Tillykke med din Voucher

Book din tid til undersøgelse og behandling med det samme så du er sikker på at finde den tid der passer dig bedst. 

Det tager kun 20 sekunder og så er din booking klaret – du kan altid flytte tiden, hvis det ender med at tiden ikke passer alligevel.

Når du kommer ind til din 1. konsultation vil du opleve en tilgang, der hjælper dig med at komme tilbage til en krop der føles meget mere fri, stærkere og i balance.

Jeg har en helhedsorienteret tilgang og har hjulpet mine klienter med at bedre de gener der kan være både under graviditet og efter fødslen. De fleste mærker allerede forandring ved den 1. konsultation og du vil være godt på vej til en mere fri morkrop.

Sammen finder vi frem til årsagen bag dine gener og det forløb der er rigtigt for dig – både hvad angår øvelser mm. og hvad du har mulighed for at passe ind i din dagligdag, der nok har ændret sig en del hvis du har født.

Hvis du har brug for det, kan du sagtens have barnevogn stående og der er masser af plads til leg på gulvet, hvis du tager en lille gæst med.

Er du medlem af Sygesikring Danmark bliver dit tilskud automatisk registreret. Har du en sundhedssikring så husk at tage kontakt til dem også, da du med stor sandsynlighed også kan få yderligere tilskud derfra.

Det eneste du mangler nu… er at booke en tid så vi kan komme i gang. Det tager som sagt ikke mere end 20 sekunder og så er du sikker på at få den tid der passer bedst til dig og evt. døgnrytmer hos din lille ny ;o)