skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Jeg vil meget gerne skrive lidt om Sofie’s forløb, og  jeg giver gerne min anbefaling videre til andre, herunder vores familielæge.

Min dengang 9-årige datter, Sofie, fik i august 2006 konstateret mb. Osgood-Schlatter på højre knæ. Iflg. vores familielæge kunne der ikke gøres noget ved generne – hun skulle vokse sig fra dem og måtte indstille sig på at dyrke mindre sport (håndbold). Efter anbefaling fra en kollega, hvis søn også havde døjet med “Schlatter-knæ”, kontaktede jeg Michael Schjerling.

Sofie var første gang hos Michael i september 2006, hvor hendes venstre knæ i mellemtiden også var begyndt at hæve og smerte. Michael satte Sofie på kosttilskud samt øvelser til styrkelse af knæene. Allerede efter en måned kunne Sofie mærke, at behandlingen gav resultat. Hun havde ingen smerter i venstre knæ og hun havde stort set været i stand til at træne normalt til håndbold. Hun kunne dog fortsat ikke ligge på knæ på højre ben og havde også stadig lette smerter efter træning/kamp. I løbet af december/januar var der så stor fremgang med højre knæ, at hun igen kunne deltage i træning/kamp samt idræt i skolen helt uden smerter.

Inden Sofie begyndte at lave sine øvelser, havde hun ofte store smerte i benene pga. vokseværk. I dag mærker hun næsten aldrig noget til det. For Sofie har forløbet hos Michael betydet, at hun har kunnet føre et helt normalt aktivt liv med bl.a. håndbold, hvilket ikke just var, hvad lægen stillede hende i udsigt for bare seks måneder siden. Sofie har i dag ingen gener overhovedet og har afsluttet forløbet hos Michael, men fortsætter med at lave øvelser, så længe hun er i voksealderen.

Test test test

 

Back To Top