skip to Main Content
+45 42 90 18 81 info@move2peak.dk

OM MOVE2PEAK

MISSION
“Mere ENERGI og FRIHED til BEVÆGELSE”

VISION
”Move2Peak er din foretrukne partner, hvad angår optimering af sundhed, livskvalitet og performanceoptimering for såvel individer, grupper og virksomheder. Vi er kendt for personligt engagement, professionalisme, høj kvalitet og stedet, der hjælper dig med at opnå de sundheds- og præstationsmæssige resultater du inderst inde drømmer om.”

VORES DEFINITION AF SUNDHED
“Evnen til at bibeholde balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt evnen til hurtigst muligt at genvinde balance når ubalancer (skader og sygdom) opstår.”

BAG OM MOVE2PEAK
Move2Peak blev stiftet i 2012 af Casper Yde Haastrup og Michael Schjerling. Før stiftelsen drev begge hver deres klinik med fokus på en holistisk tilgang til deres arbejde med mennesker. Gennem forskellige fælles projekter blev det hurtigt klart at der lå et fælles drive og passion for at skabe noget større så flere kan få gavn af den helhedsorienterede tilgang. Fremfor at arbejde med symptombehandling er målet at tage klienterne med på en rejse, der hjælper med at genskabe et højt sundhedsniveau, så de kan leve at liv fuld af energi og frihed til bevægelse.

CASPER YDE HAASTRUP
Medejer og direktør Move2Peak
og Move2Peak Academy

MICHAEL SCHJERLING
Medejer og direktør af Move2Peak
og 
Move2Peak Academy

Move2Peak Nyhedsbrev

Få spændende viden og simple redskaber til at øge din sundhed, få mere energi og frihed til bevægelse!

TILMELD
Ved tilmelding giver du samtykke til, at vi må sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
close-link

Test test test

 

Back To Top