OM MOVE2PEAK

MISSION

“Mere ENERGI og FRIHED til BEVÆGELSE”

VISION

”Move2Peak er med til at skabe en positiv forandring, hvad angår optimering af sundhed, livskvalitet og frihed til at leve et aktivt liv hos så mange mennesker som muligt. Vi er kendt for personligt engagement, professionalisme, høj kvalitet og stedet, der hjælper dig med at opnå de sundheds- og præstationsmæssige resultater du inderst inde drømmer om.”

CASPER YDE HAASTRUP
Ejer og direktør Move2Peak

BAG OM MOVE2PEAK

Move2Peak blev stiftet i 2012 af Casper Yde Haastrup og Michael Scjerling. Før stiftelsen drev begge hver deres klinik med fokus på en holistisk tilgang til deres arbejde med mennesker. Gennem forskellige fælles projekter blev det hurtigt klart at der lå et fælles drive og passion for at skabe noget større så flere kan få gavn af den helhedsorienterede tilgang. Fremfor at arbejde med symptombehandling er målet at tage klienterne med på en rejse, der hjælper med at genskabe et højt sundhedsniveau, så de kan leve at liv fuld af energi og frihed til bevægelse.

Fra 2012 udbød Move2Peak sine første kurser til andre fagpersoner og har siden været med til at udvikle og udfordre de gængse metoder i sundhedssektoren.