Årsagsfokuseret og helhedsorienteret iskias behandling frem for symptomlindring!

Er du en af de mange som oplever iskiassmerter, og samtidigt føler, at det er svært at finde en holdbar iskias behandling? Savner du følelsen af en let og fri krop og en dagligdag med overskud, hvor du ikke er hæmmet, når du f.eks. er sammen med din familie, er på dit arbejde eller må sige nej til dine fritidsaktiviteter?

Iskiassmerter behøver ikke være svære at få bugt med! Det der holder dig fra f.eks. at kunne lege og tumle med dine børn, være aktiv og engageret i dine foretrukne fritidsaktiveter mm., er IKKE dine iskias symptom men ÅRSAGEN bag dem. Ordet “iskias” fortæller nemlig kun noget om hvad du oplever af symptomer, men ikke noget om hvor de kommer fra. 

Den nemmeste og mest holdbare vej ud af dine problemer med iskias, er gennem et unikt tilpasset iskias behandlingsforløb, målrettet mod de årsager, der ligger bag DINE iskiassmerte symptomer. Grundelementerne alle vores forløb med klienter med iskiasnerve smerter er:

 • Vi starter med en dybdegående forundersøgelse på 1,5 time, hvor vi har god tid til, i fælleskab, at få en ordenlig forståelse for din situation og sikre, at vi fra starten arbejder i den helt rigtige retning for dig.
 • Undervejs i hele forløbet tilpasser vi sammen, efter det du oplever og mærker af ændring i dine symptomer, så vi hele tiden får rettet ind på den bedste kurs for dig. Vores opgave er lytte og forstå evt. ændringer i din oplevelse og symptomer, så vi hele tiden i samarbejde får rettet dit forløb og din iskias behandling ind på den bedste kurs.

Det er vores erfaring, at vi gennem et tæt samarbejde, hvor vi, ud fra din fortælling om din unikke situation og dine specifikke iskias symptomer, og udnyttelsen af vores viden og års erfaring, kan opnå en effektiv og holdbar iskias behandling.

Uanset hvor og hvordan du oplever af begrænsning i dit liv pga. dine iskiassmerter, er det vores mål at hjælpe dig med at finde den mest enkle vej tilbage. Du skal kunne opleve en fri hverdag, hvor du kan nyde og deltage fuldt ud i dit familieliv, være fuldt tilstede og bidrage på dit job samt have overskud og frihed til andre aktiviteter, som skaber værdi i dit og andres liv!

Med vores skræddersyet iskias behandling kommer du ud af dine iskiassmerter!

Det allervigtigste at forstå, når det kommer til din iskias behandling er, at selve udtrykket “iskiassmerter”, ikke siger noget om hvad årsagen til dine smerter er! Graden af dine symptomer, kan variere fra en måske lidt småirriterende uro til voldsomme iskiassmerter, der måske er så udtalt at du er føler dig begrænset i dine daglige gøremål.

Nogen af vores klienter kommer med smerter, der er så slemme at de har svært ved at deltage i deres familieliv fordi de hele tiden må ligge og hvile, er sygemeldt fra job fordi de ikke kan holde ud og sidde på dit job eller konstant må sige nej til forskellige sociale arrangementer og fritidsaktiviteter fordi deres symptomer kun blive værre af det. Vejen ud af smerterne og frustrationerne er vidt forskellige for dem alle, fordi årsagerne også er forskellige.

“Iskias” dækker som udgangspunkt KUN over en fælles forståelse for en smerteoplevelse, hvor du i din dagligdag (eller om natten) kan opleve én eller flere af nedenstående iskias symptomer. 

[marvelous_hover effect=”carter” custom_class=”marvelous_custom_class_105ad4633d3d2bc” image=”2581″ heading_thin=”Smerter i lænden” heading_font_size=”14″ css=”.vc_custom_1523868198573{margin-bottom: 0px !important;}”][marvelous_hover effect=”carter” custom_class=”marvelous_custom_class_95ad4637c564b1″ image=”2580″ heading_font_size=”14″ heading_thin=”Ondt i balden og hoften” css=”.vc_custom_1523868259829{margin-bottom: 0px !important;}”][marvelous_hover effect=”carter” custom_class=”marvelous_custom_class_85ad4638266c3e” image=”2579″ heading_thin=”Smerter i låret” heading_font_size=”14″ css=”.vc_custom_1523868266137{margin-bottom: 0px !important;}”][marvelous_hover effect=”carter” custom_class=”marvelous_custom_class_95ad4636369303″ image=”2582″ heading_thin=”Smerter i underbenet” heading_font_size=”14″]
[vcex_bullets]

