skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg henvendte mig til Move2Peak.dk i forbindelse med en operation i knæet (revnet menisk), hvilket krævede genoptræning af muskulaturen omkring knæet hos en fysioterapeut.

Min genoptræning har forgået over 6 mdr. med ca. et ugentligt besøg. Jeg er her efter 6 måneder utrolig glad for at jeg valgte at have min genoptræning hos Michael. Jeg har været igennem 3 knæoperationer alle med genoptræningsforløb. Men netop dette forløb adskiller sig fordi Michael har været virkelig professionel og god til at tilrettelægge træningen netop til mig.

Vi har arbejdet målrettet efter nogle mål som jeg havde til første konsultation. Og er her efter 6 måneder næsten i mål med det. Når jeg siger næsten, er det fordi det kræver, at jeg fortsætter med øvelser i hjemmet, og igen her har Michael været super, han har lavet en plan for mig som jeg kan følge i hjemmet. Det som også har været positivt er, at næsten alle øvelser er udført med redskaber som enten er billige at anskaffe, eller nogen man har i forvejen. Jeg var ikke tvunget i et træningscenter for at selvtræne, da det kun er der de har masse maskiner. Netop det har været mit problem i forbindelse med mine 2 foregående forløb, her var næsten alle øvelser lavet ud fra maskiner, hvilket betyder at ens indsats i fritiden har nemmere ved at dale.

Test test test

 

Back To Top