Casper Yde Haastrup

Kontakt Casper på
casper@move2peak.dk

Ydelser

Kurser / Uddannelser

Forventer du viden og erfaring i at løse komplekse problemstillinger på tværs af kroppens mange systemer?

Forventer du, at din behandler kan omdanne komplekse og frustrerende skader til ukomplicerede, håndgribelige og handlingsorienterede løsninger, du kan arbejde med i din hverdag?

Forventer du en sparringspartner, der hjælper og støtter dig hele vejen i mål, selvom du havde opgivet eller er blevet opgivet i behandlersystemet?

Casper er kendt for at skabe hurtige og holdbare resultater og især for hans evne til at finde frem til årsagen på tværs af kroppen mange systemer. Hos Casper vil du opleve et stort engagement i samarbejdet mod DIT mål. samt en behandler som har erfaringen med at skabe unikke resultater.

Hos Casper kan du komme med både større og mindre problemstillinger, men han har især en forkærlighed for at hjælpe atleter eller motionister med akutte eller kroniske skader, tilbage til deres sport og samtidigt hjælpe med at sikre mod fremtidige skader.

Casper har arbejdet med atleter fra stort set alle tænkelige sportsgrene og har en dybdegående forståelse for sportsspecifikke krav og bevægelse i et større samspil. Samtidigt har hans tidligere karriere som eliteatlet med masser af skader, givet ham erfaringen om hvilket strategier, der skal til for at komme tilbage til fuldt niveau, uanset om du eliteatlet eller motionist.

Casper er særligt skarp til længerevarende smerteproblematikker omkring knæet, hofte/lyske og skulderen, hvor han har skabt masser af turn-arounds hos folk, der ellers havde givet op.

Caspers passion for faget, hans erfaring samt måden at tilgå kroppen og smerteproblematikker på, har medvirket til udviklingen af en behandlingstilgang som han i dag underviser andre fysioterapeuter i med stor succes.

Det du især møder hos Casper er en behandler med stor erfaring, systematik samt nærvær og optimisme i sin tilgang. Han sørger for, at hvert forløb skræddersyes ned til mindste detalje men samtidigt simplificeres, og er overskueligt med en legende tilgang så genoptræningen bliver sjov.

Hos Casper skal du forvente resultater og dedikation til dit forløb. Casper forventer du ankommer med indstillingen til at gøre en aktiv indsats for at implementere de tiltag, der skal til for at hjælpe dig tilbage til mere energi og frihed til bevægelse.
 
For Casper er det vigtigt selv at gå forrest som et eksempel og være en levende kilde til inspiration.

Caspers tilgang!

Mit fokus har altid været at få kroppen til at arbejde så effektiv som muligt men med så enkelte og specifikke tilgange som muligt.

Vores muskler er det der bevæger kroppen og ved at få musklerne til at arbejde så effektivt som muligt og i samarbejde på tværs af kroppens mange dele kan vi opleve en krop med frihed til leg, træning og bevægelse. 

Undersøgelse af musklerne evne til at styre og stabilisere kroppen er en stor del af min undersøgelse og behandling da de kan være en fantastisk sladderhank til at finde frem til de dybereliggende årsager som skaber vores oplevelse af hvordan kroppen fungere.

Samtidigt giver det direkte pejlemærker på, hvor der skal sættes ind i behandlingen og hvilke øvelser der er relevante for den enkelte. Når vi under behandlingen rammer de specifikke tiltag der markant forandre symptombilledet ved vi at vi er på rette vej.

Under overfladen ligger samtidigt vores evne til at hele kroppen når vi bruger og udfordre den. Det er de færreste der går gennem et liv uden at opleve at kroppen på et eller andet tidspunkt brokker sig. Hvis vi bygger et sundt indre fundament kan vi komme os meget hurtigere og sikre at vi har masser af energi og overskud i hverdagen.

Får vi skabt balance i mellem de 3 kerneområder, der afgør vores oplevelse af kroppen:

  1. Nervesystemet
  2. Vores bevægelser
  3. Evnen til at hele

kan vi opleve en hverdag med masser af energi og frihed til bevægelse!

Caspers træningsbaggrund

Casper har en baggrund som elitegymnast og var fra 1995-2005 en del af det danske trampolinlandshold med deltagelse ved flere worlds cups, EMer og VMer.

Efter sin karriere har Casper forsat legen med den gymnastiske træning samt kastet sig ud i trail og ultraløb.