Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg har været i et behandlingsforløb hos Move2Peak hos Brian i forløb på 3 måneder. I første omgang henvendte jeg mig til med smerter i skulderen og en snurrende fornemmelse ud i armen.

Brian har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det psykisk aspekt tilgodeses i forløbet. På hans venlige, ærlige og imødekommende facon, formåede han på ganske kort tid at få sat personligt udfordrende oplevelser i perspektiv til mine smerter. Brian besidder en empati der gør, at han intuitivt ved, hvilke spørgsmål han skal stille, hvornår han skal stille spørgsmål, og hvornår man bare skal have ro med det, der nu lige er, såvel på det fysiske som det psykiske plan.

Hos Move2Peak er de nytænkende i deres træningsmetoder og er god til at sammensætte sjove, udfordrende og yderst effektive øvelser, der kan bruges uanset, hvor man befinder sig. Benhård træning med med fokus og koncentration hele vejen igennem.

Jeg er sendt videre med en øget bevidsthed om, hvordan min krops fysiske signaler hænger sammen med min psykiske velbefindende, og hvordan jeg kan tage hånd om dette. Stærk både fysisk og psykisk! Tak for den indsigt, Brian:-)

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link
Back To Top