Få en hverdag med mere energi og frihed til et aktivt liv

BOOK 30 MIN GRATIS SCREENING

Hos os har du muligheden for at booke 30 min gratis screening. Der er flere grunde til at vi tilbyder denne unikke mulighed:

Kort sagt giver det os begge muligheden for at vurdere om et forløb og samarbejde er det rigtige!

Start det rigtige sted!

Der er mange forskellige veje til at hjælpe kroppen tilbage til en funktion, hvor du ikke oplever smerter eller bevægeindskrænkning.

Som udgangspunkt kan du booke frit mellem nedenstående og vi har alle arbejdet med stort set alle typer af smerteproblematikker. Dog har vi hver især vores spidskompetencer inden for særlige problematikker.

Lidt afhængig af hvilke symptomer du oplever vil vi anbefale at du booker din “30 min gratis konsultation” ud fra nedenstående guide.

Morten Trolle

Morten nakke hovedtraumer

Morten har specialiseret sig i behandling af de mange komplekse ting, der sker i nervesystemet når vi bevæger os og bruger kroppen. Nogen gange sker der ting som gør at signalerne fra nervesystemet ændres, hvilket kan medvirke til forandring i den måde du oplever kroppen og kan give symptomer som f.eks.

Casper Haastrup

Casper har sin absolutte styrke i at undersøge og kortlægge forandringer i kroppens bevægestrategier, som kan være medvirkende til stort set alle typer af overbelastningsskader og længerevarende smerteproblematikker – især hvis der er tendens til at det bluser op så snart du øger eller ændre dit aktivitetsniveau!

Læs mere om Casper her

Det er ikke muligt at booke screening hos Casper før August!

Jeg vil gerne kontaktes!

Vi har ofte travlt i klinikken og det kan derfor være svært at fange os på telefonen.

Hvis du gerne vil have at vi ringer dig op, så vi kan tage en snak om dine symptomer, smerter eller begrænsninger skal du bare udfylde formularen!