skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk.

Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige smerter til at gå væk, men jeg kunne stadig ikke spille basket. Det var her jeg fandt Move2Peak på google og bookede en tid hos Casper. Jeg var til min første konsultation i februar 2015. Casper var meget grundig og kiggede på hele kroppen for at finde, hvor problemet egentligt var opstået så vi kunne lave et træningsprogram der kunne sørge for jeg ikke fik problemer med ryggen igen.

Casper fik lavet det første træningsprogram og tilpassede det til de dage jeg havde tid til at tage i fitness og hvor lang tid jeg havde til at bruge på programmet. I den tid jeg gik hos Casper fik jeg fire forskellige programmer, som hver byggede videre på det forrige program.

Jeg endte så med at kunne være med til basket træning igen i oktober og spillede med i min første kamp i halvandet år i november. Min sidste behandling var i december måned. Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Casper forbi han er meget professionel og grundig i sin vurdering og han forstår hvilke mål man gerne vil opnå.”

Endnu en gang tak for den gode behandling.

Test test test

 

Back To Top