skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Efter over 4 år med knæsmerter, har jeg nu ikke haft ondt i mit knæ siden behandling hos Move2Peak. Endvidere har jeg fået nogle øvelser, som kan gøre, at jeg i bedste fald kan undgå at skulle have flere problemer senere hen.

Desuden har det gjort mig bevidst om, hvordan jeg skal forholde mig til, hvad jeg skal gøre, hvis jeg får problemer igen. Bl.a. at det er vigtigt ikke bare at vælge hvilken som helst fysioterapeut, da der er en væsentlig forskel på de forskellige.

Jeg har tidligere haft nogle oplevelser, der har gjort, at jeg har mistet tiltro til fysioterapeuter, men efter behandling hos Move2Peak har jeg fået en tiltro til, at så længe man går hos de ”rigtige” fysioterapeuter, så er det muligt at komme over en skade.

Jeg har tidligere har været hos andre fysioterapeuter, som ikke på samme måde har kunnet hjælpe mig med mit knæ, selvom at jeg har været hos dem over en længere periode lige efter at jeg kom til skade. Ved behandling hos Move2Peak kunne jeg mærke en forskel allerede efter en uge. Der blev brugte god tid til at forklare hvordan kroppen hænger sammen, således at jeg fik forståelsen af at en skade som i mit tilfælde med knæet også handler omkring funktionen i anklerne, hoften m.v. Der blev taget god tid at undersøge hele kroppen, for at finde ud af hvad der var årsag til mit problem.

Jeg har det i dag rigtig godt i knæet, og jeg vil sige, at jeg helt sikkert vil henvende mig hos Move2Peak, hvis jeg på et senere tidspunkt har brug for behandling.

Test test test

 

Back To Top