skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Løbestilscoaching

Løbestilscoaching handler om at finde og optimere din individuelle løbestil så du gør din krop så løbeeffektiv som mulig, og samtidig skåner den for unødig belastning.

FOR OPTIMERING AF DIT LØB

Udgangspunktet er, at finde tilbage til en løbestil, som din krop er bygget til at understøtte. Optimering af din løbestil hjælper dig med at få en bedre løbeøkonomi, mindske belastningen på din krop samt øge din fart!

SLIP AF MED LØBESKADERNE

Den bedste løsning mod de klassiske løbeskader som f.eks. løberknæ og skinnebensbetændelse er IKKE via kiler i skoene, støddæmpning, støtteestømper eller kinesotape, der alt sammen blot er symptombehandling. Skal du helt fri af problemerne, er du nødt til at rette problemet ved roden – din løbeteknik og generelle bevægestrategi.

“80% af alle motionsløbere bliver skadet HVERT ÅR. Det er ikke fordi vi ikke er skabt til at løbe, vi har bare “glemt” hvordan man gør!”

Et uddrag af vores mange succeshistorier!

Vi huser et af landets dygtigste og resultatskabende behandlingsteam. Vores tilgang til behandling af iskiassmerter er årsagsfokuseret og helhedsorienteret frem for symptomlindring. Vi hjælper dig med at finde og få styr på årsagen bag dine smerter, og vi etablerer en bæredygtig helingsproces.

Casper Yde Haastrup

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg fik en aftale med fysioterapeut Morten Trolle, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser. Jeg  mærkede næsten med det samme en væsentlig forbedring.

Nu har jeg det virkelig godt, kan gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen

Move2Peak har hjulpet mig af to omgange. Først med et hold i nakken og dernæst med en diskusprolaps i lænden. Min oplevelse er en meget kvalificeret, omhyggelig, venlig og motiverende behandling. Og vigtigst af alt, har jeg fået hjælp til at komme af med mine smerter og til at få bugt med dem når de vender tilbage. Jeg har følt mig hørt og Brian formår at få en til at føle sig tryg og i gode og kompetente hænder. Jeg vil bestemt anbefale andre at kontakte Move2Peak for hjælp. Brian er klar og tydelig i hvad man kan forvente og hvad han kan hjælpe med. Og som en sidste detalje er Brian også sjov og hyggelig at gå til behandling hos og hjalp mig også i en SOS situation, hvor det brændte på.

Natascha Dennig

Jeg har været i et behandlingsforløb hos Move2Peak hos Brian i forløb på 3 måneder. I første omgang henvendte jeg mig til med smerter i skulderen og en snurrende fornemmelse ud i armen.

Brian har en holistisk tilgang til sit arbejde, hvor både kroppens fysiske og det psykisk aspekt tilgodeses i forløbet. På hans venlige, ærlige og imødekommende facon, formåede han på ganske kort tid at få sat personligt udfordrende oplevelser i perspektiv til mine smerter. Brian besidder en empati der gør, at han intuitivt ved, hvilke spørgsmål han skal stille, hvornår han skal stille spørgsmål, og hvornår man bare skal have ro med det, der nu lige er, såvel på det fysiske som det psykiske plan.

Hos Move2Peak er de nytænkende i deres træningsmetoder og er god til at sammensætte sjove, udfordrende og yderst effektive øvelser, der kan bruges uanset, hvor man befinder sig. Benhård træning med med fokus og koncentration hele vejen igennem.

Jeg er sendt videre med en øget bevidsthed om, hvordan min krops fysiske signaler hænger sammen med min psykiske velbefindende, og hvordan jeg kan tage hånd om dette. Stærk både fysisk og psykisk! Tak for den indsigt, Brian:-)

Christina Wittrock

Selv om jeg har dyrket en del sport de sidste 10 år, kampsport, løb og svømning, og derfor har været opmærksom på at have en ordentlig kost, havde jeg alligevel nogle fysiske problemer som gjorde, at jeg kontaktede Michael. Dette var fx oppustet mave og lavt energiniveau midt på dagen. Michael vejledte mig til at tænke anderledes og var samtidig en hjælp til selvhjælp, hvilket betyder, at jeg stadig 6 mdr efter min sidste konsultation hos ham, kan bruge hans vejledning. Det handler om at kunne mærke efter i sin krop og at være opmærksom på dens signaler. Ingen andre end du kan vide hvad den trænger til, og det er unægteligt unikt fra person til person, hvilket betyder at stereotype kostplaner ikke passer optimalt til det enkelte menneske.

