(+45) 32 10 82 82info@move2peak.dk

Vidensbank

Her kan du få en masse viden om forskellige elementer som genoptræning, hvorfor forskellige smerteproblematikker opstår og meget mere.

Slut Med Løberknæ. Få Styr På Dine Knæsmerter En Gang For Alle!

Slut med løberknæ. Få styr på dine knæsmerter en gang for alle!

Er du en af de mange, der har fået et løberknæ (også kendt som runner’s knee og iliotibial band syndrome) så vær ikke fortvivlet – du kan sagtens komme af med dine knæsmerter igen. Alt der skal til er, at du finder hovedårsagen til, at dit løberknæ er kommet!

Læs mere her!
Problemer Med Tennisalbue? Få Styr På årsagen Og Dine Smerter I Albuen!

Problemer med tennisalbue? Få styr på årsagen og dine smerter i albuen!

Har du erhvervet dig en tennisalbue? Bare rolig. I langt de fleste tilfælde drejer det sig om en simpel overbelastning i muskler og sener yderst på albuen. MEN, hvis du vil slippe effektivt og sikre at din dine albuesmerter ikke vender tilbage, er det vigtigt at du for styr på årsagen til dine tennisalbue symptomer!

Læs mere her!
Problemer Med Springerknæ? Stop Symptombehandling Og Få Styr På årsagen!.

Problemer med springerknæ? Stop symptombehandling og få styr på årsagen!.

Er du en af de mange, der har fået et springerknæ (også kendt som jumper´s knee eller betændelse af quadricepssenen) så vær ikke fortvivlet. Du kan sagtens komme af med dine smerter igen. Det der kræves er, at du finder den præcise årsag til at overbelastningsskaden er kommet!

Læs mere her!
Har Du Skuldersmerter Og Er Træt Af, Du Ikke Kan Bruge Den Frit Som Før?

Har du skuldersmerter og er træt af, du ikke kan bruge den frit som før?

Uanset om dine skuldersmerter er opstået ved overbelastning eller ved en akut skade, gælder det om at genskabe den korrekte muskelkoordination så skulderleddet igen kan bevæge sig frit. Er dine smerter opstået akut (f.eks. ved et fald) er det dog vigtigt, først at finde ud af om der er en skade på en af skulderens mange strukturer.

Læs mere her!
Lider Du Af Skinnebensbetændelse Og Er Træt Af Det?

Lider du af skinnebensbetændelse og er træt af det?

Er du en af dem, der lider af skinnebensbetændelse, og er træt af at du ikke kan bevæge dig frit som før i tiden? Bare rolig – skinnebensbetændelse kan kureres med den rette behandling, uanset om den lige er opstået eller om den er kronisk. Det eneste, der kræves er, at finde den rigtige årsag!

Læs mere her!
Har Du Ondt I Ryggen Eller Rygproblemer?

Har du ondt i ryggen eller rygproblemer?

Er du blandt de mange, der har fået ondt i ryggen eller har smerter i ryggen og er træt af, at du ikke kan bevæge dig frit som før? Bare rolig. Langt de fleste rygproblemer kan behandles. Det altafgørende er dog, at du får behandlet årsagen og ikke kun symptomerne, så du kan være sikker på, at dine smerter i ryggen ikke vender tilbage igen.

Læs mere her!
Få Styr På Løbeskaderne – Evt. FØR De Rammer Dig!

Få styr på løbeskaderne – evt. FØR de rammer dig!

Antallet af løbere er støt stigende, men desværre også antallet af løbeskader. Der er ingen grund til at lade sig slå tilbage af en løbeskade. Nøglen er at sikre optimal progression af dit løb og ligge en lille smule forebyggende arbejde ind som en naturlig del af det at løbetræne!

Læs mere her!
Få Styr På Dit Løberknæ En Gang For Alle!

Få styr på dit løberknæ en gang for alle!

Er du en af de mange, der har fået et løberknæ (også kendt som runner’s knee og iliotibial band syndrome) så vær ikke fortvivlet – du kan sagtens komme af med dine knæsmerter igen. Alt der skal til er, at du finder hovedårsagen til, at dit løberknæ er kommet!

Læs mere her!
Ondt I Lysken? Få Styr På Din Lyskeskade!

Ondt i lysken? Få styr på din lyskeskade!

Lyskeskader bliver ofte set som en besværlig skade at få styr på, men dette skyldes som regel manglende viden og forståelse for alle de områder, der kan skabe overbelastningssmerter i lysken. Hvis dine lyskensmerter ikke vil gå væk, er det blot et tegn på, at du endnu ikke har fået styr på årsagen bag dine smerter.

