skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk
M2P Event – Januar 2018

M2P Event – Januar 2018

Move2Peak Meeting 2018 er en dag i bevægelsens tegn, hvor vi kommer til at bevæge os med det formål at skabe mere energi og frihed til bevægelse.

Hvem er Move2Peak Meeting for?

Move2Peak Meeting er for ALLE uanset hvilket trænings- eller sundhedsmæssige niveau du er på lige nu. Dagen er især henvendt til dig, der gerne vil gøre mere for at højne din sundhed, dit fysiske velvære, have mere energi og en krop der har frihed til bevægelse! 

Indholdet for dagen er bygget op på en måde så du let kan tilpasse de praktiske øvelser til dit eget niveau og bevægemæssige færdigheder.

På vores Move2Peak meeting d. 27. januar har vi særligt fokus på 2 områder:

  • Organsundhed og cirkulation omkring de indre organer.
  • Rygsøjlemobilitet og Squat.

Hvorfor netop disse områder?

Organsundheden er noget af det allervigtigste for at du kan leve et langt og aktivt liv med masser af energi, og et liv hvor du er fri for sygdom og symptomer. Dine organer er som en slags motor for kroppen og dem, der i sidste ende gør dine led, knogler og muskler stærke og robuste. Det er forholdsvis simpelt at holde dine organer stærke og sunde og med vores metoder vil du hurtigt mærke en effekt. Dette område er ofte en overset faktor for de fleste aktive mennesker og netop det, er en af årsagerne til at skader og smerter begynder at dukke op omkring og efter 40-års alderen.

Rygsøjlemobilitet og squat. I østen siger man at du er så gammel som din ryg. Ryggen er lige som organerne noget af det vigtigste for din sundhed og din frihed i kroppen. Det samme gælder egentlig din evne til at squatte. I vores moderne liv bevæger vi os alt for lidt og kommer meget sjældent under stolehøjde med vores knæ, ankler og hofter. Det betyder at vi mister en masse funktion, frihed og bevægemulighed i kroppen og netop dette giver grobund for skader, smerter og ubalancer. I dette modul vil vi lære dig hvordan du frigøre bevægelse i rygsøjlens led og får den tilbage til normalbevægelighed samt hvordan du genlærer kroppen en naturlig squat.

Move2Peak Meeting 2018 – en unik mulighed med fokus på “let og enkel praksis”!

Move2Peak Meeting 2018 er en super mulighed for dig til at lære og drage fordel af vores viden og mangeårig erfaring fra bl.a. vores arbejde med vores klienter samt noget af alt det vi har lært fra vores egne studier og praksis med vores lærere.

Lørdag d. 27/1 – kl 9-17

Pris: 1.495,- inkl. lille frokostbuffet.

Sted: Move2Peak

  • Bernhard Bangs Alle 23
  • 2000 Frederiksberg

Vilkår: Tilmelding er bindende og gælder først når betalinger er modtager. Ved evt. aflysning af forløbet refunderes hele beløbet. Vi forbeholder os retten til at ændre event lokation inden for Storkøbenhavn.

Har du spørgsmål til eventet? Giv os endelig et kald eller send en besked!

This Post Has 2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Test test test

 

Back To Top