Det jeg fik mest ud af Michaels vejledning var netop at få en idé om min krops signaler, tilsat nogle professionelle fif om hvad det kan være de forskellige signaler betyder.

Rie Grønbech

Efter at have fået piskesmæld (whiplash), var jeg sengeliggende i 3 måneder og lægerne sagde, at jeg bare måtte lære at leve med symptomerne, som var svimmelhed, smerter i næsen og nakken, træthed og spændinger i nakke og hals, sovende fornemmelser i hovedet og bag øjnene, udstråling til armene og koncentrationsbesvær.

Jeg besøgte Michael, som en af mine veninder havde anbefalet. Allerede efter første behandling følte jeg mig meget bedre. Og efter yderligere et par behandlinger blev jeg helt rask og nu nyder jeg livet fuldt ud.

Tusind tak til dig, Michael. Du er bare god! Skulle nogen i min vennekreds have brug for professionel hjælp, så vil jeg anbefale dig.

Silvia

Efter en grundig indledende undersøgelse, som ikke kun omhandlede den kropslige del, men også spørgsmål angående kostvaner, søvn og kritiske livsbegivenheder, fik jeg mere forståelse for kroppens helhed, hvilket jeg synes er progressivt.

Der blev givet gode og relevante øvelser i tilpas mængde, som kunne laves hjemme, og jeg er nu fri for smerten, jeg havde I knæet.

Suzanne

Vi vil gerne sige tak for et super forløb hos dig med vores datter, Vanessa Rae Lassen. Hun har haft meget ubehag med hovedpine og svimmelhed, som du med ganske få, meget præcise behandlinger har fjernet.

Det viste sig, at hendes fald i skolen i efteråret var grunden til at 2 nakkehvirvler var skubbet ud af deres position, hvilket var årsagen til hendes ubehag. Casper er en meget professionel og behagelig fysioterapeut og vi vil gerne benytte hans viden, hvis der opstår noget hos en af vores 5 familie medlemmer i fremtiden.

Igen, tak for alt.

Søren og Jeanne Svan

Med henvisning fra egen læge på grund af smerter i skulderen, opsøgte jeg Move2Peak.dk i april 2010. Behandlingsforløbet, herunder instrukser om hjemmeøvelser, har virket uhyre kompetent.

Således er jeg nu, efter 4 behandlinger, smertefri og har i tilgift fået betydelig forøget styrke i skulderen.

Jeg kan varmt anbefale Caspers behandlingsmetoder og behagelige væsen.

Torben Arnfeldt Møller

Mit navn er Vivian. Jeg havde været vegetar i ca. 26 år og troede, jeg var meget sund. Min chi kung lærer gjorde mig opmærksom på, at jeg manglede yang.

Jeg fik en fin forklaring og startede med lidt fisk, hvilket ikke gjorde den store forskel. Og al den forvirring omkring kulhydrater og proteiner osv. Jeg var træt og forvirret, mad var blevet et problem. Så hørte jeg om Michaels kostvejledning, opsøgte ham, ja så kom der skred i tingene. Alt, hvad jeg havde levet af som vegetar, er gift for min krop. Jeg er en kødædende plante, jeg skal have dyrisk føde mindst tre gange om dagen. Det var lidt svært, men jeg fik en forklaring, som satte tingene på plads for mig.

Jeg startede med at spise kød dagen efter, jeg havde været hos Michael. En underlig fornemmelse, men det var kun i mit hoved, min krop simpelthen elsker det. Så efter mit møde med Michael, har jeg fået en kontakt med min krop som aldrig før. Måske lidt underligt, men det er som min krop først nu er begyndt at leve, der er virkelig liv i den, en enorm styrke, mærker jeg.

Alle de ting, som jeg levede af før, har jeg overhovedet ikke lyst til mere, jeg rør det ikke. Min morgenmad, som består af salat og kød eller fisk, er bare noget min krop og jeg glæder os til. Jeg kan kommunikere med min krop nu og hvis jeg en dag snyder lidt, er jeg ikke i tvivl om de signaler min krop sender. Før var jeg træt, når jeg havde spist og det gjorde, at jeg ofte sprang måltider over (ingen vægt tab af den grund). Jeg manglede energi, men sov alligevel kun tre til fire timer i døgnet. Michael kunne ikke forstå, at min krop ikke var syg!!

