skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg fik i sin tid Michael Schjerling anbefalet af en kammerat fra redskabs-gymnastik. Dengang havde jeg flere gamle skader og følgeskader fra et alvorligt motorcykeluheld for nogle år tilbage.

Supplerende havde jeg en overbelastningsskade af achille-senen, fra en kombination af løb, redskabsgymnastik og springgymnastik. Ved siden af vægttrænede jeg og fik en ikke usund men utilstrækkelig kost. Alt i alt problemer på flere fronter med tilhørende smerter og manglende evne til at regenerere hurtigt nok.

Men så mødte jeg Michael . Han lærte mig først og fremmest at spise og hvile rigtigt, noget vi alle ved er vigtigt, og flere venner havde sagt mange gange, (og jeg selv var klar over), men som jeg hidtil ikke havde vidst, hvordan jeg skulle gribe an. Det gjorde Michael til gengæld, og han forstod at formidle budskabet på en måde, der gjorde, at jeg gik i gang med at ændre vanerne. Der var nogle store ændringer og nogle meget vigtige overraskelser, men takket være en kostvejledning skræddersyet til mig personligt, kunne jeg pludselig regenerere hurtigt nok til at følge et forholdsvis hårdt træningsprogram, SÅDAN! Sideløbende tog Michael fat på alle mine skader. Ved hjælp af diverse tests, fysioterapi, træningsprogrammer m.m., skød vi os sammen ind på en løsning af problemerne.

Udover Michaels egen store viden og erfaring, repræsenterer han viden fra nogle af de førende hjerner indenfor træning og kost, både nationalt og internationalt. Desuden har han forbindelse til diverse behandlere, som han ikke er bange for at bruge, hvis noget ligger udenfor hans eget felt. Så da vi stødte hovedet mod en mur med en af de gamle muskelskader, sendte Michael mig til den bedste læge jeg nogensinde har mødt, manuel mediciner Torben Halberg. Halberg er en læge, der ligesom Michael selv, løser problemer uden kirurgi eller medicin, men med omfattende viden om bevægeapparatet og genoptræning. Slutresultatet blev, at jeg efter mange år med smerter fik præcist identificeret og behandlet problemerne, så jeg kunne træne muskelskaderne væk. Jeg er i dag stort set uden mén og har lært umådelig meget om træning og min krop!

Hvis jeg kort skal beskrive, hvad der gør, at jeg respekterer Michael så meget som behandler (og menneske), er det hans evne til virkelig at lytte og sætte sig ind i ens historie, samtidig med at han er helt åben for alle muligheder og ufejlbarligt går lige til problemernes kerne og hele tiden har løsninger på rede hånd.

Test test test

 

Back To Top