Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg havde gået siden midt december 2009 med diffuse smerter i en meget stiv lænd og opsøgte både en kiropraktor og en fysioterapeut – det blev til henholdsvis 11 og 6 konsultationer uden den ønskede bedring.

Samt en MR-scanning, der ikke viste nogen skader andet end lidt aldersbetinget slid. Smerterne og stivheden var der imidlertid stadig. Lidt ved et tilælde fandt jeg Move2Peak.dk’s hjemmeside på nettet og blev tiltrukket af deres helhedssyn (de andre terapeuter havde udelukkende fokuseret på området omkring min lænd).

Efter en grundig undersøgelse kom Casper frem til, at jeg havde en skævhed i mit bækken, der kunne forårsage smerterne. Dette blev behandlet, og jeg blev udstyret med nogle øvelser til hjemmebrug. Efter i alt kun 2 konsultationer var der en markant bedring, og jeg mærker nu kun noget til det, hvis den virkelig har fået gas med træningen, og det kan klares med øvelserne.

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link

Test test test

 

Back To Top