Et af mine problemer var, at jeg ikke kunne huske. Også det kunne Michael forklare og satte mig i gang med fiskeolier i stor dosis. Det er nu begyndt at hjælpe. Efter mit møde med Michael, er der så mange ting i mit liv, der er faldet på plads; jeg sover som et lille barn, fantastisk kropskontakt, en stor styrke, som nu er stabil, har meget overskud til alt muligt, er aldrig træt når jeg har spist, min psyke er stabil.

JA, jeg har fået et nyt liv med min krop, responsen fra den er guld værd. I dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg var blevet syg, hvis ikke min krop havde fået lige det, den har brug for, nemlig dens egen kostplan. Jeg er Michael dybt taknemlig for den fantastiske vejledning og store viden, han deler ud af. Hvem jeg er: Vivian, har undervist i yoga i snart 20 år, healer, clairvoyant rådgiver og efter min kostforandring i gang med mange nye ting. Det allervigtigste; Glad og Lykkelig for at være her på planeten, nu hvor jeg virkelig kan mærke det. Jeg har kun ros og anbefaler alle, at få den rigtige kost til deres krop via Michael. En vigtig og sjov ting; jeg købte en vægt (hvad jeg ikke havde haft i mange år), nu skulle der jo virkelig ske noget. Min vægt forandrede sig ikke meget, Øv Men min krop forandrede sig, Jeg bruger nu en størrelse mindre i jeans, og spiser mere end nogen sinde . Fantastisk! Og det hele er sket på nogle få måneder.

Vivian Sørensen

Jeg var i forløb hos Move2Peak i forbindelse med ryg- og nakkeproblemer. De spildte aldrig et eneste sekund af mine behandlingstimer, og kender deres fag rigtig godt.

Nøgleordet i beskrivelse af deres måde at behandle på er professionalisme. I forhold til de andre steder jeg har været til behandling, synes jeg, at de har været den bedste, og hvis jeg får behov for en ny behandling, kommer jeg helt sikkert igen.

Zohreh Sattari

Move2Peak har været til uvurderlig hjælp med genoptræning efter min knæskade. Deres dybe professionelle kendskab til menneskets anatomi koblet med en uudtømmelig fantasi når det gælder at finde på øvelser, har gjort træningen til en kæmpe successoplevelse.

Det har været super behageligt, selv om det til tider var hårdt, men processen har givet resultater. Jeg vil helhjertet anbefale Move2Peak til enhver som har brug for en god fysioterapeut.

Liliana Yanovska

Gennem mere end 10 år har jeg haft iskias, der til tider har været så slem, at jeg næsten ikke kunne hverken gå eller stå.

Jeg har været gennem flere behandlinger hos kiropkrator, fysioteraut, massør m.fl., og desuden har jeg trænet regelmæssigt med redskaberne i Fredensborg Sundhedscenter.

Senest fik jeg i efteråret 2014 en aftale med fysioterapeut Morten Trolle om nogle timer, hvor han gav mig en række hjemmeøvelser, og det viste sig at være en god idé, idet jeg næsten med det samme kunne mærke en væsentlig forbedring. Betingelsen for det er, at jeg gennemfører de øvelser, jeg har fået anvist.

Nu har jeg det virkelig godt, og kan - trods min 81 år - gå lange ture og har ingen problemer med at stå i længere tid. Desuden har jeg kunnet sige farvel til de smertestillende piller, som jeg har måttet indtage i en årrække.

Med venlig hilsen

Jørgen Hansen, Fredensborg

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk.

Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige smerter til at gå væk, men jeg kunne stadig ikke spille basket. Det var her jeg fandt Move2Peak på google og bookede en tid hos Casper. Jeg var til min første konsultation i februar 2015. Casper var meget grundig og kiggede på hele kroppen for at finde, hvor problemet egentligt var opstået så vi kunne lave et træningsprogram der kunne sørge for jeg ikke fik problemer med ryggen igen.

