skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg har været i et behandlingsforløb hos Brian løbende over 3 måneder. I første omgang henvendte jeg mig til ham med smerter i skulderen og en snurrende fornemmelse ud i armen.

Brian har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det psykisk aspekt tilgodeses i forløbet. På Brians venlige, ærlige og imødekommende facon, formåede han på ganske kort tid at få sat personligt udfordrende oplevelser i perspektiv til mine smerter. Brian besidder en empati der gør, at han intuitivt ved, hvilke spørgsmål han skal stille, hvornår han skal stille spørgsmål, og hvornår man bare skal have ro med det, der nu lige er, såvel på det fysiske som det psykiske plan.

Brian er nytænkende i sine træningsmetoder og er god til at sammensætte sjove, udfordrende og yderst effektive øvelser, der kan bruges uanset, hvor man befinder sig. Benhård træning med med fokus og koncentration hele vejen igennem.

Brian er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne. Jeg er sendt videre med en øget bevidsthed om, hvordan min krops fysiske signaler hænger sammen med min psykiske velbefindende, og hvordan jeg kan tage hånd om dette. Stærk både fysisk og psykisk! Tak for den indsigt, Brian:-)

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD NYHEDSBREV
close-link
Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
close-link
Ring mig op
close slider

Back To Top