skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk
Move-IN – Holdtræning

Move-IN – holdtræning

Træning hver tirsdag i lige uger kl. 15.45-17.15
med Michael Schjerling

Lider du af en af de mange livsstilssygdomme og ubalancer som fx overvægt, hjerte-karsygdomme, mave- tarmproblemer, hovedpiner, seksuelle problemer, tankemylder m.v.?

Vil du gerne lærer metoder og ind i en praksis, som kan modvirke ovenstående og effekterne af stress og uhensigtsmæssig livsstil?

Hvad er MoveIN?
Helt kort og forenklet er MoveIN en ”work-in”-metode. Metoden er udviklet af Michael Schjerling fra Move2Peak og workIN vil opbygge energi i din krop i modsætning til workOUT, som forbruger energi. Hovedfokus er på det indre arbejde og på at skabe en god følelse af forbindelse i din krop og dit sind.

Din indre ild
En af de store årsager til den øgede energi i kroppen er at MoveIN-metoden skaber flow og liv indefra. Det betyder et langt bedre blodcirkulation til dine organer og dette vil skabe varme, energi og glæde i hele din krop inden fra og ud.

Move2Peak modellen

Vores tilgang til at skabe mere energi og frihed til bevægelse handler om at være bevidst på følgende 3 hovedområder: 1) Nervesystemet, 2) Bevægelse og 3) Helingskapacitet

MoveIN dækker alle disse områder med den største vægt omkring det at skabe en bedre helingskapacitet. Helingskapacitet er et udtryk for hvor mange ressourcer du har samlet set til at hele, modstå sygdom, stress og hvor stor din kapacitet er til at udvikle dig i positiv retning på fysisk træning.

Hvis helingskapaciteten er lav, så kan symptomerne være træthed, følelse af stress, led-/muskelsmerter, som ikke forsvinder, koncentrationsbesvær, mave/tarm-udfordringer og meget andet.

Din krops sundhed kommer inden fra. Muskler og led er et spejl på hvor stærke dine organer er og hvor godt de arbejder. Det unikke ved MoveIN er at vi arbejder rigtig meget på organsundheden, som er en væsentlig del af hver praksis.

Effekterne af MoveIN

  • God og stabil høj energi.
  • Varme i kroppen (også hænder og fødder).
  • Lavere niveau af stress.
  • Følelsen af at føle sig hjemme i sin krop.
  • Færre sygedage.
  • Få smerter.
  • Lykke og glæde.
  • Livslyst.
  • Bedre respons på al anden træning.

Fast træning tirsdage i lige uger kl. 15.45-17.15
(undtagen helligdage)

Tilmeld dig fast til holdet
Pris 395,- DKK pr. mdr.
(opkræves over pbs. og skal opsiges senest d. 15.  for udløb i samme mdr.)

“Drop in” – betal pr. gang
Pris 225,- DKK pr. træning
(betales når du møder op til holdet.)

Har du spørgsmål til forløbet? Giv os endelig et kald eller send en besked!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Test test test

 

Back To Top