Casper fik lavet det første træningsprogram og tilpassede det til de dage jeg havde tid til at tage i fitness og hvor lang tid jeg havde til at bruge på programmet. I den tid jeg gik hos Casper fik jeg fire forskellige programmer, som hver byggede videre på det forrige program.

Jeg endte så med at kunne være med til basket træning igen i oktober og spillede med i min første kamp i halvandet år i november. Min sidste behandling var i december måned. Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Casper forbi han er meget professionel og grundig i sin vurdering og han forstår hvilke mål man gerne vil opnå.”

Endnu en gang tak for den gode behandling.

Frederik Bakke

Som fartholder på et af løbeklubben Spartas marathontræningshold oplever jeg tit, at løbere spørger mig om, hvad de skal gøre når de begynder at få ondt i ben og knæ. Jeg anbefaler dem altid at tage kontakt til Michael hos Move2Peak.

Hos lægen får man desværre oftest ikke et råd om, hvad man kan gøre for at komme skaden til livs, eller bud på hvad der præcist er galt. Det gør man hos Move2Peak.

Michael er den type af behandler, som tager sig tid til at spørge ind til hvad der er galt, hvordan og hvor tit man træner og en hel del andre spørgsmål. Når problemet er fundet, giver Michael gode og kompetente løsninger og viser en vej fremad, så man kommer hurtigere ud af sin skadesperiode.

Michaels holistiske holdning til behandling og skader giver resultater og er med til, at man tager ansvar for sin egen krop.

Hvis du som løber oplever problemer eller har ondt, kan jeg på det varmeste anbefale, at du kontakter Move2Peak og starter et behandlingsforløb.

Preben T. A. Arentoft

Jeg havde fundet Move2Peak over nettet. Da jeg mødte op, var der til min behagelige overraskelse afsat rigeligt tid til en grundig gennemgang af min skade.

Ligeledes fik vi gennemgået mine vaner vedr. kaffe og indtag af vand i løbet af dagen. Sidst men ikke mindst fik jeg udleveret nogle relevante øvelser, jeg kunne bruge for at formindske min smerte omkring nakke/skulder.

Jeg kan helt klart anbefale Move2Peak.

Preben Hyldmar

Efter et par år med løb og småskader som kom og gik, fik jeg i år så mange smerter i knæet, at jeg overvejede at stoppe. Løb er blevet en stor del af mit liv, så det var med tungt hjerte.

Ved et tilfælde fandt jeg Move2Peak på nettet. Efter få behandlinger var jeg igang igen. Udover behandlinger er jeg nu også udstyret med øvelser jeg kan lave derhjemme, som kan forbygge skader fremover. Med hjælp fra Casper, løb jeg lige over broen i fantomtid i lørdags.

Tak for hjælpen!

Pia Beck

Jeg har i flere omgange brugt Move2Peak som konsulent på min fysiske træning og generelle forberedelser op til de store stævner og især i forbindelse med min forberedelse op til OL i 2004, 2008 og nu igen her i 2012. Det har altid båret frugt og sikret, at jeg er i absolut topform når det virkelig gælder.

Peter Jensen

Inden jeg startede et genoptræningsforløb hos Move2Peak, var status: En korsbåndsoperation 5 år tidligere efter håndboldskade – som udgangspunkt vellykket, idet stabiliteten var god.

Men efter det første års genoptræningsforløb stod jeg tilbage med mange gener fra knæet: Smerter, hævelse, styringsbesvær og en næsten konstant træthedsfornemmelse i knæet samt lænde- og rygsmerter. Mit ben manglede mange grader i at kunne bøje helt og alt jeg foretog mig var begrænset af knæet – ligesom det raske knæ ofte var overbelastet.

Jeg overvejede, om det var muligt at fortsætte mit job som sygeplejerske. Håndboldsspillet var det slut med, og min anden store interesse – skiløb – begrænset til et minimum, og jeg opgav at fortsætte min skiinstruktøruddannelse. Jeg fik fra flere steder at vide, at det var konsekvenserne af operationen. Eneste mulighed var selv at træne de kendte øvelser fra det første års obligatoriske genoptræningsforløb. Derfor oplevede jeg at være lidt ”tabt” i behandlersystemet og følte, jeg havde ”mislykket” min genoptræning. Det betød i perioder fuldstændig mistet motivation. Det var en ond cirkel, som jeg ikke havde redskaber til at bryde selv.