 • Du har ondt i lænden / lændesmerter
 • Du oplevler smerter i ballen
 • Du har ondt i hoften
 • Du får smerter i hoften og i lænden
 • Du kan have smerter i lysken
 • Du har måske ondt i benene
 • Du oplever smerter i hoften og ned i benet
 • Du kan have smerter i låret
 • Du har smerter i lænd, hofte og ben
 • Der kan være uro og/eller stikkende smerter i benet
 • Måske har du føleforstyrrelser i benene
 • Det kan være svært for dig at sove fordi du oplever gener i lænden, hoften, ballen og/eller benet om natten

[/vcex_bullets]

Har du spørgsmål til,
hvordan du får den mest
optimale iskias behandling?

Vi er ikke længere væk end et telefonopkald og tager os tid til at besvare dine spørgsmål!

Tlf: 32 10 82 82

Vores klienter vælger os pga. vores engagement, grundighed, erfaring og nærvær samt evnen til at arbejde helhedsorienteret, hjælpe og skabe forandring når effekten i andre behandlingsforløb er udeblevet.

 • Hjælp hvor andre har givet op!
 • Forståelse for din situation!
 • Dybdegående undersøgelse!
 • Fokus på årsag frem for symptombehandling!
 • Holistisk tilgang og holdbar effekt!
 • Individuelt skræddersyet forløb!
 • Undervisere for andre fysioterapeuter og behandlere!

Du kan også velkommen til at sende os en besked!
Så vender vi tilbage inden for 24 timer.

[vcex_testimonials_slider display_author_company=”yes” animation_speed=”600″ slideshow_speed=”5000″ count=”3″ skin=”light” css=”.vc_custom_1523865564765{margin-top: -40px !important;margin-bottom: -40px !important;padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;background-color: rgba(217,95,91,0.8) !important;*background-color: rgb(217,95,91) !important;border-radius: 1px !important;}” font_size=”d:14|tl:14|tp:14|pl:14|pp:14″ font_weight=”semibold” include_categories=”393″]

Når din “krop” siger fra med smerter og vejen ud af dine iskias symptomer!

Årsagerne til iskiassmerter er næsten lige så mange som der findes personer med iskiassmerter. Der er nogle vigtige elementer, der skal styr på for at du sikrer dig en enkel og holdbar iskias behandling:

 1. Vi skal finde ud af om din iskiasnerve reelt er påvirket eller om det er noget andet, der giver dig en lignende oplevelse af iskias symptomer.
 2. Vi skal finde ud af i hvor stor grad dit nervesystem evt. “overreagerer” og skaber en smerteoplevelse, som måske er værre end den burde eller ikke bør være der.
 3. Vi skal tilrettelægge og tilpasse din iskias behandling ud fra dine behov, din hverdag og den måde du oplever dine symptomer forandre sig på, så du hele tiden komme ind på rette kurs og gradvist oplever at du genvinder din frihed.    

Fordi årsagen til dine iskiassmerter kan være så mange, er fundamentet for dit behandlingsforløb hos os baseret på en dybdegående undersøgelse på 1½ time, første gang du kommer ind. Den lange 1. konsultation er med til at sikre at vi sammen får afdækket så mange faktorer som muligt allerede fra starten i dit forløb og derved langt bedre kan:

 • få dig i den rigtige retning lige fra starten af
 • optimere og sikre konstant udvikling i dit forløb
 • hjælpe dig med at skabe et fundament hvor dine gener IKKE vender tilbage 3-6 mdr. efter.

Lad os hjælpe dig med en helhedsorienteret tilgang til din iskias behandling!

Nøglen i alle vores behandlingsforløb er en helhedsorienteret og skræddersyet tilgang samt samarbejdet med dig. Vores opgave er hele tiden at finjustere din iskias behandling ud fra din oplevelse og det du har brug for, for at få løst dine gener.

Book tid hos en af nedenstående behandlere og få et optimalt forløb til din iskias behandling.

MORTEN TROLLE
Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

EMIL RASMUSSEN
Emil er fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne og har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det mentale aspekt tilgodeses i forløbet. Emils ærlige og imødekommende facon samt evnen til at tilpasse dit forløb efter dine behov, er med til at gøre dit forløb til en succes! Her møder du en behandler der er helhjertet og det smitter i en proces, hvor du skal genopbygges efter en skade eller anden udfordring.