Handelsbetingelser

Betaling

MoveIN.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electroner, Mastercard og JCB. Da der er tale om køb af onlineprodukt og workshops vil beløbet blive trukket med det samme. Alle beløb er i DKK og er inkl. moms hvis dette er berettet for den købte vare.

MoveIN krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Levering

Ved køb af workshops afholder MoveIN kurset på den for kurset angivet dato og på den for kurset angivne adresse. Vi forbeholder ret til ændringer i forhold til dato samt lokation op til 1 uge før kursusstart så længe kurset afholdes i samme landsdel.

Ved køb af online produkter hos MoveIN.dk bestræber vi os på at der skal være adgang så snart købet er gennemført. Vi forholder os dog retten til at korrigere evt. tekniske fejl i op til 24 timer efter købet er gennemført.

Reklamationsret

MoveIN.dk sælger ikke fysiske varer og er der er derfor ikke mulighed for reklamation grundet fejl på varen. Tekniske fejl som forhindrer adgang til online produkter anses ikke for mulig årsag til reklamationsret. MoveIN gør alt hvad de kan for at rette fejlen så hurtigt som muligt, så ramte online produkter igen kan tilgås.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af kurser eller online produkter på MoveIN.dk

Ansvarsfraskrivelse

Vær opmærksom på at opstart af envher form for træning, bevægelse, åndedrætstræning mm, aldrig kan gå forud for at opsøge egen læge eller anden autoriseret myndighed ift. dit helbred. MoveIN.dk og Move2Peak ApS kan aldrig drages til ansvar for dit helbred.

Formålet med alt materiale på MoveIN.dk er generel information. Indholdet er leveret af MoveIN.dk og trods at vi bestræber os på at holde indholdet så korrekt og opdateret som muligt, giver vi ingen garantier og kan ikke stilles til ansvar for indholdets fyldestgørelse, korrekthed, pålidelighed, velegnethed eller tilgængelighed. Dette gælder for al information, produkter, services samt relateret grafik på MoveIN.dk. Enhver tillid til indholdet på MoveIN.dk er derfor eget ansvar.