Det var derfor et sidste forsøg på at få hjælp, at jeg opsøgte Michael, og det har givet et resultat, som jeg ikke havde drømt om var muligt. I vinters arbejdede jeg som skiinstruktør i 4 måneder, underviste og løb på ski hver eneste dag, sprængte grænser fysiske såvel som psykiske og forbedrede mit eget skiløb meget. Og det efter kun 6 måneders forløb hos Michael. Jeg fortsætter træningen nu og mærker fortsat fremgang. Bare det at løbe en tur er en stor befrielse. Jeg kan arbejde uden at gå hjem og lægge benet op med is på. Min angst for et nyt knæsvigt og smerter er blevet betydelig mindre. Og frem for alt føler jeg en kontakt med min krop og knæ igen, som var fuldstændig væk, da jeg gik rundt og følte mig halvskadet.

Hvad gjorde forskellen?

Først og fremmest betød det meget, at der var god tid til at tale mit forløb igennem ved den første konsultation, at Michael lyttede til mig og ud fra det dannede et helhedsindtryk af hvem jeg var, hvordan mit knæ fungerede, og hvilke mål jeg havde. Det var en enorm lettelse, at Michael var overbevist om, at jeg kunne få et knæ og krop, der fungerede langt bedre. Og troede også på at mit bøj kunne blive bedre, noget jeg selv havde opgivet alt håb om! Det vækkede min – ellers tabte – motivation. Da Michael lagde et træningsprogram med nogle kendte øvelser, men også mange helt nye øvelser og med fokus på ikke blot at træne knæene alene, men også ryg og lænd, viste resultaterne sig hurtigt. Smerter og gener blev færre, styringen bedre og min motivation steg for hver fremgang. Og mit bøj blev bedre og bedre, hvilket var en helt fantastisk fornemmelse! Det hjalp meget, at jeg med 4-6 ugers mellemrum kom og fik justeret programmet, fik faglige forklaringer på, hvad der skete med knæ og krop og blev rettet i de forskellige øvelser. Men måske allervigtigst var den dialog, vi hele tiden havde om genoptræningen. Michael lyttede til mine oplevelser og reaktioner og brugte også dem til at justere programmet med, ligesom jeg blev opmuntret, holdt tilbage eller presset lidt yderligere, alt efter hvad behovet var. Jeg tror det gjorde, at jeg følte mig delagtiggjort på en ny måde, og oplevede derigennem at blive bedre til at fokusere i min træning, hvilket igen styrkede motivationen. Med den coaching jeg fik hos Michael, brød jeg ”min onde cirkel” og det har alt i alt betydet, at jeg har fået en af de vigtigste værdier tilbage i mit liv, nemlig fysisk aktivitet – både i skiløbet, træning og i min hverdag – og den glæde og de oplevelser der ligger deri. Derudover er jeg blevet mere bevidst om at fortsætte træningen og sætte nye mål for at bevare den funktionalitet som jeg ønsker i fremtiden.

Ud fra ovenstående er det nok ikke svært at forstå, at jeg giver Michael mine allerbedste anbefalinger.

Pernille Jacobsen

Lasse spiller håndbold på ungdomseliteplan og havde i en længere periode døjet med knæproblemer. Disse problemer holdt ham uden for træningen når intensiteten var høj, hvilket betød at han missede en del vigtig træning i den periode.

Vi besøgte Michael, som forinden havde været ude i Lasses håndboldklub (FIF) for at holde et foredrag, der efter grundig undersøgelse lavede et personligt træningsprogram til Lasse. Lasse modtog ikke bare vejledning til øvelserne, men fik også hjælp til hvordan man passer på sin krop, mht. søvn og ernæring, når man dyrker meget sport.

Efter afsluttet forløb har Lasse lige siden fuldt med til boldtræningerne uden knæproblemer.

Nicolaj

Jeg er virkelig virkelig glad for, at jeg kom ind til Move2Peak. Efter længerevarende problemer med skinnebensbetændelse, hvor jeg fik større problemer ved kun 2-3 km, kan jeg i dag løbe 15 km på løbebånd uden smerter.

Jeg var lidt skeptisk den første gang, fordi hun gik så grundigt gennem hele kroppen (når nu jeg havde så SINDSYGT ondt i mine ben og bare ville have dén smerte til at gå væk!). Jeg fik efterhånden en god forståelse af, hvorfor det var så vigtigt, og så var behandlingerne jo i øvrigt også ret fokuseret på benene efterfølgende. Desuden gav det en god forståelse for, hvilke forkerte bevægelser, der udløste skaderne.

