Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Da jeg tog kontakt til Move2Peak havde jeg i 9 måneder haft en diskusprolaps. Den var på det tidspunkt blevet voldsomt forværret, og jeg tænkte, at noget måtte jeg gøre, hvis jeg ikke ville lægge fodboldstøvlerne på hylden allerede som 20 årig.

Casper gjorde det klart for mig, at det ville kræve en masse arbejde at blive rask men mente samtidig, at det sagtens kunne lade sig gøre. Forløbet var sådan, at jeg fik udleveret meget specifikke træningsprogrammer, i starten et nyt hver måned, senere op til 3 måneder imellem. På den måde blev min krops muskulatur bygget op helt fra bunden, hvor der hele tiden blev bygget mere og mere på.

Efter et års hårdt arbejde med en del bi skavanker, som Casper også hjalp af vejen, lykkedes det mig at komme tilbage på fodboldbanen, hvor jeg nu ikke har mærket noget til ryggen i snart et år. Dette står i skarp kontrast til den læge jeg snakkede med på sygehuset, som sagde at jeg ikke skulle forvente at komme til at spille fodbold igen.

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link

Test test test

 

Back To Top