Læs mere her!
Sådan Sikrer Du En Optimal Og Hurtig Korsbåndsskade Genoptræning!

Sådan sikrer du en optimal og hurtig korsbåndsskade genoptræning!

Korsbåndsskader rammer ofte aktive personer og tabet af friheden til at kunne dyrke sport er ofte frustrerende. Heldigvis kan langt de fleste, efter en korsbåndsskade, vende tilbage til deres foretrukne sport igen, hvis alle parametre omkring knæets stabilitet kommer på plads.

Læs mere her!
Har Du Ondt I Knæet? Sådan Får Du Styr På Dine Knæsmerter!

Har du ondt i knæet? Sådan får du styr på dine knæsmerter!

Er du en af dem, der har fået ondt i knæet eller fået en knæskade, så vær ikke fortvivlet. Du kan sagtens komme af med dine knæsmerter igen. Det der kræves er, at du finder den præcise årsag til at dine symptomer er kommet!

Læs mere her!
Slut Med Iskiassmerter! Få Styr På Dine Smerter Fra Iskiasnerven, Hvis De Kommer Derfra!

Slut med iskiassmerter! Få styr på dine smerter fra iskiasnerven, hvis de kommer derfra!

Mange oplever på et eller andet tidspunkt iskiassmerter, og desværre også at det kan være svært ved at finde en holdbar iskiasnerve behandling. For at finde en holdbar løsning på dine iskiassmerter skal du have styr på hvor generne kommer fra

Læs mere her!
Problemer Med Hold I Ryggen Eller Hekseskud? Få Styr På årsagen Og Dine Rygsmerter!

Problemer med hold i ryggen eller hekseskud? Få styr på årsagen og dine rygsmerter!

Er du blandt de mange, der har fået et hold i ryggen (også kendt som hekseskud) og er træt af, du ikke kan bevæge dig frit som før? Det altafgørende er, at du får fundet årsagen og ikke kun lindre dine symptomerne, så du kan være sikker på, at du ikke får et nyt hold i ryggen.

Læs mere her!
Slut Med Golfalbue! Sådan Slipper Du Af Med Dine Albuesmerter

Slut med golfalbue! Sådan slipper du af med dine albuesmerter

Langt de fleste tilfælde af golfalbue skyldes en simpel overbelastning på indersiden af albuen. Hvis du vil sikre, at du kommer effektivt af med dine smerter i albuen, er det vigtigt, at du finder ÅRSAGEN BAG dine golfalbue symptomer.

Læs mere her!
Sådan Sikrer Du En Effektiv Diskusprolaps Genoptræning

Sådan sikrer du en effektiv diskusprolaps genoptræning

Mange oplever et kompliceret genoptræningsforløb med tilbagevenden af generne inden for 6-12 mdr. Vil du vide, hvad der skal til for at sikre en effektiv diskusprolaps genoptræning, så du slipper af med generne en gang for alle og sikrer, at de ikke vender tilbage sammen med en ny discusprolaps?

Læs mere her!
Betændelse I Skulder! Har Du Fokus På Symptomerne Eller årsagen Bag?

Betændelse i skulder! Har du fokus på symptomerne eller årsagen bag?

Hvis du har skuldersmerter, som skyldes en betændelse i skulderen, vil det sikkert overraske dig at finde ud af, at det IKKE er betændelsen, der er problemet. Det du skal have fokus på for at slippe af med dine skuldersmerter er ÅRSAGEN til at betændelsen overhovedet er der!

Læs mere her!
Har Du Ondt I Albuen? Få Styr På årsagen Og Dine Smerter I Albuen!

Har du ondt i albuen? Få styr på årsagen og dine smerter i albuen!

Langt de fleste tilfælde af smerter i albuen skyldes en simpel overbelastning af muskler og sener, MEN for at slippe for at have ondt i albuen er det vigtigt, at du finder frem til den egentlige årsag, så du ikke ender med bare at symptomlindre dine albuesmerter.

Læs mere her!
Få Styr På Din Akillessenebetændelse!

Få styr på din akillessenebetændelse!

Akillessenebetændelse medfører ofte en stor begrænsning i friheden til at træne og bevæge sig rundt. Heldigvis er der en vej ud af dine smerter ved akillessenen. Det drejer sig om at finde frem til, hvorfor der er opstået betændelse i akillesenen - årsagen bag!

Læs mere her!
Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD NYHEDSBREV
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
Ring mig op