kun hjalp begrænset. Spændingerne satte sig og bredte sig til mine skuldre og nakke, så jeg gik til lægen og fik en henvisning til en fysioterapeut.

…Og så skete der noget. Morten betragter kroppen som en helhed og behandler ikke bare det område hvor der er smerte/spænding. Morten checkede hele min krops mobilitet og efter 2 behandlinger, så var mine kæbeproblemer væk!

Jeg har valgt at fortsætte med at komme med jævne mellemrum, mere som en forebyggende proces. Og senest har Morten kureret, hvad jeg troede var gigt i min lillefinger, men som viste sig at være en muskelspænding i mit håndled. Ømme knæ efter cykelbelastning. Og der følger altid råd og gode øvelser med hver gang, som jeg kan udføre hjemme.

Test test test

 

Back To Top