TEAMET HOS MOVE2PEAK

Mia Wesselgren

 

Mia søger at komme hele vejen rundt om dine problemstillinger, og hjælpe dig med at finde de bagvedliggende årsager. 

Mia vægter rådgivning og vejledning højt, og gør en dyd ud af at gøre forløbet så forståeligt som muligt. Det er vigtigt for hende at du føler dig godt rustet når konsultationen slutter – både med henblik på udførelse af øvelser, men ikke mindst at du føler dig forstået. I et forløb hos Mia får du en dedikeret og nærværende behandler.

Michael Schjerling

Michael ved når du vil lykkedes og derfor kan du trygt tage det med ind i et behandlingsforløb. En af de store forcer hos Michael er, at han evner at se “DIG” og det du virkelig har brug for uanset hvilken skade eller udfodring du står med. 

Michael prioriterer tid, at lytte og mærke samt se, hvor du står og hvilken vej du skal for at komme i mål. Når du vælger at booke en tid hos Michael, så er det fordi du har gjort dig klar og vil arbejde med din forandring. Michael stiller krav og leder dig tillidsfuldt til mod, tro og resultater.

Morten Trolle

Morten er en ekstremt dygtig behandler og i mødet med Morten møder du alvor, tillid og stor ro. Den store faglighed er en del af Mortens DNA, der indeholder en unik forståelse for, hvordan hele kroppen hænger sammen, samt øje for at finde årsagen til hurtig fremgang for dig som klient. I arbejdet med Morten møder du tillige venlighed og stor glæde der vil smitte af på din proces.

Casper Yde Haastrup

Casper har et stort drive og besidder en dyb og dedikeret faglighed. Holistisk tankegang, krydret med enorm systematisk undersøgelse og grundighed, gør at Casper hurtigt kan kortlægge årsag og skræddersy et personlig forløb, der skaber unikke resultater hos hans klienter. I Casper møder du intensitet, nærvær og dedikation i dit arbejder frem mod “energi og frihed til bevægelse” men samtidigt også en forventning om at du er klar til at arbejde for at skabe forandring!