skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

Forventer du viden og erfaring i at løse komplekse problemstillinger på tværs af kroppens mange systemer?

Forventer du, at din behandler kan omdanne komplekse og frustrerende skader til ukomplicerede, håndgribelige og handlingsorienterede løsninger, du kan arbejde med i din hverdag?

Forventer du en sparringspartner, der hjælper og støtter dig hele vejen i mål, selvom du havde opgivet eller er blevet opgivet i behandlersystemet?

Casper er kendt for at skabe hurtige og holdbare resultater og især for hans evne til at finde frem til årsagen på tværs af kroppen mange systemer. Hos Casper vil du opleve et stort engagement i samarbejdet mod DIT mål. samt en behandler som har erfaringen med at skabe unikke resultater.

Hos Casper kan du komme med både større og mindre problemstillinger, men han har især en forkærlighed for nedenstående områder:

  • Hjælpe eliteatleter eller motionister med akutte eller kroniske skader tilbage til deres sport og samtidigt hjælpe med at sikre mod fremtidige skader. Casper har arbejdet med atleter fra stort set alle tænkelige sportsgrene og har en dybdegående forståelse for sportsspecifikke krav og bevægelse i et større samspil. Samtidigt har hans tidligere karriere som eliteatlet med masser af skader, givet ham erfaringen om hvilket strategier, der skal til for at komme tilbage til fuldt niveau, uanset om du eliteatlet eller motionist.
  • Casper er særligt skarp til længerevarende smerteproblematikker omkring knæet, hofte/lyske og skulderen, hvor han har skabt masser af turn-arounds hos folk, der ellers havde givet op.

Caspers passion for faget, hans erfaring samt måden at tilgå kroppen og smerteproblematikker på, har medvirket til udviklingen af en behandlingstilgang som han i dag underviser andre fysioterapeuter i med stor succes.

Det du især møder hos Casper er en behandler med stor erfaring, systematik samt nærvær og optimisme i sin tilgang. Han sørger for, at hvert forløb skræddersyes ned til mindste detalje men samtidigt simplificeres, og er overskueligt med en legende tilgang så genoptræningen bliver sjov.

Hos Casper skal du forvente resultater og dedikation til dit forløb. Casper forventer du ankommer med indstillingen til at gøre en aktiv indsats for at implementere de tiltag, der skal til for at hjælpe dig tilbage til mere energi og frihed til bevægelse.

For Casper er det vigtigt selv at gå forrest som et eksempel og være en levende kilde til inspiration.

Vi vil gerne sige tak for et super forløb hos dig med vores datter, Vanessa Rae Lassen. Hun har haft meget ubehag med hovedpine og svimmelhed, som du med ganske få, meget præcise behandlinger har fjernet.

Det viste sig, at hendes fald i skolen i efteråret var grunden til at 2 nakkehvirvler var skubbet ud af deres position, hvilket var årsagen til hendes ubehag. Casper er en meget professionel og behagelig fysioterapeut og vi vil gerne benytte hans viden, hvis der opstår noget hos en af vores 5 familie medlemmer i fremtiden.

Igen, tak for alt.

Søren og Jeanne Svan

Med henvisning fra egen læge på grund af smerter i skulderen, opsøgte jeg Move2Peak.dk i april 2010. Behandlingsforløbet, herunder instrukser om hjemmeøvelser, har virket uhyre kompetent.

Således er jeg nu, efter 4 behandlinger, smertefri og har i tilgift fået betydelig forøget styrke i skulderen.

Jeg kan varmt anbefale Caspers behandlingsmetoder og behagelige væsen.

Torben Arnfeldt Møller

Jeg er basket spiller og havde i en længere periode haft problemer med ryggen og fik min ryg scannet i september 2014. Jeg fik af vide jeg havde en diskusprolaps i bunden af ryggen, der skulle trænes væk.

Jeg gik til en fysioterapeut, hvor det lykkedes at få de daglige smerter til at gå væk, men jeg kunne stadig ikke spille basket. Det var her jeg fandt Move2Peak på google og bookede en tid hos Casper. Jeg var til min første konsultation i februar 2015. Casper var meget grundig og kiggede på hele kroppen for at finde, hvor problemet egentligt var opstået så vi kunne lave et træningsprogram der kunne sørge for jeg ikke fik problemer med ryggen igen.

Casper fik lavet det første træningsprogram og tilpassede det til de dage jeg havde tid til at tage i fitness og hvor lang tid jeg havde til at bruge på programmet. I den tid jeg gik hos Casper fik jeg fire forskellige programmer, som hver byggede videre på det forrige program.

Jeg endte så med at kunne være med til basket træning igen i oktober og spillede med i min første kamp i halvandet år i november. Min sidste behandling var i december måned. Jeg har været meget tilfreds med behandlingen hos Casper forbi han er meget professionel og grundig i sin vurdering og han forstår hvilke mål man gerne vil opnå.”

Endnu en gang tak for den gode behandling.

