Smerte er noget de fleste af os, på et eller andet tidspunkt, oplever gennem vores liv. Der er dog stor forskel på, hvordan og hvorfor vi oplever smerter, og hvor enkelt eller “besværligt” det kan være at slippe af med smerten(erne) igen.

Videoen nedenfor tager dig igennem lidt mere om, hvorfor vi oplever smerte og hvilke elementer, der kan spille ind når du skal finde vej ud af dine smerter igen!


Fik du noget ud af videoen eller har du spørgsmål?

Skriv gerne en kommentar i feltet længere nede!

"Body, Mind, Energy" workshop

Kom med på 2 unikke dage med Master Yang, og oplev hvordan hans simple teknikker skaber en dybdegående effekt i kroppen. Master Yang viser dig en praksis som samler kroppen og sindet, styrker kroppens indre helingsmekanismer og som skaber ro, overskud, energi og glæde.

Calligraphy Health Level 1, Part 1

Dette er 9 dage, hvor du i den grad får mulighed for at skabe en dyb foranding i din krop og dit sind. På Master Yangs Calligraphy Health kursus, lærer du en dyb praksis, som er med til at nulstille din krops mange forskellige systemer. Du vil opleve et nærvær og en tilstedeværelse både fysisk og mental samt hvordan din indre energi og overskud stiger fra dag til dag. Forandringen efter de 9 dage er ikke til at tage fejl af!

[vcex_staff_carousel items=”3″ animation_speed=”150″ timeout_duration=”5000″]

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »