[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Hvis du står og mangler en redskab til at holde styr på dine træningsintervaller, er “Circle Timer” fra Motion Online er rigtigt godt valg.[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]circle-timer-iconIkke nok med at den er gratis og UDEN irriterende reklamer, men den har også en helt unik og ekstrem brugervenlige måde at styre intervallerne på. Disse to dele har gjort appen til vores absolut foretrukne, både når det kommer til styring af vores egen træning og når vi arbejder med klienter.

Uanset om du skal bruge en timer til din intervaltræning eller til at styre tiden i dine styrkeøvelser eller pauserne i mellem, så får du det hele serveret på et sølvfad.

Den helt store forskel til de mange andre “timer apps”, der findes er, at “Circle Timer” giver dig muligheden for at lave en masse forskellige intervaller lige efter hinanden. De mange andre timere vi har testet har kun givet muligheden for en indstilling af arbejdstid og pauser.

circle-timer-screenshot-300x255

Indstillingen af intervallerne er super enkel. Med et drej på knapperne på displayet styrer du tiden på enten arbejdstid eller pause. Med + og – kan du tilføje eller fjerne intervaller til din tidskurve, og du har samtidigt konstant overblik og den samlede tid for alle intervallerne.

Det absolut eneste minus ved “Circle Timer”, er at man ikke kan gå ind midt på en tidskurve og ændre et interval, hvis man opdager at man har lavet en fejl. Man er derimod nødt til at slette de sidst nye indtastede intervaller, rette til hvor fejler er, og så fylde på igen.

Opsummeret er “Circle Timer” vores foretrukne app til styring af intevaller fordi:

 • man kan lave lige så mange intevaller som man har lyst til
 • man kan varier intervallerne ubegrænset (arbejdstid/pauser)
 • der er tydelige audiocues ved skift mellem arbejdstid og pauser
 • den er GRATIS og UDEN IRRITERENDE REKLAMER
 • Fås til de fleste Smartphones

God træning![/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Vil du gerne optimere din træning?

Vores tilgang til personlig træning er unik og vi arbejder både med amatører og professionelle når det kommer til performanceoptimering. Vores fokus er at hjælpe dig med at finde de områder som vil gøre den største forskel på din præstationsevne og/eller som vil tage dig hurtigst mod dine træningsmål![/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”OPTIMER DIN TRÆNING MED SKRÆDDERSYET RESULTATSKABENDE PERSONLIG TRÆNING – BOOK TID HER!” style=”classic” shape=”square” align=”left” link=”url:%23||” el_class=”book-nu-knap”][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1459594326743{margin-top: -23px !important;padding-right: 30px !important;}” el_class=”article-sidebar”][vc_single_image image=”25″][vc_column_text el_class=”nomargin”]

Af Casper Haastrup

 • Specialiseret Fysioterapeut
 • Løbestilscoach
 • Sports- og performance træner
 • Personlig træner
 • Sundhedscoach
 • Emotionel coach

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_staff_carousel items=”3″ animation_speed=”150″ timeout_duration=”5000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Relaterede artikler

Vejen tilbage efter din meniskskade

Er du en af de uheldige, der er blevet ramt af en beskadiget menisk? Vejen tilbage kan for mange virke lettere uoverskuelig bl.a. med spørgsmål om hvordan du opnår den bedste meniskskade genoptræning eller hvorvidt du skal vælge en meniskskade operation eller ej!

Læs mere »