Frederik Bakke

Efter et par år med løb og småskader som kom og gik, fik jeg i år så mange smerter i knæet, at jeg overvejede at stoppe. Løb er blevet en stor del af mit liv, så det var med tungt hjerte.

Ved et tilfælde fandt jeg Move2Peak på nettet. Efter få behandlinger var jeg igang igen. Udover behandlinger er jeg nu også udstyret med øvelser jeg kan lave derhjemme, som kan forbygge skader fremover. Med hjælp fra Casper, løb jeg lige over broen i fantomtid i lørdags.

Tak for hjælpen!

Pia Beck

Jeg opsøgte Move2Peak på baggrund af en langvarig skulderskade. Skulderskaden har afstedkommet 4 sygemeldinger og til sidst en fyring, en masse frustration, en depression og en masse angst for, om skulderen nogensinde bliver god igen.

Ud over fysioterapi fik jeg tilbuddet om at afprøve Emotionel Coaching. Jeg sagde ja med et åbent, men lidt skeptisk sind. Jeg oplevede en tydelig virkning under, men især efter behandlingerne. Jeg følte mig nærmest udrenset begge gange og følte en tydelig lettelse over at have “parkeret” min frustration og angst et andet sted end inden i mig. Jeg følte mig helt tryg ved Casper under behandlingen. Dette var utrolig vigtigt, da det var meget intenst.

Jeg kan varmt anbefale Move2Peak.

Maria

Jeg havde i knap 8 år haft næsten daglige smerter i mine knæ, da jeg opsøgte Move2Peak. Jeg kunne knap cykle, stå på ski eller sidde ned i længere tid uden at skulle strække ben konstant på grund af smerter.

Jeg følte med det samme, at jeg var i yderst trygge og kompetente hænder, da Casper er enormt faglig og forklarer hen ad vejen, hvad der er galt i kroppen.

Allerede efter 3-4 gange mærkede jeg en stor forskel. Jeg kunne sidde med bøjede knæ igen, og endte, efter et længere forløb, med at tage 5 måneder på ski, uden smerter!!! Casper gjorde på 4-5 måneder hvad ingen læger havde kunne gøre på 8 år, og jeg er i dag helt smertefri.

Jeg vil anbefale alle at opsøge Casper.

Louise

Jeg havde gået siden midt december 2009 med diffuse smerter i en meget stiv lænd og opsøgte både en kiropraktor og en fysioterapeut – det blev til henholdsvis 11 og 6 konsultationer uden den ønskede bedring.

Samt en MR-scanning, der ikke viste nogen skader andet end lidt aldersbetinget slid. Smerterne og stivheden var der imidlertid stadig. Lidt ved et tilælde fandt jeg Move2Peak.dk’s hjemmeside på nettet og blev tiltrukket af deres helhedssyn (de andre terapeuter havde udelukkende fokuseret på området omkring min lænd).

Efter en grundig undersøgelse kom Casper frem til, at jeg havde en skævhed i mit bækken, der kunne forårsage smerterne. Dette blev behandlet, og jeg blev udstyret med nogle øvelser til hjemmebrug. Efter i alt kun 2 konsultationer var der en markant bedring, og jeg mærker nu kun noget til det, hvis den virkelig har fået gas med træningen, og det kan klares med øvelserne.

Lars Vasegaard

Da jeg tog kontakt til Move2Peak havde jeg i 9 måneder haft en diskusprolaps. Den var på det tidspunkt blevet voldsomt forværret, og jeg tænkte, at noget måtte jeg gøre, hvis jeg ikke ville lægge fodboldstøvlerne på hylden allerede som 20 årig.

Casper gjorde det klart for mig, at det ville kræve en masse arbejde at blive rask men mente samtidig, at det sagtens kunne lade sig gøre. Forløbet var sådan, at jeg fik udleveret meget specifikke træningsprogrammer, i starten et nyt hver måned, senere op til 3 måneder imellem. På den måde blev min krops muskulatur bygget op helt fra bunden, hvor der hele tiden blev bygget mere og mere på.

Efter et års hårdt arbejde med en del bi skavanker, som Casper også hjalp af vejen, lykkedes det mig at komme tilbage på fodboldbanen, hvor jeg nu ikke har mærket noget til ryggen i snart et år. Dette står i skarp kontrast til den læge jeg snakkede med på sygehuset, som sagde at jeg ikke skulle forvente at komme til at spille fodbold igen.

Kristoffer Loft, Ålborg

Gennem 2-3 år har jeg haft smerter i min højre skulder og var begyndt at tro, det måske var en slitage skade fra alle de mange golfsving jeg har lavet gennem min karriere som professionel golfspiller.

Men efter kun et enkelt møde med Casper, hvor han kiggede på min skulders bevægelighed, stabilitet og styrke, kunne han fortælle hvad det skyldtes, og hvilke øvelser der ville hjælpe på problemet. Efter bare 3 uger begyndte smerterne at fortage sig og efter bare 1 måned var alle smerterne væk, og jeg kunne spille på fuldt blus igen.

