Michael Schjerling

Ydelser

Kurser / Uddannelser

Har du spørgsmål til Michael, hans tilgang til behandling og hvordan han evt. kan hjælpe dig kan du kontakte ham på michael@move2peak.dk eller tlf: 42901881

Michael er her for at hjælpe DIG. Hos Michael er DU og dit mål i centrum. Michael besidder en enorm holistisk viden om hele kroppen sindet og samspillet med naturen og naturlig medicin. Michael samler den moderne vestlige medicin og østens traditionelle medicin i sin tilgang til dig og har en enorm værktøjskasse. Dette giver grundige og holdbare løsninger for dig.

Michael er fysioterapeut, men pga. livs lang interesse og en mængde videreuddannelser kan du komme til ham med et væld af problemstillinger. Der er dog især 5 hovedområder han elsker og er skarp til:

  • Kroniske problemer: Michael er særlig skarp til at dig, der lider under en længerevarende eller kronisk tilstand. Det kan være, smerter, mave-tarmproblemer, træthed, udbrændthed, hovedpiner/migræner, hudproblemer og meget andet. Han finder ud af hvilke knapper, der skal skrues på for at opnå et helingsrespons så din krops naturlige selvhelbredende kraft begynder at tage over.
  • Stress: Er du sygemeldt med stress eller i det hele taget lider af stress, angst, uro, depression eller tankemylder, så er det også Michael du skal ind til så du kan komme tilbage til et liv med masser af energi, overskud og livskraft.
  • Coaching og mental træning: Er du atlet, hvor præstationerne falder når det virkelig gælder, så skal du ind til Michael og arbejde med spændingsregulering og lære at lukke ned for tanker eller tænde din indre kriger. Det kan også være at du tumler med andre udfordringer som eksamensangst, manglende motivation eller bare gerne vil have støtte til en helt specifik situation hvor du har svært ved at se den rigtige vej.
  • Lænderygbesvær: Da Michael selv har haft voldsomme langvarige lænderygproblemer, som det tog ham mange år at løse har han også en særlig forkærlighed for dette felt. Så lider du af en sådan problemstilling er du i meget trygge hænder her.

Michael behandlingstilgang

Jeg ved at sundhed og styrke kommer indefra. Som barn var jeg selv voldsomt syg og halvsidigt lammet. Jeg fungerede dårligt kognitivt og socialt og mine forældre kunne ikke finde hjælp.

Jeg røg ind og ud af hospitaler og speciallægeklinikker og konklusionen var at “Michael” havde et svagt helbred. Jeg var altid syg og klarede mig dårligt i skolen.

Da jeg mødte min lærer i Japan, som forandrede mit liv, begyndte en livslang ydmyghed og interesse for hvor sundhed, livsenergi, bevægefrihed, og indre glæde kommer fra.

Nu har jeg fulgt min lærers undervisning i over 30 år og efter at have hjulpet 1000-vis af mennesker er jeg stadig vildt fascineret og ydmyg for de naturlige principper for helingskapacitet, som kan tændes i kroppen hvis den får de rette muligheder igen.

Hos mig kan du forvente at jeg ved første møde lytter på din historie og ofte spørger en del ind til din historie, symptomer og tidligere erfaring. Alle mine spørgsmål har en årsag og er med til den samlede vurdering af hvilken vej, der vil være bedst for dig at gå.

Der er ofte flere veje til at genetablere sundhed, energi og smertefrihed, men det er vigtigt at vi vælger en, der er mulig for dig at følge og som du ser mening i.

Du kan forvente at jeg undersøger dig grundigt og at vi sammen opsætter mål og taler forventninger. Alle forløb er individuelle og vidt forskellige, da det altid er DIG og dine behov, der er i fokus.

Michael træningsbaggrund

Jeg har siden jeg var 13 år dyrket martialart (kampkunst). Jeg var i militæret i 2 år og har arbejdet med sikkerhed, som vagt og dørmand i 5 år. Jeg har trænet med og undervist diverse medlemmer af internationale specialenheder fra politi og militær inklusiv internationale bodyguards fra store dele af verden.

Ved siden af min kampkunstbaggrund har jeg altid interesseret mig for den fysiske og mentale træning, som danner fundament for det tekniske i min træning.

Vil du gerne starte forløb op hos Michael?

YdelsePris
Konsultation 30 min700,-
Konsultation (60 min)1,250,-
Konsultation (90 min)1.500,-

Mulighed for tilskud

Du kan både få tilskud fra sygeforsikring Danmark og din sundhedsforsikring til dine fysioterapeutiske konsultationer hos Michael. Hvor meget din sundhedsforsikring dækker afhænger af hvilken aftale du har. Typisk afregner vi forsikringsdelen direkte med din sundhedssikring så du slipper for den del.

Flere af Michaels klienthistorier!