Helhedsorienteret Iskias behandling der hjælper dig med at få styr på årsagen bag dine iskiassmerter!

Er du en af de mange som oplever iskiassmerter, og samtidigt føler, at det er svært at finde en holdbar iskias behandling?

Iskiassmerter behøver ikke være svære at få bugt med! Det der holder dig fra f.eks. at kunne lege og tumle med dine børn, være aktiv og engageret i dine foretrukne fritidsaktiveter mm., er IKKE dine iskias symptom men ÅRSAGEN bag dem. Ordet “iskias” fortæller nemlig kun noget om hvad du oplever af symptomer, men ikke noget om hvor de kommer fra

Den sikreste og mest holdbare vej ud af dine problemer med iskias, er gennem et unikt tilpasset og helhedsorienteret iskias behandlingsforløb, målrettet mod de årsager, der ligger bag DINE iskiassmerte symptomer. Grundelementerne alle vores forløb med klienter med iskiasnerve smerter er:

DIT FORLØB

Vi starter med en helhedsfokuseret indledende konsultation på 1,5 time, hvor vi har god tid til, i fælleskab, at få en ordenlig forståelse for din situation og sikre, at vi fra starten arbejder i den helt rigtige retning for dig.

Undervejs i hele forløbet tilpasser vi sammen, efter det du oplever og mærker af ændring i dine symptomer, så vi hele tiden får rettet ind på den bedste kurs for dig. 

Det er vores erfaring, at vi gennem et tæt samarbejde, hvor vi, ud fra din fortælling om din unikke situation og dine specifikke iskias symptomer, og udnyttelsen af vores viden og års erfaring, kan opnå en effektiv og holdbar iskias behandling.

iskiassmerter, iskias behandling, smerter iskias

Med vores individuelle iskias behandling kommer du ud af dine iskiassmerter!

Det allervigtigste at forstå, når det kommer til din iskias behandling er, at selve udtrykket “iskiassmerter”, ikke siger noget om hvad årsagen til dine smerter er! Graden af dine symptomer, kan variere fra en måske lidt småirriterende uro til voldsomme iskiassmerter, der måske er så udtalt at du er føler dig begrænset i dine daglige gøremål.

Nogen af vores klienter kommer med smerter, der er så slemme at de har svært ved at deltage i deres familieliv fordi de hele tiden må ligge og hvile De kan være sygemeldt fra job fordi de ikke kan holde ud og sidde eller stå længere tid eller opleve at de konstant må sige nej til forskellige sociale arrangementer og fritidsaktiviteter fordi deres symptomer kun blive værre af det. Vejen ud af smerterne og frustrationerne er vidt forskellige for dem alle, fordi årsagerne også er forskellige.

“Iskias” dækker som udgangspunkt KUN over en fælles forståelse for din smerteoplevelse – HVOR du i din dagligdag (eller om natten) typisk oplever én eller flere af nedenstående iskias symptomer:

 • Du har ondt i lænden / lændesmerter
 • Du oplever smerter i balden
 • Du har ondt i hoften
 • Du får smerter i hoften og i lænden
 • Du kan have smerter i lysken
 • Du har måske ondt i benene
 • Du oplever smerter i hoften og ned i benet
 • Du kan have smerter i låret
 • Du har smerter i lænd, hofte og ben
 • Der kan være uro og/eller stikkende smerter i benet
 • Måske har du føleforstyrrelser i benene
 • Det kan være svært for dig at sove fordi du oplever gener i lænden, hoften, ballen og/eller benet om natten

Vores klienter vælger os typisk pga. vores engagement i de individuelle forløb, vores grundighed og erfaring samt nærværet og den helhedsorienterede tilgang. Vi hjælper med at skabe forandring når effekten i andre behandlingsforløb er udeblevet.
Hjælp hvor andre har givet op!

Når din “krop” siger fra med smerter og vejen ud af dine iskias symptomer!

Årsagerne til iskiassmerter er næsten lige så mange som der findes personer med iskiassmerter. Der er nogle vigtige elementer, der skal styr på for at du sikrer dig en enkel og holdbar iskias behandling:

 • Vi skal finde ud af om din iskiasnerve reelt er påvirket eller om det er noget andet, der giver dig en lignende oplevelse af iskias symptomer.
 • Vi skal finde ud af i hvor stor grad dit nervesystem evt. “overreagerer” og skaber en smerteoplevelse, som måske er værre end den burde eller ikke bør være der.
 • Vi skal tilrettelægge og tilpasse din iskias behandling ud fra dine behov, din hverdag og den måde du oplever dine symptomer forandre sig på, så du hele tiden komme ind på rette kurs og gradvist oplever at du genvinder din frihed.

Fordi årsagen til dine iskiassmerter kan være så mange, er fundamentet for dit behandlingsforløb hos os baseret på en dybdegående undersøgelse på 1½ time, første gang du kommer ind. Den lange 1. konsultation er med til at sikre at vi sammen får afdækket så mange faktorer som muligt allerede fra starten i dit forløb og derved langt bedre kan:

 • få dig i den rigtige retning lige fra starten af
 • optimere og sikre konstant udvikling i dit forløb
 • hjælpe dig med at skabe et fundament hvor dine gener IKKE vender tilbage 3-6 mdr. efter

Lad os hjælpe dig med en helhedsorienteret tilgang til din iskias behandling!

Nøglen i alle vores behandlingsforløb er en helhedsorienteret og skræddersyet tilgang samt samarbejdet med dig. Vores opgave er hele tiden at finjustere din iskias behandling ud fra din oplevelse og det du har brug for, for at få løst dine gener.

MOVE2PEAK
FREDERIKSBERG

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »

Send en besked til os med dine spørgsmål og så vender vi tilbage på mail eller telefon!

[contact-form-7 id="4" title="Contact form 1"]