Det er nu et ½ år siden Casper hjalp mig med min skulder, og jeg har ikke haft gener siden. Hans viden om fysioterapi og sport giver ham en kæmpe fordel frem for andre fysioterapeuter og andre behandlere, når der skal stille diagnose og efterfølgende træning.

Jeg ved godt hvem jeg går til næste gang jeg har et problem!

Knud Storgaard

I forbindelse med flere års ryg- og nakkeproblemer efter en bilulykke, søgte jeg efter en god og effektiv, men samtidigt skånsom form for træning, der kunne mildne gener og smerter.

Da jeg mødte Casper, havde jeg forsøgt med de almindelige trænings- og behandlingsformer, men jeg følte ikke altid det gavnede, og til tider blev generne og smerterne værre.

Da jeg blev introduceret til den behandlings- og træningsform, som Casper anvender, var det meget anderledes, end jeg var vant til. Min skepsis blev dog gjort til skamme, og jeg må i dag konstatere, at så længe jeg passer min træning og følger de andre gode råd, jeg har fået, så har jeg det langt bedre end før, og mærker ikke noget til hverken nakke eller ryg i hverdagen. Casper er en behandler som jeg kan give mine bedste anbefalinger.

Kenneth Linius Stolbin

Jeg er en tung løber (+100 kg), og har gennem de seneste år haft problemer med mine knæ flere gange. Jeg har været gennem flere og ofte lange behandlings- og genoptræningsforløb.

Det har kostet både tidsmæssigt og økonomisk, men efter Casper kiggede på mit knæ og lavede et meget fokuseret og kortvarigt genoptræningsprogram, ændrede tingene sig hurtigt. På mindre end 3 uger med behandling og hjemmeøvelser, var jeg fuldstændig smertefri og tilbage i mine løbesko. Det er nu mere end 1 år og mange kilometer siden.

Kenn Righolt

I ca. 15 år har jeg dyrket styrketræning for at blive en bedre golfspiller. Alligevel har Casper åbnet en hel ny verden inden for styrketræning for mig med hans meget holistiske tilgang til tingene.

Den meget grundige screening han foretog inden programlægning gjorde, at øvelserne tager udgangspunkt i min krop og de svageste led. Casper har lavet et helt skræddersyet program efter mine målsætninger, og ikke et typisk “one-size-fits-all” program man ser mange andre steder.

Efter bare otte ugers træning ser jeg en rigtig stor forskel i, hvad min krop nu muliggør i forbindelse med tekniske ændringer af mit golfsving. Vi har især arbejdet på at styrke de stabiliserende muskler omkring min rygsøjle. Det har haft den positive sideeffekt, at mine kroniske rygsmerter i længere perioder har været helt væk. Jeg forventer, at jeg på kort sigt kan komme helt af mine min smerter.

Kasper Linnet Jørgensen

I en del år har jeg haft problemer med smerter i knæ ved løb. Korte løbeture gik fint, men udover 5-6 kilometer gav fortsat løb stærke smerter på siden af knæet.

Casper har gennem få systematiske undersøgelser med efterfølgende stræk- og styrkeøvelser derhjemme konstateret, at årsagen til problemet skyldes svaghed i anklerne. Gennem anvisning af nogle simple styrkeøvelser – ca. 10 min. om dagen – er det lykkedes at fjerne problemet helt. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg nu kan løbe lange ture uden problemer.

Jan Peter Madsen

Min søn springer trampolin og er på det danske juniorlandshold. I forbindelse med udtagelse til junior VM skulle han indenfor kort tid deltage i et udenlandsk stævne og gode råd var kostbare.

På ganske kort tid fik Casper behandlet min søns rygsmerter, hvilket muliggjorde deltagelse i de vigtige stævner, der til sidst betød udtagelse til junior VM. Casper er nu vores faste fysioterapeut, hvor min søn kommer for at forebygge skader. Jeg kan kun give Casper mine bedste anbefalinger.

Anders Vidstrup

Jeg havde ondt i skulderen i 8 måneder. Kunne ikke bruge min venstre hånd, som jeg plejede før i tiden. Så var jeg så heldig at finde frem til Move2Peak.dk’s hjemmeside og så træt af besværligheder med skulderen, at jeg bestilte en tid hos Casper.

Efter kun to behandlinger er jeg nu helt fri for smerter. Det må være hans faglighed og passion for faget, der skaber de flotte resultater.

Aleksandar Sajen

Jeg kontaktede Move2Peak grundet ofte forekommende smerter i lænden og et voldsomt irriterende løberknæ.

Casper fandt hurtigt en sammenhæng mellem knæet og lænden, og “udskrev” daglig træning der gav sved på panden, kunne klares på 30 minutter og som virkede!!! Og det hele blev sammensat efter hvordan mit liv i det hele taget hang sammen som småbørnsfar til 3 små piger, således at jeg faktisk fik øvelserne lavet.

Efter sammenlagt 2 behandlinger og megen hjemmetræning er jeg smertefri. Jeg har ydermere fået en øget forståelse af sammenhængen i min krop, og nogle træningsværktøjer til at tage problemerne i opløbet.

Christian Pedersen

Test test test

 

Back To Top