skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang.

Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring omkring kulhydrater og proteiner osv. Jeg var træt og forvirret, mad var blevet et problem. Så hørte jeg om Michaels kostvejledning, opsøgte ham, ja så kom der skred i tingene. Alt, hvad jeg havde levet af som vegetar, er gift for min krop. Jeg er en kødædende plante, jeg skal have dyrisk føde mindst tre gange om dagen. Det var lidt svært, men jeg fik en forklaring, som satte tingene på plads for mig.

Jeg startede med at spise kød dagen efter, jeg havde været hos Michael. En underlig fornemmelse, men det var kun i mit hoved, min krop simpelthen elsker det. Så efter mit møde med Michael, har jeg fået en kontakt med min krop som aldrig før. Måske lidt underligt, men det er som min krop først nu er begyndt at leve, der er virkelig liv i den, en enorm styrke, mærker jeg.

Alle de ting, som jeg levede af før, har jeg overhovedet ikke lyst til mere, jeg rør det ikke. Min morgenmad, som består af salat og kød eller fisk, er bare noget min krop og jeg glæder os til. Jeg kan kommunikere med min krop nu og hvis jeg en dag snyder lidt, er jeg ikke i tvivl om de signaler min krop sender. Før var jeg træt, når jeg havde spist og det gjorde, at jeg ofte sprang måltider over (ingen vægt tab af den grund). Jeg manglede energi, men sov alligevel kun tre til fire timer i døgnet. Michael kunne ikke forstå, at min krop ikke var syg!!

Et af mine problemer var, at jeg ikke kunne huske. Også det kunne Michael forklare og satte mig i gang med fiskeolier i stor dosis. Det er nu begyndt at hjælpe. Efter mit møde med Michael, er der så mange ting i mit liv, der er faldet på plads; jeg sover som et lille barn, fantastisk kropskontakt, en stor styrke, som nu er stabil, har meget overskud til alt muligt, er aldrig træt når jeg har spist, min psyke er stabil.

JA, jeg har fået et nyt liv med min krop, responsen fra den er guld værd. I dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg var blevet syg, hvis ikke min krop havde fået lige det, den har brug for, nemlig dens egen kostplan. Jeg er Michael dybt taknemlig for den fantastiske vejledning og store viden, han deler ud af. Hvem jeg er: Vivian, har undervist i yoga i snart 20 år, healer, clairvoyant rådgiver og efter min kostforandring i gang med mange nye ting. Det allervigtigste; Glad og Lykkelig for at være her på planeten, nu hvor jeg virkelig kan mærke det. Jeg har kun ros og anbefaler alle, at få den rigtige kost til deres krop via Michael. En vigtig og sjov ting; jeg købte en vægt (hvad jeg ikke havde haft i mange år), nu skulle der jo virkelig ske noget. Min vægt forandrede sig ikke meget, Øv Men min krop forandrede sig, Jeg bruger nu en størrelse mindre i jeans, og spiser mere end nogen sinde . Fantastisk! Og det hele er sket på nogle få måneder.

Test test test

 

Back To Top