HUSK at bekræfte din booking via mail!

Din booking af 1. konsultation er NÆSTEN klaret! 

Du skulle gerne have modtaget en mail hvor du skal bekræfte tiden. Din tid ligger først i vores kalender når du har bekræftet via linket.

Efter du har bekræftet din booking, kommer der endnu en mail som er endelig bekræftelse af din tid. I den mail står der også lidt praktiske oplysninger om konsultationen. Tjek evt. din spam hvis den ikke er dukket op inden for 10 min.

Dagen før din konsultation sender vi en mail som påmindelse igen med lidt praktisk info.

Har du booket tid til Fysioterapi:

Hvis du har booket tid til fysioterapi og har scanningssvar eller operationsbeskrivelser liggende, så tag gerne dem med.

Hvis du har dækning fra din Sundhedssikring må du også meget gerne tage de dokumenter med som du har fået tilsendt.

Har du booket tid til Løbestilscoaching:

Hvis du har booket tid til løbestilscoaching så vær opmærksom på at løbestilsændring tager lidt tid. Hvis du har planer om at deltage i et større løb inden for den næste mdr. anbefaler vi at du venter med løbestilscoaching til efter dit løb.

Når du kommer til løbestilscoaching så medbring dine løbesko da vi starter med at filme din nuværende løbestil.

Flytning af tid:

Skulle du være forhindret i at komme til den aftalte tid og har brug for at flytte tiden er det letteste at skrive på info@move2peak eller ringe på 42 90 18 81 og så hjælper vi dig hurtigt rundt i kalenderen. Alternativt kan du aflyse din tid via linket nederst i ovennævnte mail og booke en ny via vores online booking. 

Det var lige kort omkring de vigtigste ting for nu.

Vi ses snart!

Move2Peak