Ring mig op!
[]
1 Step 1
Jeg vil gerne ringes op!
Navnyour full name
Telefonyour full name
phone
Tilføj evt. en kort beskrivelse af dine gener
0 / 500
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Gør en forskel NU!

Det har altid ligget dybt i Move2Peak´s ånd at ville bidrage og hjælpe hvor der er behov. Det betyder at vi aktivt prøver at gøre en forskel for at hjælpe. Vi har primært lagt vores fokus på hjælpe de hjemløse samt børn der enten er under hospitalsforløb eller har det svært i hverdagen.

Nedenfor kan du læse om nogen af de projekter vi enten selv har startet op eller som vi på den ene eller anden måde bidrager til.

Gratis fysioterapi til hjemløse

Tilbage i 2011 besluttede vi os for at ville bidrage med vores fysioterapeutiske færdigheder og var i en periode lidt i tvivl om, hvilken gruppe vi gerne ville fokusere på, og hvordan det hele skulle organiseres. Det blev dog hurtigt klart da snakken en dag pludselig faldt på hjemløse og deres hårde liv på gaden. Kort efter var vi heldige at få kontakt til morgencafeen og et match for livet var stort set lagt fra dag et.

Målet er at samle et behandlerteam så vi kan tilbyde de hjemløse gratis behandling hos Morgencafeen ca. hver 14 dag.

Du kan også læse artiklen (om hjemløseprojektet) vi fik i danske fysioterapeuters fagblad i nov 2011 omkring ved at klikke her.

Mere livsglæde, støtte og selvværd opvæksten

Ud over vores samarbejde med morgencafeen støtter vi andre organisationer økonomisk. Dette gælder bl.a. hospitalsklovnene og Springster velfærdsfonden, der arbejder med udsatte børn i Danmark. 

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link

Test test test

 

Back To Top