skip to Main Content
+45 32 10 82 82 info@move2peak.dk

Holdbar iskias behandling

Årsagsfokuseret og helhedsorienteret iskias behandling frem for symptomlindring!

Mange oplever på et eller andet tidspunkt iskiassmerter, og desværre også at det kan være svært ved at finde en holdbar iskias behandling.

Iskiassmerter behøver ikke være svære at få bugt med, men for at finde en sikker og holdbar løsning på dine iskiassmerter, skal du først og fremmest have styr på hvor generne kommer fra samt sikre at dit smertesystem ikke er overaktivt.

Vejen ud af dine iskiassmerter!

Det allervigtigste at forstå, når det kommer til optimering af din iskias behandling er, at selve udtrykket “iskiassmerter”, ikke siger noget om hvad årsagen til dine smerter er! “Iskias” dækker som udgangspunkt kun over en fælles forståelse for en smerteoplevelse med et eller flere af nedenstående symptomer:

iskiassmerter

Har du spørgsmål til,
hvordan du får den mest
optimale iskias behandling?

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald og tager os tid til at besvare dine spørgsmål!

Tlf: 32 10 82 82

Vores klienter vælger os pga. vores engagement, grundighed, erfaring og nærvær samt evnen til at arbejde helhedsorienteret, hjælpe og skabe forandring når effekten i andre behandlingsforløb er udeblevet.

  • Hjælp hvor andre har givet op!
  • Forståelse for din situation!
  • Dybdegående undersøgelse!
  • Fokus på årsag frem for symptombehandling!
  • Holistisk tilgang og holdbar effekt!
  • Individuelt skræddersyet forløb!
  • Undervisere for andre fysioterapeuter og behandlere!

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter.

Senest fik jeg i efteråret 2014 en aftale med fysioterapeut Morten Trolle om nogle timer, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser, og det viste sig at være en god idé, idet jeg næsten med det samme kunne mærke en væsentlig forbedring. Betingelsen for det er, at jeg gennemfører de øvelser, jeg har fået anvist.

Nu har jeg det virkelig godt, og kan - trods min 81 år - gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen, Fredensborg

Lad os hjælpe dig med hurtigt at få styr på dine iskiassmerter!

Første gang du kommer til konsultation er der sat 1,5 time af, så vi kan komme til bunds fra starten af. Den “enkle” vej ud af dine iskiassmerter kommer ved at vi først at får et overblik over hvad der er med til at skabe dine symptomer, så vi sammen er sikre på at få dig i den rigtige retning lige fra starten af.

Nøglen i alle vores forløb er en helhedsorienteret og skræddersyet tilgang samt samarbejdet med dig. Vores opgave er hele tiden at finjustere dit forløb og give dig de mest simple men også mest effektive redskaber, alt efter hvad du har brug for, for at få løst dine gener.

Book tid hos en af nedenstående behandlere, der alle har styr på, hvordan du får strukturet et optimalt forløb til din iskias behandling.

Morten-Trolle

MORTEN TROLLE
Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

Emil-300×200

EMIL RASMUSSEN
Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.

Michael Schjerling

MICHAEL SCHJERLING
Michael elsker at skabe forandring og hjælpe DIG til at bygge grundige og holdbare løsninger. Det du især møder hos Michael er en erfaren rotte, som ser ind i DIG med nærvær, nysgerrighed og fordomsfrihed. Han lytter til dig og har stor intuition, som han ofte bruger ved siden af sin systematiske og kliniske ekspertise. Han er meget tålmodig og tror han på at du kan komme til dit mål, så kan du rolig give efter, for han støtter dig hele vejen.

Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link
Move2Peak Nyhedsbrev
Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!
TILMELD NYHEDSBREV
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link
Ring mig op

Back To Top