Den efterfølgende behandling var en blanding af ledmanipulationer, massage, dynamiske øvelser og akupunktur; det virkede til alt sammen at være velbegrundet og der var rigtig god effekt! Jeg anbefaler jer til mine patienter, for jeg synes virkelig, det var meget meget kompetent.

Nanna Overgaard

For 2 år siden fik jeg under en badmintonkamp en væmmelig skade, hvor min knæskal hoppede op og flossede mine ledbånd. Jeg var på Glostrup Hospital og fik diagnosticeret skaden.

Efterfølgende holdt jeg mig i ro i et par måneder og genoptog stille og roligt træningen, men jeg havde konstant ondt ved let belastning, også når jeg ikke spillede. Dette varede ved i næsten 2 år !

Jeg konsulterede så Move2Peak og fik her kyndig vejledning, råd og øvelser hos Michael. Gennem et individuelt træningsprogram med øvelser, der blev gennemgået under konsultationerne samt fine personlige samtaler om kost og sundhed, er jeg på ca. ½ år kommet igennem skadesproblemerne.

Mit knæ fungerer nu fint – uden smerter efter kampe og anden fysisk aktivitet. Jeg kan igen spille for fuld damp. Ja, det lykkedes bl.a. derigennem at rykke op med holdet og modtage diplom.

Jeg skal derfor varmt anbefale Move2Peak til vejledning og behandling af bl.a. sportsskader.

Michael Dam

Jeg opsøgte Move2Peak på baggrund af en langvarig skulderskade. Skulderskaden har afstedkommet 4 sygemeldinger og til sidst en fyring, en masse frustration, en depression og en masse angst for, om skulderen nogensinde bliver god igen.

Ud over fysioterapi fik jeg tilbuddet om at afprøve Emotionel Coaching. Jeg sagde ja med et åbent, men lidt skeptisk sind. Jeg oplevede en tydelig virkning under, men især efter behandlingerne. Jeg følte mig nærmest udrenset begge gange og følte en tydelig lettelse over at have “parkeret” min frustration og angst et andet sted end inden i mig. Jeg følte mig helt tryg ved Casper under behandlingen. Dette var utrolig vigtigt, da det var meget intenst.

Jeg kan varmt anbefale Move2Peak.

Maria

Jeg var rigtig glad for at være i behandling hos Move2Peak med mine knæsmerter. Jeg syntes, jeg hurtigt mærkede en bedring. De var meget professionelle omkring mine problemer og lyttede og tog det alvorligt. Samtidig syntes jeg, det var interessant, at det blev vurderet at mine knæsmerter var en følge af manglende bevægelighed i min ryg.

Analysen og undersøgelsen virkede helt igennem troværdig, og jeg kunne jo se – og mærke – at jeg selv med lette øvelser til mine muskler i ryggen, kunne afhjælpe mine smerter.

Jeg er efterfølgende blevet mere bevidst om, at kroppen virker som én samlet mekanisme, og at smerter et sted kan skyldes problemer andre steder, samt at jeg skal huske ikke at undervurdere betydningen af smidighed.

Jeg vil til enhver tid anbefale Move2Peak til andre og vende tilbage, hvis jeg synes, jeg får behov for hjælp.

Malene Pogager

Jeg havde i knap 8 år haft næsten daglige smerter i mine knæ, da jeg opsøgte Move2Peak. Jeg kunne knap cykle, stå på ski eller sidde ned i længere tid uden at skulle strække ben konstant på grund af smerter.

Jeg følte med det samme, at jeg var i yderst trygge og kompetente hænder, da Casper er enormt faglig og forklarer hen ad vejen, hvad der er galt i kroppen.

Allerede efter 3-4 gange mærkede jeg en stor forskel. Jeg kunne sidde med bøjede knæ igen, og endte, efter et længere forløb, med at tage 5 måneder på ski, uden smerter!!! Casper gjorde på 4-5 måneder hvad ingen læger havde kunne gøre på 8 år, og jeg er i dag helt smertefri.

Jeg vil anbefale alle at opsøge Casper.

Louise

Test test test

 

Back To Top