Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg er virkelig virkelig glad for, at jeg kom ind til Move2Peak. Efter længerevarende problemer med skinnebensbetændelse, hvor jeg fik større problemer ved kun 2-3 km, kan jeg i dag løbe 15 km på løbebånd uden smerter.

Jeg var lidt skeptisk den første gang, fordi hun gik så grundigt gennem hele kroppen (når nu jeg havde så SINDSYGT ondt i mine ben og bare ville have dén smerte til at gå væk!). Jeg fik efterhånden en god forståelse af, hvorfor det var så vigtigt, og så var behandlingerne jo i øvrigt også ret fokuseret på benene efterfølgende. Desuden gav det en god forståelse for, hvilke forkerte bevægelser, der udløste skaderne.

Den efterfølgende behandling var en blanding af ledmanipulationer, massage, dynamiske øvelser og akupunktur; det virkede til alt sammen at være velbegrundet og der var rigtig god effekt! Jeg anbefaler jer til mine patienter, for jeg synes virkelig, det var meget meget kompetent.

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link

Test test test

 

Back To Top