skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk
Move-IN – Introworkshop

Move-IN – introworkshop

Introworkshop med Michael Schjerling

Lider du af en af de mange livsstilssygdomme og ubalancer som fx overvægt, hjerte-karsygdomme, mave- tarmproblemer, hovedpiner, seksuelle problemer, tankemylder m.v.?

Vil du gerne lærer metoder og ind i en praksis, som kan modvirke ovenstående og effekterne af stress og uhensigtsmæssig livsstil?

Her er en enestående mulighed med MoveIN konceptet, der bygger på flere af de gamle visdomsretninger.

Hvad er Move-IN?

MoveIN er en metode, der bygger på flere af de gamle visdomsretninger indenfor medicin og sundhed. MoveIN er især inspireret af Østens visdom omkring medicin og sundhed, men også elementer fra Vesten og Indien bliver brugt. MoveIN er derfor ikke begrænset til en speciel teknik eller facit til hvordan man får bedst mulig respons i kroppen. MoveIN tager udgangspunkt i mennesket og ikke sygdommen eller ubalancen.

MovIN intro workshoppen

Denne workshop er 3 timers introduktion til MoveIN-metoden. MoveIN skaber mere energi og mulighed for heling i din krop. Vi bruger selv metoden som en måde til at holde vores egen energi og sundhed høj i en travl hverdag med patienter, familie, venner, karriere og alle de uforudsete faktorer livet byder.

Helt konkret starter MoveIN intro med at lære dig en simpel metode til at lukke tanker ned og forbedre dit åndedræt og organfunktion. Resultatet vil være mindre stresshormon i din krop og mere blod til dine organer, som så langt bedre kan udføre deres arbejde, som er at skabe energi og sundhed indefra og ud.

Få din krop tilbage til de basale “baby-krops funktioner”!

I østens medicin har man altid anset organerne som det vigtigste for vores sundhed og netop den manglende forbindelse mellem disse (vore indre verden) og vores ydre verden, er årsagen til megen af den sygdom, stress og ubalancer vi oplever i dag. I MoveIN lærer du simple metoder til at genopbygge denne forbindelse mellem din indre og din ydre verden, så kroppen igen bliver stærk og opnår den sundhed den er skabt til. Metoderne vil genskabe de basale kropsfunktioner du havde da du var baby. Dvs. dit åndedræt og din organfunktion samt din bevægelighed kommer tilbage til udgangspunktet.

Mindfulness

En stor del af MoveIN bygger bå Qi Gong, som udføres som meditation i bevægelse, så når du først har lært bevægelserne, vil du kunne gå ind i en dybere og dybere meditation i din praksis. Her vil du samtidig ”scanne” din krop for ubalancer og problemområder. Dvs. du får et meget tæt forhold til din krops celler og lære at mærke hvilke områder, som har særlig meget brug for opmærksomhed. Dette vil både genskabe sundheden i disse områder og fungerer som en mindful anti-stress hvor din “monkey mind” bliver stoppet. 

Effekterne af at dit system bliver sat tilbage til de basale funktioner du er født med er:

  • God og høj energi.
  • Varme i kroppen (også hænder og fødder).
  • Ingen følelse af stress overhovedet.
  • Følelsen af at føle sig hjemme i sin krop.
  • Færre sygedage.
  • Få smerter.
  • Lykke og glæde.
  • Livslyst.

Introworkshop d. 19. sept. 17.00-20.0
Med Michael Schjerling

Pris: 495,-
Antal pladser: maks. 20
Vilkår: Tilmelding er bindende og gælder først når betalinger er modtager. Ved evt. aflysning af forløbet refunderes hele beløbet.

Har du spørgsmål til forløbet? Giv os endelig et kald eller send en besked!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Test test test

 

Back To Top